СПАМ ТЕМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 с ... ръжда

Re: СПАМ ТЕМА

Мнение от ивчо » 07 Мар 2023, 16:05

Никак ...
Преки наблюдения върху две двойки около 25-26 годишни момчета и момичета .. Живуркат си при мама/тате полупват се от време на време и толкова ..
Нямало кой да гледа децата, как ще се оправят и т.н. .
Другото пък което ми прави впечатление когато женските избират - една позната на жената хвана един момък с къща до София.
Вече имат дете което тя не гледа, а е оставила това преживяване на свекървата .
Дума не става да се чисти нещо в таз къща или подобно .
Претенции вече има на основа на детето, че младежа има брат и къщата вече е 50% нейна .. :paranoid: :conf:
Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали? :mhihi:

The night is dark and full of lo6o :mhihi: :paranoid:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 07 Мар 2023, 16:24

Ами то това е голяма част от 'проблема' в момента! Твърде много 'принцеси' и никакви 'принцове' :banghead: ... Питаш ли ги какво им е на тях?
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Сеат Толедо 1.8 20V AGN
Мечтае да кара: Елинор :)

Мнение от Ивайло Димов » 07 Мар 2023, 16:52

Това е за съжаление ситуацията ,тик-ток и инстаграм поколение с,блогъри ,влогъри ,метросексуални мъже ,кифли с просташко и гнусно поведение .Голямата е на 21 почти и от 16 годишна сама се издържа ,от 2 години живее и учи в Търново .В началото бяха 4 момичета в голям апартамент ,ама моята им слугуваше за пране ,чистене,готвене....после две се отказаха от висше и тя се намери самостоятелна квартира.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Tesla M3LR, e90 330xd, gsxr 600 k8

Мнение от b_u_b_o » 07 Мар 2023, 17:03

Ивайло Димов написа:Това е за съжаление ситуацията ,тик-ток и инстаграм поколение с,блогъри ,влогъри ,метросексуални мъже ,кифли с просташко и гнусно поведение .Голямата е на 21 почти и от 16 годишна сама се издържа ,от 2 години живее и учи в Търново .В началото бяха 4 момичета в голям апартамент ,ама моята им слугуваше за пране ,чистене,готвене....после две се отказаха от висше и тя се намери самостоятелна квартира.

Е че той и колегата drifty и той в Търново, що не го вземеш за зет. :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Сеат Толедо 1.8 20V AGN
Мечтае да кара: Елинор :)

Мнение от Ивайло Димов » 07 Мар 2023, 17:19

Ако живота ги срещне ....да се взимат :ok:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328i

Мнение от TheDriver » 07 Мар 2023, 17:22

alx написа:баси нерешителното младо поколение... не моа ви мислА.

ако такива вълнения има около избора на жената- представям си как ще вземете решение да правите деца... щото второто е в пъти по- трудно :angel:

Ако си оцелил с първия избор, второто решение изобщо не е трудно. :yes: Да не говорим, че ако има някакво обсъждане и чудене "да правим ли деца...ама кога...нека първо това" нещо не е съвсем наред и цялото нещо е малко насила.

П.С. Аз пък наблюдавам около мен парадокси тип "няма да се женим, защото е прекалено обвързващо, но ще си правим дете" :banghead:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: V8 HEMI

Мнение от ivanski_2 » 07 Мар 2023, 17:28

TheDriver написа:

ако такива вълнения има около избора на жената- представям си как ще вземете решение да правите деца... щото второто е в пъти по- трудно :angel:

Ако си оцелил с първия избор, второто решение изобщо не е трудно. :yes: Да не говорим, че ако има някакво обсъждане и чудене "да правим ли деца...ама кога...нека първо това" нещо не е съвсем наред и цялото нещо е малко насила.

П.С. Аз пък наблюдавам около мен парадокси тип "няма да се женим, защото е прекалено обвързващо, но ще си правим дете" :banghead:

Не съм съгласен тук.
Тези които правят деца без да мислят са ... тъмнозелени :D
Съвсем нормално е човек да иска да може да осигури добър живот за потомството си , преди да го създаде.
За всеки това е различно, някои искат първо да имат апартамент преди дете, други да вадят N сума.....
Нещо съвсем не е наред с хората които не мислят тези неща по-скоро :D :yes:
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... :)

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 07 Мар 2023, 17:31

TheDriver написа:

ако малко имаш идея какво е да имаш деца- ще подходиш към упражнението много много по- внимателно от колкото като си избираш половинка... това е една малка мръсна истина която повечето млади хора не си дават сметка за нея. брака не променя почти нищо в отношенията на една сериозна двойка. децата променят _всичко_.
алекс
трабант 601с
разни други возила

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328i

Мнение от TheDriver » 07 Мар 2023, 17:43

Като съобщихме на бабите и дядовците, че ще имат още едно внуче(в момент в който първото беше на около 8 месеца) първото нещо което чух беше "Вие да не сте цигани?" :mhihi: :mhihi:

Да кажем, че аз се намирам някъде между циганите и "кариеристите" дето искат да имат Х квадрата жилище и Х доход. :yes:

Една огромна част от хората, които гонят голямото жилище или заплата са в позиция да осигурят добър живот за потомството си. Само че те искат, хем да осигурят добър живот за потомството си, хем да не късат със сегашния си егоистичен начин на живот - било то заведения, пътувания или коли.
Та в повечето случай не е въпрос на мислене за пари.

С жена ми по спомен сме имали един сериозен разговор преди брака дали искаме деца( не кога, не как, а дали). От там насетне не е имало чудене и мислене. Често сме неразбрани заради този ни подход. :dunno: Но пък аз не мисля че сме направили и правим :mhihi: грешка.

ако малко имаш идея какво е да имаш деца- ще подходиш към упражнението много много по- внимателно от колкото като си избираш половинка... това е една малка мръсна истина която повечето млади хора не си дават сметка за нея. брака не променя почти нищо в отношенията на една сериозна двойка. децата променят _всичко_.

Не съм съгласен Алекс, но и не ми се спори и по двете теми. :yes: За мен привнесеното разрушаване на брака като институция и сватбата като обичай са една от големите драми на нашето общество.
Последна промяна TheDriver на 07 Мар 2023, 17:47, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 07 Мар 2023, 17:46

Абе кво ще осигурявате на 50 години ще кърмите ли после ? Правете по едно две колкото по рано толкова по добре . Ако чакате да ви гледа някой на стари години по добре да е човек който си е хванал пътя в живота не някой тинейджър на 16 . Така или иначе като хванат пътя за чужбина никой няма да ви погледне тука та айде нема нужда от тия осигуровки и отживелици . Колкото по рано толкова по добре .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: V8 HEMI

Мнение от ivanski_2 » 07 Мар 2023, 17:55

Jordana написа:Абе кво ще осигурявате на 50 години ще кърмите ли после ? Правете по едно две колкото по рано толкова по добре . Ако чакате да ви гледа някой на стари години по добре да е човек който си е хванал пътя в живота не някой тинейджър на 16 . Така или иначе като хванат пътя за чужбина никой няма да ви погледне тука та айде нема нужда от тия осигуровки и отживелици . Колкото по рано толкова по добре .

Тебе ти хлопа дъската , честно! :conf:

"Колкото по-рано , по-добре "- Да, какво по хубаво от това 18годишен безработен келеш да има деца ?
"Ако чакате да ви гледа някой на стари години" - Ти сериозно ли мислиш че някой го очаква, повярвай ми ако мислиш как да осигуриш децата си ще си помислил и за това, та да му се невиди аз съм на 26 и вече инвестирам в разни неща точно с тази идея (след 50).......
"Така или иначе като хванат пътя за чужбина никой няма да ви погледне тука " - Не знам защо, но много злоба усещам в душата ти или пък тъга, явно имаш кофти личен опит/ живот.....
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... :)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Jordana » 07 Мар 2023, 18:10

Аз ти казвам каква е реалноста , пък ти си прави тънки сметки без оня горе никой не те спира . :dunno:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 07 Мар 2023, 18:16

Jordana написа:Аз ти казвам каква е реалноста , пък ти си прави тънки сметки без оня горе никой не те спира . :dunno:

йордане, ти деца имаш ли или пак говориш наизуст?
алекс
трабант 601с
разни други возила

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Jordana » 07 Мар 2023, 18:21

Аз съм си видял семето не ме мислете , на 60 като сменяте пелени ще се сетите ама късно пък то на българина му идвал акъл от после така че всичко е точно . Я кажи как е в Амърика с тия неща че ми се струва си попаднал на грешно място ако изповядваш тая религия за пенсионери с деца :mhihi:

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 07 Мар 2023, 18:22

Jordana написа:Аз съм си видял семето не ме мислете , на 60 като сменяте пелени ще се сетите ама късно пък то на българина му идвал акъл от после така че всичко е точно . Я кажи как е в Амърика с тия неща че ми се струва си попаднал на грешно място ако изповядваш тая религия за пенсионери с деца :mhihi:

не ми отговори на въпроса. и аз си виждам семето всеки ден... в ръцете :)
алекс
трабант 601с
разни други возила

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата