СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
Re: СПАМ ТЕМА
drifty написа:Бая левели има да качвам докато почнат да ме викат на спагети и вино
Аз доста момичета съм ползвал само за секс, но когато ме викаха за спагети и вино и знаех с каква цел, беше малко странно честно казано
Някак си от другата страна се чувстваш
Ей нямам търпение днешният ден да свърши и с него да ни свърши спринта и да се наспя най накрая и аз
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 
- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
3 почивни дни са си по-добре от 2 

- drifty
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Simson S51
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
Яко са ви напънали, а 
Аз снощи бях до 10 на работа ама имаше да дооправям, та откарах до към 11:30, макар че станах след 10 малко да отморя, че тегаво.
Ти иначе вярно си вървежен сред жените
Аз снощи бях до 10 на работа ама имаше да дооправям, та откарах до към 11:30, макар че станах след 10 малко да отморя, че тегаво.

- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
drifty написа:Яко са ви напънали, а
Да, малко неща се счупиха а има важни мачове и клиентите не могат да изчакат и тази седмица беше много много работа и малъко сън
А и тиим лида реши да си пусне отпуск за цялата седмица
Бях, сега вече съм сгоден и +15 кг , още ме закачат разни колежки, но нищо общо с преди .....
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 
- Ивайло Димов
- младши ентусиаст
-
- Кара: Сеат Толедо 1.8 20V AGN
- Мечтае да кара: Елинор :)
Добрутру колеги ,уволних се 74 кг ...ожених се 76 сега съм 78 .Все още мога да вляза в костюма от абитюрентския си бал и сватбата.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- MrManson
- Потребител
-
- Кара: ше E39 530D Touring
- Мечтае да кара: колело
Добро утро, машини! Не ми стана ясно само дали госпожата е спазила оригиналната рецепта за Карбонара, или ги е побългарила със сметана и гъби 
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Че то какво да и побългарява оригиналната рецепата е дебела спагета с майонеза отгоре и 2 карбонари отстрани 
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
Потвърждавам и аз.Spunky написа:carmanf1 написа:Мислих ..., пуших... , после пак мислих и пуших.![]()
Не виждам, какво има да се мисли, за тряскане. Надявам се знаеш, да не задълбаваш.
Колега, имаш ли възможност да чукаш, чукай. Не знаеш как ще те завърти живота и дали и как няма в един момент да не можеш да чукаш, дори и да искаш.
Ако говориш с възрастни мъже (75+) почти всички ще ти кажат едно и също нещо - повече съжаляват за нещата, които не са направили, отколкото за тези, които са.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Не сме пропуснали написаното от по-предната страница... Просто 'гледаме' по различен начин на нещата!
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
- ceco_kd
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 318i
- Мечтае да кара: На челна стойка.
- Детайли за колата: И умишлено надрана пак е красива.
Ей верно това било форума на къртачите! Тц-тц-тц. Житейски уроци давате ли? Плащам 1 милион да попия поне капка от вашата мъдрост(все пак половината от Вас са и милионери, не че имам толкова пари). Да Ви завиди човек на способностите. Я да питам: имаш нормални взаимоотношения с жената до вас. В смисъл смеете се, карате се, отглеждате деца заедно, правите и с*кс. В един момент почваш да получаваш намигания от колежка да кажем. Мяташ се, защото си чувал мъдростта:"Каквото забодеш на вилицата си и х*я си - това ти остава!". После как се връщаш у дома и говориш с рогоноската? Гледаш я в очите и какво си мислиш? Добре, че не съм на нейно място и добре, че съм се родил такъв дебил, че да не ми дреме къв двуличник и подлец съм се изградил! Тоя свят никак не върви на добре просто! Пийс брадърсИ! 

П.С. не казвам нищо за колегата, той си е почти свободен електрон.
Изпратено от моят SM-A725F с помощта на Tapatalk

Карам бавно! Стигам Бързо!
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: Skoda oStavia
- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
ceco_kd написа:...Я да питам: имаш нормални взаимоотношения с жената до вас. В смисъл смеете се, карате се, отглеждате деца заедно, правите и с*кс. В един момент почваш да получаваш намигания от колежка да кажем. Мяташ се, защото си чувал мъдростта:"Каквото забодеш на вилицата си и х*я си - това ти остава!". После как се връщаш у дома и говориш с рогоноската? Гледаш я в очите и какво си мислиш? Добре, че не съм на нейно място и добре, че съм се родил такъв дебил, че да не ми дреме къв двуличник и подлец съм се изградил! Тоя свят никак не върви на добре просто! Пийс брадърсИ!
+1
В тая връзка се зачудих какво ли стана с любовните трепети на Врачанина с колежката там, каквато беше историята... После имаше и още един-два акаунта послепис, ама всичко се поизтри май

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
- Ивайло Димов
- младши ентусиаст
-
- Кара: Сеат Толедо 1.8 20V AGN
- Мечтае да кара: Елинор :)
Аз такива де се хвалят по форумите не ги взимам на сериозно
.Един джентълмен и кавалер дори да кръшка на жена си не бие тъпана .Ясно е ,че хората си омръзват след 10-15-20 годишна връзка ,изчерпват се и стават съквартиранти ,неизбежно е .
.Един джентълмен и кавалер дори да кръшка на жена си не бие тъпана .Ясно е ,че хората си омръзват след 10-15-20 годишна връзка ,изчерпват се и стават съквартиранти ,неизбежно е .- ивчо
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 с ... ръжда
~ildivvy написа:И защо да не 'задълбава'? Защото жената обича и знае как да прави хубав секс? Ако някои неща в 'същността' и не го притесняват, какъв е проблема?
Да, +1 ... Ние сме на двете крайности обаче - като не може, хвърляй . Като знае - мУрва е
ceco_kd написа:Я да питам: имаш нормални взаимоотношения с жената до вас. В смисъл смеете се, карате се, отглеждате деца заедно, правите и с*кс. В един момент почваш да получаваш намигания от колежка да кажем. Мяташ се, защото си чувал мъдростта:"Каквото забодеш на вилицата си и х*я си - това ти остава!". После как се връщаш у дома и говориш с рогоноската? Гледаш я в очите и какво си мислиш? Добре, че не съм на нейно място и добре, че съм се родил такъв дебил, че да не ми дреме къв двуличник и подлец съм се изградил! Тоя свят никак не върви на добре просто! Пийс брадърсИ!
А колежката щО ти намига ? В смисъл рядко женските дърпат първи, освен ако не знаят кой е отсреща . Но тогава нещата са ясни .
Аз си я оставям да мига .
Отношенията вкъщи са ми много по-важни от намигвания и подобни глупости .
Всъщност - всеки трябва да е наясно с това какво иска и какво ще прави . Не е нужно да си отиват напразно годините в това да живееш с някой с намерението за нещо чуждо . Или да забодеш че да няма празно . Понякога забравяме за горната глава и нейната функция .
Браво на колегата че е ял спагети . Бях сигурен че клипчето е подействало

Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали?
The night is dark and full of lo6o

- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Евала бачи, така трябва.
Като връщам лентите назад и когато съм имал възможност не съм ходил, защото ми се е спяло или мързяло малко ме е яд.
Но това са минали неща вече..
Като връщам лентите назад и когато съм имал възможност не съм ходил, защото ми се е спяло или мързяло малко ме е яд.
Но това са минали неща вече..
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d `21 Tesla 3 Perfomance
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d `21 Tesla 3 Perfomance
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите