Най-щурото нещо след покупка на БМВ?
Модератор: Общи модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- Един
-
Вече кара БМВ
-
- Кара: Миксер. BMW i4 M50
Най-щурото нещо след покупка на БМВ?
Аз например купих iX-a от София (към 16:00) и ce прибрах до Козлодуй. Ама не ме свърташе на едно място от кеф, а и бензина беше евтин - след половин час запалих и обратно в София, един час до Стара Загора, преспиване, Казанлък, Бузлуджа, Шипка, Габрово, кафе, Плевен, кафе, Козлодуй. На другия ден в Благоевград в КАТ, оттам в София, обратно в Благоевград, Разлог, преспиване, София, Козлодий. Общо 1700 километра за три дни.
Преди да монтирате нещо "спортно" на автомобила си, поинтересувайте се поне за какъв спорт е.
- Гост
-
Мойто -първото! 323-Е30! и веднага подпалих за Рилския и на връщане преди още да стигна главния път,светна лампа за чек-масло и аз изстинах!
и леко,леко с 20 до бензиностанцията и долях ,ма то не ще да изгасне!
обадих се на един приятел и той вика-нема страшно-карай не е намазало датчика още!ма не посмях и се прибрах до софия с 20! оказа се ,че верно нема страшно-все пак не светеше лейката,ма брах яко шубе!
а като взех петицата на 4тата минута се спрях на сточна гара в една лада в теглича,ма добре че беше минал през капака до халогените и лекичко и нищо ми нямаше-дори драскотина!а се треснах ,щот не бех виждал толко копчета и джунджурии и ги разучавах още .....!!!
и леко,леко с 20 до бензиностанцията и долях ,ма то не ще да изгасне!
обадих се на един приятел и той вика-нема страшно-карай не е намазало датчика още!ма не посмях и се прибрах до софия с 20! оказа се ,че верно нема страшно-все пак не светеше лейката,ма брах яко шубе!
а като взех петицата на 4тата минута се спрях на сточна гара в една лада в теглича,ма добре че беше минал през капака до халогените и лекичко и нищо ми нямаше-дори драскотина!а се треснах ,щот не бех виждал толко копчета и джунджурии и ги разучавах още .....!!!

- didore
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 М52B20
- Мечтае да кара: Е30 М52Б28 Компресор
Взех си Е30 от Варна на 19 декември при -15градуса, сняг едвам я извадихме от гаража, а тя с летни гуми. Бях с братовчет ми той вика така нема стигнеме до Софето дай да вземеме две гумета. Аз си имам на другото BMW 4 новички и викам зимаме вериги и се прибираме довечера трябва да съм на кафе с is
. Да ама то лед а аз с тоя щпер и тия гуми като на пързалка. 2 баирчета едвам ги изкачих, а брачет ми се беше изпънал като струна и с цвят на тебешир
. Леко обърках пътя и тръгнах за Русе
. То беха едни гори едно чудо докато намеря пътя
9 часа София - Варна. Повече такова нещо никога... 

Ма много ме кефи тази кола!!!

- Mishel_Vaian
- ИС-пушил ентусиаст
-
- Кара: С 601 Трабант И С БМВ 318
- Мечтае да кара: Ферари ф 40
- Детайли за колата: Малко е счупена , но и предстои реставрация
Каране от Плевен до Бургас(през Ботевград) невероятен преход защото не бях карал на магистралата
Вечерта не се сдържах и 1-2 обратни завоя за да видя какво е това RWD и за какво говорят тези откачените от форума 

My life is all I have ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...
6 мнения
• Страница 1 от 1