Нормално ли е?

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 09 Фев 2007, 22:31

Honzik написа:Ако повечето бяха "пенсионери" като теб..... чипосването щеше да е нещо нормално и никой нямаше да си държи колата "stock" ;)

ясно ти си си зел бабата и искаш да я караш цел живот (или не ти стиска).. аз мисля да я покарам малко и после да се метам на по кисела е46ца така че да му мисли следващия .. а сега ще и зема душата
а тфа за секи малко къцо ми се вижда като се качиш на чипосана кола и после не искаш да се качваш на бързата си бабичка ... с 2 думи заразно е и все пак нали става въпрос за фън и с вратите напред ... така че ако искаш фън с тея 4 цилиндърчета малко се съмнявам .. друго си е 6 в редица и мин. 2.5+
Изображение

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 09 Фев 2007, 23:31

Ми баце аз не се кефя да й паля гумите или да я търкалям с вратите напред.... за мен фън си е и да си я карам и спокойно и малко по-бързо.... пък и за 10-12 коня.... за кво да се ръся толкова пари и да я мъча излишно.... да беше с турбина, може... тогава сигурно щеше да се поинтересувам.... ма са нема сми.... честно казано, поне според мен... и без това няма да я натискам чак толкова, че да ми трябват 155PS, вместо 143...

Аз мойта определено не я карам като пенсионер, но също така и нямам желание да й еб@вам майката за норматив.... карам си я така, както си е... да я чипосвам залудо... за кво ми е... и без това ми го няма ограничителя, та сигура мога да си "позволя" повече от 143PS ;) Когато поискам :)

За едни фън-а е един, за други - друг... всеки според както си иска.... дето казало кучето - въпрос на вкус, и си облизало топките ;)

Потребител
Аватар

Мнение от ФАНТОМА » 11 Фев 2007, 15:51

euroto написа:Карай си колата и не и търси подобни кусури, защото ще възникнат истински!!! Нищо и няма - смени и свещите и филтрите и си чисто нов!!!

Предишна

Назад към E36