Относно блокадата на таккси-тата
Модератор: Общи модератори
48 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
Относно блокадата на таккси-тата
отварям нова тема, защото другата е с друга цел
и не ми се искам да коментирам там...
тея са ебати смешниците с това затваряне на центъра ...
половина са ебати престъпниците ...
отишли уж заради убийството, ама разбираш ли колана много им пречил ...
паник бутон искали... ами ще им го забранят като преди са го използвали НЕАДЕКВАТНО
преграда искали... ами да си сложат бе ... кой ще им забрани ...
искали по-добри лизингови условия ... е от къде на къде ... с како ония бакш заслужава по-добри лизингови условия. и няма да питам какво е това общото с убийството ...
Закачали ги полицията, ами ще ги закача не, ами ще ги скъсва не може един и същи маршрут да ми се движи с разлика до 1 лев ... деби и помпите ...
Много се дразня как се възползват от смъртта на "невинния" човек/слагам го в скоби, защото нито го познавам нито нищо, но съм по-склонен да вярвам, че с нищо не е заслужил такава смърт/.
и най-важното Кучетата си лаят, а кервана си върви!

паник бутон искали... ами ще им го забранят като преди са го използвали НЕАДЕКВАТНО
искали по-добри лизингови условия ... е от къде на къде ... с како ония бакш заслужава по-добри лизингови условия. и няма да питам какво е това общото с убийството ...
Закачали ги полицията, ами ще ги закача не, ами ще ги скъсва не може един и същи маршрут да ми се движи с разлика до 1 лев ... деби и помпите ...
Много се дразня как се възползват от смъртта на "невинния" човек/слагам го в скоби, защото нито го познавам нито нищо, но съм по-склонен да вярвам, че с нищо не е заслужил такава смърт/.
възползват се не са там заради човека пък бил той и циганин
възползват се не са там заради човека пък бил той и циганин ... нагли копелета са .... преграда и кво ще те отвичат ли ??? а пък това с лизинга е смешно
само в бг е елитна професия това ... зимат повече от майками която е учителка 10 пъти повече а немогат да пишат някой
само в бг е елитна професия това ... зимат повече от майками която е учителка 10 пъти повече а немогат да пишат някой
забравих да допълня много е тъжно че са убили човек за нищо
забравих да допълня много е тъжно че са убили човек за нищо
- Richmond
- ентусиаст
-
- Кара: харабийската
- Мечтае да кара: Е36 М3 Cabrio, E93 M3
- Детайли за колата: Пълно шукаритети!
Re: Относно блокадата на таккси-тата
e39-fan написа:отварям нова тема, защото другата е с друга цел
Самата истина

Съжалявам за случилото се, ама тия искания направо ме разбиха
Как може да искат да им се разреши да карат без колани
- аз колкото пъти съм се качил, никога не съм виждал шофьора с колан
Това за паник-бутона - ок, може да стане, аз по радиото слушах един от "ОК" как обясняваше, че когато натиснат бутона трябва да се включат на радиостанцията и да обяснят какво става на диспечерката, това наистина е тъпо
Ама най-големия абсурд са преградите
Това ако го въведат със закон ще скочат доходите на всички таксиджии с 40-50%
Толкова помпи ще насложат, така ще ги използват, че ще взема да се откажа от таксиметрови услуги и ще почна да бягам за здраве
Те сега, като се вози отпред човек, се опитват да ги ползват, пък какво остава ако си отзад + преграда
Петков бил предложил да се сложи аудио и видео-контролираща техника в такситата
Ми те половината ще ги свалят на другия ден, просто 'щото ще им показват далаверките... Плюс, какво като снимат
Като стане нещо (не дай си Боже
) ще могат да видят кой е извършителя ли
Ми той толкова ли глупав ще е да остави устройството/диска/касетата в колата
Трябва, трябва да се мисли - ама в положителна насока за народа, не за облагодетелстването на таксиджиите

Трябва, трябва да се мисли - ама в положителна насока за народа, не за облагодетелстването на таксиджиите

- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
Отговор на колега писал в другата тема за историята с убитито детенце. Историята започна драматично как майката казала,че мъже с черно БМВ,забележете, отвлекли детето пред детската градина и после го намериха в езеро в Южния парк. Имаше голяма шумотевица,като сегашната,А-У,големи приказки и тнт. Накрая се оказа,че таткото таксиджия е оставил детето си след развода на жена си,освидетелствана шизофреничка,с кой акъл незнам,и на камерите на банка ОББ,клон цар Борис се видя,че майката носи трупчето и се разбра,че тя го е убила сама. Трагедия както и да го погледнете. Ма колко бяха ербап тасиджиите преди да лъсне истината не е истина 

Към господата таксисти:
1. Лека му пръст на загиналия човек!
2. Разбирам Вашите интереси, но въпреки това нещо не можете да ме накарате да изпитвам съжаление към Вас - една нощ беше много късно и един ненормалник, който ме возеше, си пусна некъв метал и разви 120 по бул. България, друг пък щеше да ме блъсне на една зебра... Повечето редовно не връщат ресто на хората, държат се изключително просташки (то ако си умен и образован трудно ще станеш таксист). Нека първо започнат да спазват правилата, да бъдат учтиви и коректни към клиента, а после да искат каквито и да били облекчения!
... и да не забравят примерно за този техен колега с една "Лантра", който със 160 км/ч в София (!) уби един полицай...
1. Лека му пръст на загиналия човек!
2. Разбирам Вашите интереси, но въпреки това нещо не можете да ме накарате да изпитвам съжаление към Вас - една нощ беше много късно и един ненормалник, който ме возеше, си пусна некъв метал и разви 120 по бул. България, друг пък щеше да ме блъсне на една зебра... Повечето редовно не връщат ресто на хората, държат се изключително просташки (то ако си умен и образован трудно ще станеш таксист). Нека първо започнат да спазват правилата, да бъдат учтиви и коректни към клиента, а после да искат каквито и да били облекчения!
... и да не забравят примерно за този техен колега с една "Лантра", който със 160 км/ч в София (!) уби един полицай...
- BMW_maniac
- кандидат ентусиаст
-
Никога таксиджиите като съсловия не могат да претендират за справедливост и честност и законност и т.н. Пэрвоначално подходих с възхищение на инициативата им, защото мислех , че са се вдигнали на протест срещу беззаконието и престъпността в БГ като цяло, а то какво се оказа- човекът е убит- дай ние да нямаме данък. Моля - не така. Нека имаме европейски таскита- но тогава няма да може да се движат кошове на по 12344556 години с 323456 неизравности за да се цака народа.
Жалко за човека, жалко и, че нищо няа да се промени в БГ- дано все пък постигнат по.сигурен метод на работа, въпреки, че не само таксиджиите са с рискова професия.
Жалко за човека, жалко и, че нищо няа да се промени в БГ- дано все пък постигнат по.сигурен метод на работа, въпреки, че не само таксиджиите са с рискова професия.
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Re: Относно блокадата на таккси-тата
e39-fan написа:отварям нова тема, защото другата е с друга цел
Много добре казано и ще те допълня:
Имали проблеми така ли? Че и аз имам, те всички имаме и тогава кво да блокираме София в началото на работния ден???
Другия път да изкарат няколко БТР-а да им намачкат жълтите ламарини и да поставят на място тези боклуци дето са станали огранизирана мафия в България!!!

- Гост
-
Добре че отворихте друга тема,защото в онази наистина не беше удобно да поговорим!
Принципа на демокрацията е да има равноправие и никой да не пречи на другите с действията си!!!
Е кво равноправие?!!! Защо да е по-нисък данъка за такситата, и защо протестират пред парламента за оборудване на колите си!Да протестират пред офисите си!
Плюс това били много начетени/гледах няква по новините/ ,щото докато чакали клиенти четели вестници!!!! Е направо не е истина!
Ми шефовете във фирмите им да им купят и да им сложат ако искат и сателитна връзка-като не ми изнася цената ,за да им платя за нововъведенията - няма да се кача!
Сутринта бях в такси и слушахме радиото-някакъв техен колега се пенеше ,че преди нямало убийства ,щото като кажел "колегата" -проблем и до 5мин. били при него!! И как били!?!?!!! Ми минавал на "руска рулетка" на светофарите със 120!!!!! Е тва не е ли убиец!?!!
И като ми сгази детето аз пред парламента ли да ида или да го намеря на стоянката.....!
Твърде много се преекспонира това,което се е случило!!! Да- убийство е! Естествено ,че близките му скърбят,но не е нужно да се извличат допълнителни ползи!!!А те правят точно това! От тех по-гаден ми е само оня нещастник Сидеров!!!
Още веднъж съжалявам за човека,но тва не е начина!!!
Пенсионерите също мрат със стотици на ден от мизерия и заради системата в държавата !Ако успеят да блокират градовете-със сигурност ще стане чудо,а те са около 2млн!
Принципа на демокрацията е да има равноправие и никой да не пречи на другите с действията си!!!
Е кво равноправие?!!! Защо да е по-нисък данъка за такситата, и защо протестират пред парламента за оборудване на колите си!Да протестират пред офисите си!
Плюс това били много начетени/гледах няква по новините/ ,щото докато чакали клиенти четели вестници!!!! Е направо не е истина!
Ми шефовете във фирмите им да им купят и да им сложат ако искат и сателитна връзка-като не ми изнася цената ,за да им платя за нововъведенията - няма да се кача!
Сутринта бях в такси и слушахме радиото-някакъв техен колега се пенеше ,че преди нямало убийства ,щото като кажел "колегата" -проблем и до 5мин. били при него!! И как били!?!?!!! Ми минавал на "руска рулетка" на светофарите със 120!!!!! Е тва не е ли убиец!?!!
И като ми сгази детето аз пред парламента ли да ида или да го намеря на стоянката.....!
Твърде много се преекспонира това,което се е случило!!! Да- убийство е! Естествено ,че близките му скърбят,но не е нужно да се извличат допълнителни ползи!!!А те правят точно това! От тех по-гаден ми е само оня нещастник Сидеров!!!
Още веднъж съжалявам за човека,но тва не е начина!!!
Пенсионерите също мрат със стотици на ден от мизерия и заради системата в държавата !Ако успеят да блокират градовете-със сигурност ще стане чудо,а те са около 2млн!
http://actualno.com/news_84346.html - двама смазани на зебра от пиян таксиджия - ехо, къде сте, господа?
http://www.plovdiv24.com/news/16947.html - таксиджия пренася хероин
http://www.actualno.com/news_24881.html - блъснато момиче от такси в София
За последните 13 години по новините днес казаха, че има убити около 20 шофьори - да почиват в мир!
Вижте обаче какъв е броят на загиналите при катастрофи с таксита хора и тогава да си говорим...
http://www.plovdiv24.com/news/16947.html - таксиджия пренася хероин
http://www.actualno.com/news_24881.html - блъснато момиче от такси в София
За последните 13 години по новините днес казаха, че има убити около 20 шофьори - да почиват в мир!
Вижте обаче какъв е броят на загиналите при катастрофи с таксита хора и тогава да си говорим...
48 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4