Убиха таксиметров шофьор... (мой близък)
Модератор: Общи модератори
71 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- BMW_maniac
- кандидат ентусиаст
-
СТрашно ми е трудно да изразя това, което почувствах когато прочетох поста на Williams и какви тръпки ме побиха. Моите съболезнования, а с г-н Пенчев съм наъплно съгласен- какъв патриотизъм може да има човек към това, което се случва в момента в тази страна- разграден двор, разпусната кошара, без ред , без права, само беззаконие и хаос, кражби, далавери, смрад с дева дума, а накаря кой го обира - обикновения човек нрудещ се за да може да съществува поне достойно- просто няма какво да се каже- а онези в Парламента да не политизират веднага с вотове на доверие и не знам си какво а де си седнат на задниците и взаимно да направят нещо- защото иначе опускат тотално юздите.
- Тоо Cool
- U.S. MARINES
-
- Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
- Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR
...........
Съболезнования колега
Много тъжно наистина......
Иначе ако го хванат боклука убиец (което е просто мишън импосибъл...)-е тогава никакво съдене, а набиване на кол!!!!!

Иначе ако го хванат боклука убиец (което е просто мишън импосибъл...)-е тогава никакво съдене, а набиване на кол!!!!!

In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
- Tvrrr
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 Touring
- Мечтае да кара: V8 Bi-turbo
- Детайли за колата: пенсионерска
Приеми искрените ми съболезнования, WilliamsF1Team!!!
Едва ли е така, но ако има нещо, с което да помогнем (смятам че говоря от името на всички тук)......... само кажи!!!

Едва ли е така, но ако има нещо, с което да помогнем (смятам че говоря от името на всички тук)......... само кажи!!!
- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
Моите съболезнования!
Искам обаче да споделя моето мнение по въпроса дори и с риск да засегна някого.
Смятам това което правят таксиметровите шофьори за прекалено и не адекватно. Това,че имат свободно време и радиостанции не им дава право да се тръшкат с повод и без повод,нека си припомним историята с убитото детенце.
Работят работа,която предполага такива инциденти и този нито е първия нито ще е последния и много добре им е извесно какви рискове поемат,за какво е този излишен цирк!
Няма да върнат човека,само нагнетяват напрежение,напълно излишно. По целия свят стават такива убииства,стига сте плюли България,трагедията е лична на семейството и близките,но е напълно излишно това преекспониране в обществото. Пак да кажа и в най-уредената държава стават убииства,за съзжаление и те са част от живота и е абсурдно да си мислят някои,че с протести пред парламента ще променят света!
Много по-важно е да се оправи здравеопазването,например,защото там си заминават много хора,които биха могли да бъдат спасени
Искам обаче да споделя моето мнение по въпроса дори и с риск да засегна някого.
Смятам това което правят таксиметровите шофьори за прекалено и не адекватно. Това,че имат свободно време и радиостанции не им дава право да се тръшкат с повод и без повод,нека си припомним историята с убитото детенце.
Работят работа,която предполага такива инциденти и този нито е първия нито ще е последния и много добре им е извесно какви рискове поемат,за какво е този излишен цирк!
Няма да върнат човека,само нагнетяват напрежение,напълно излишно. По целия свят стават такива убииства,стига сте плюли България,трагедията е лична на семейството и близките,но е напълно излишно това преекспониране в обществото. Пак да кажа и в най-уредената държава стават убииства,за съзжаление и те са част от живота и е абсурдно да си мислят някои,че с протести пред парламента ще променят света!
Много по-важно е да се оправи здравеопазването,например,защото там си заминават много хора,които биха могли да бъдат спасени

- Гост
-
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
Мойте съболезнования
NeoPrint хората не псуват толкова държавата България, а управляващите България!
Защото такива неща се случват в целия свят верно е,но лошото е,че тук не наказват виновните.Нека ви подсетя за учителя по история,които беше убит от цигани,нищо не направиха по въпроса и никого не осъдиха
Примери има много,осъдени нито един

Защото такива неща се случват в целия свят верно е,но лошото е,че тук не наказват виновните.Нека ви подсетя за учителя по история,които беше убит от цигани,нищо не направиха по въпроса и никого не осъдиха

Tux0 Ca !

- cherry_dream
- на ge_a диването
-
- Кара: E87 116i N45B16
Наистина ужасен инцидент.. Моите най-искрени съболезнования...
Но за пореден път се убеждавам как държавата ни се е запътила все по-надолу към дъното. Не мога да повярвам колко безотговорни и немърливи са държавните органи и институции.Не искам да живея тук, но знам, че тук ще си остана...Не искам децата ми да израстнат в една държава , в която цари хаос, безхаберие и анархия.... Аз обичам родината си, но мразя държавата. И това ще е така, докато сме в това положение....

Но за пореден път се убеждавам как държавата ни се е запътила все по-надолу към дъното. Не мога да повярвам колко безотговорни и немърливи са държавните органи и институции.Не искам да живея тук, но знам, че тук ще си остана...Не искам децата ми да израстнат в една държава , в която цари хаос, безхаберие и анархия.... Аз обичам родината си, но мразя държавата. И това ще е така, докато сме в това положение....
Dare To Dream
- ivantchoG
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1985 BMW E30 M10B18
Моите съболезнования!
".....Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....." К.Иречек, 13.12.1881
Бате Сашо - Пази имената!

Бате Сашо - Пази имената!

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
SpUd3r написа:Мойте съболезнования![]()
Защото такива неща се случват в целия свят верно е,но лошото е,че тук не наказват виновните.Нека ви подсетя за учителя по история,които беше убит от цигани,нищо не направиха по въпроса и никого не осъдиха![]()

Аз казах, държава ,която не може да се самоконтролира.
Ами,реално няма друга прослойка,бранш или както искате го наричайте , която да може да се организира така ефективно и да излезе за протест.
За разлика от нашата красива страна и отвратителна държава в една Австрия например ,ако това нещо се случи,полицията а после и правосъдните органи ще си свършат така работата,че на финала по медийте ще бъде обявена такава ефективна и строга присъда,че всеки идиот би се замислил преди да се качи на такси какво ще прави,нали ?!
Няма как да не се плюе на всичкото това.Всеки ден съм в активно движение/шофиране из столицата.Всеки ден я някой ми налита за това,че съм паркирал по-бързо на мястото ,което "той си бил избрал", я на косъм избягвам по незнам кой божий закон катастрофа,поради неспазване на правилника за движението по пътищата.полицаите се возят без колани и си говорят по телефоните (днес 2-ма видях тамън) никаква реакция за нищо от хората които тук трябва да следят за нещата и да бъдат безкомпромисни.
За съжаление това е тъжната гледка от този отвратителен вече град.Моля, не искам да засегна никой от вас професионално,знам ,че масата от посетителите тук сте сериозни хора,просто искам да кажа това , с което почти всички са съгласни с моето мнение

ако е толкова хубава българия,нямаше да избягат хората от тук,няма и да продължат да бягат ...
Жалко за всички убити хора при подобни или същите обстоятелства и най-вече жалко за техните деца и съпруги/съпрузи

Георги Пенчев
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Най-искренни съболезнования
Дано наистина да открият убиеца и да го пратят доживот на топло. Но като знам в каква държава живеем- просто не ми се коментира въпроса с наказанията....

Дано наистина да открият убиеца и да го пратят доживот на топло. Но като знам в каква държава живеем- просто не ми се коментира въпроса с наказанията....
- Mamouk
- дере дънки сред голи мадами
-
Мойте съболезнования
Напълно съгласен с Неопринт...

Напълно съгласен с Неопринт...
Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
- ///MapTo
-
-