Kakvo nai-4esto se krade ot E36.
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
29 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Kakvo nai-4esto se krade ot E36.

- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
Истината понякога боли .Това е реалният свят.За съжаление кражби е имало, има и ще има.Не забравяйте все пак ,че сте в България. 

Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
- val
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 M3
- Мечтае да кара: Е46 М3
- Детайли за колата: чудесна :)
абсолютно вярно! На мен ми краднаха страничните огледала (само стъклата) и лайсната на шофьорската врата (последното още не мога да си го намеря да го купя)... и естествено емблемите няколко пъти
let the BMW be with you
Re: Kakvo nai-4esto se krade ot E36.
Slavy написа::evil: za niakolko dni mi svaliha halogenite i mi razbiha kolata. Pisna mi . . . Kakvo moga da o4akvam o6te?
Да ти гепят и колата

Дай боже да не става с никой от нас!!!
АМИН!!!
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
Мене ми тарашиха лайсната на десния калник (от месеци не мога да си намеря),а наскоро и десния халоген .. че и нещастника като е смъквал халогена му счупил и стойката ,тряа комплект да си ги купувам сега
:x .. Тук в Шумен има турска Хела по 70 лв. със стойката ,но се колебая още че не ми ги похвалиха нещо.. някой купувал ли си е такива 

- batDancho
- младши ентусиаст
-
Slavy написа:batDancho написа:Каква е тази кола, която караш ?
BMV ?![]()
не съм чувал за такава марка
Popitai za po-dobrata kola i 6te 4ue6
Имах пред вид да си оправиш профила, в който пишеш, че караш BMV ?!!
Пише се BMW
Уважавай марката която караш и изписвай правилно съкращението, иначе ставаш за смях.
И пиши на кирилица за в бъдеще, мненията на методиевица в форум Е36 се трият безпощадно.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Slavy написа::evil: za niakolko dni mi svaliha halogenite i mi razbiha kolata. Pisna mi . . . Kakvo moga da o4akvam o6te?
Ставаме двама с E36 Touring май

На мен ми изчезна капачето на дръжката на дясната задна врата, но може и да не е откраднато, а просто да е паднало някъде .. (В тази връзка някой има ли идея от къде мога да си взема такова нещо? освен от Дару защото не ми се ходи чак до там само заради тази глупост)
Иначе на приятелят ми от E34- ката му източиха над 60лт бензин 98..
bum_bum написа:Slavy написа::evil: za niakolko dni mi svaliha halogenite i mi razbiha kolata. Pisna mi . . . Kakvo moga da o4akvam o6te?
Ставаме двама с E36 Touring майАйде честито
На мен ми изчезна капачето на дръжката на дясната задна врата, но може и да не е откраднато, а просто да е паднало някъде .. (В тази връзка някой има ли идея от къде мога да си взема такова нещо? освен от Дару защото не ми се ходи чак до там само заради тази глупост)
Иначе на приятелят ми от E34- ката му източиха над 60лт бензин 98..
Аз го взех скоро и още нямам кои знае какви впечатления. Иначе е същото. Ти какво ще кажеш за колицата ?

29 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2