Убиха таксиметров шофьор... (мой близък)
Модератор: Общи модератори
71 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- logout
- старши ентусиаст
-
- Кара: KiA, Volvo, Ford
- Мечтае да кара: Болид от F1
- Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021
Искрени съболезнования! Още едно почернено семейство, още едно малоумно престъпление в шибаната скапана държава. Айде да не почвам с това, какво правят полицаите и как много от тях заработват по още 1-2 заплати по време на дежурство...
То не че на запад не стават такива работи, ма там силата на закона се стоварва с всичка сила върху извършителите. А тука.... ще го хванат, мамицата му наркоманска, оня ще каже, че е бил друсан, и айдееее... ще полежи някоя и друга година и пак ще е на свобода. Абе мани.... такива требва да ги осъждат не на смърт, а на задължителен "поправителен" труд вътре в реактора на АЕЦ-а. Та да пукнат в неописуеми мъки и белким тогава се светнат защо....
То не че на запад не стават такива работи, ма там силата на закона се стоварва с всичка сила върху извършителите. А тука.... ще го хванат, мамицата му наркоманска, оня ще каже, че е бил друсан, и айдееее... ще полежи някоя и друга година и пак ще е на свобода. Абе мани.... такива требва да ги осъждат не на смърт, а на задължителен "поправителен" труд вътре в реактора на АЕЦ-а. Та да пукнат в неописуеми мъки и белким тогава се светнат защо....
It's not who You are, it's who You know...
Моите съболезнования
Лека му пръст на човека
P.P. Сега може да обвинят някои Роми, защото човека е бил ром
Полицията на бързо ще си измие ръцете 

Лека му пръст на човека

P.P. Сега може да обвинят някои Роми, защото човека е бил ром

Последна промяна euroto на 09 Фев 2007, 17:30, променена общо 1 път

- Osmicata
- младши ентусиаст
-
- Кара: 220
Искрени съболезнования, човече, каквото и да си кажем сега няма да върнем човека, ако някак си може да помогнем, пиши. Все някой нещо трябва да знае около случката, доста хора имат приятели, някой може и да чуе или да е чул видял нещо. След това дали е милиция или линч ...
- Asterix
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320Ci
Моите най-искрени съболезнования.
Загубата на близък човек е тежка, обаче загубата на страхотен близък човек не може да се опише.
Дано да се намери убиецът и да се приложи правосъдие (от държавата) и после ...
Загубата на близък човек е тежка, обаче загубата на страхотен близък човек не може да се опише.
Дано да се намери убиецът и да се приложи правосъдие (от държавата) и после ...
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
- ивчо
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 с ... ръжда
- sappa
- младши ентусиаст
-
- Кара: M52B28
и аз поднасям искрени съболезнования... представям си семейството му в какво състояние е...
дано да хванат виновника и да понесе строго наказание. колкото до протеста не знам дали ще има някакъв положителен ефект (центъра е отцепен и наваякъде се извиват километрични опашки от побеснели шофьори...), както казват "кучетата лаят, керванът си върви..."

- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
Много жалко за човечеца
Моите съболезнования колега
Лека му пръст
Както каза LAST RIDE наскоро убиха един таксиметров шофьор в Сливен, от месец наред гледам как всеки ден на обяд почти всички таксиметрови шофьори се събират на площад Хаджи Димитър в центъра на града да протестират срещу тея нещастници, които ни управляват, но никой не ги чува и не им обръщат внимание, за съжаление

Както каза LAST RIDE наскоро убиха един таксиметров шофьор в Сливен, от месец наред гледам как всеки ден на обяд почти всички таксиметрови шофьори се събират на площад Хаджи Димитър в центъра на града да протестират срещу тея нещастници, които ни управляват, но никой не ги чува и не им обръщат внимание, за съжаление

- Richmond
- ентусиаст
-
- Кара: харабийската
- Мечтае да кара: Е36 М3 Cabrio, E93 M3
- Детайли за колата: Пълно шукаритети!
Мойте съболезнования.
Лека му пръст на човека
Просто за пореден път се доказва в каква МИЗЕРНА ДЪРВАЖА живеем, аз съм на 17 години, но вече виждам много добре какво става и все повече и повече се отчаивам, "КУКИТЕ" гледат само каква далаверка да направят и от къде да лапнат некви кинти, а изобщо не си гледат работата, за правителството да не говорим там е NO COMMENT както се казва.
Понякога съжявам, че живея в тая страна
И дано откриете тоя НЕЩАСТНИК, и да го УБИЕТЕ по най-мъчителния начин(в буквален смисъл)!

Лека му пръст на човека

Просто за пореден път се доказва в каква МИЗЕРНА ДЪРВАЖА живеем, аз съм на 17 години, но вече виждам много добре какво става и все повече и повече се отчаивам, "КУКИТЕ" гледат само каква далаверка да направят и от къде да лапнат некви кинти, а изобщо не си гледат работата, за правителството да не говорим там е NO COMMENT както се казва.
Понякога съжявам, че живея в тая страна

И дано откриете тоя НЕЩАСТНИК, и да го УБИЕТЕ по най-мъчителния начин(в буквален смисъл)!

- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
Съболезнования и мир на праха на човека
Е тия същите боклуци дето са го убили са тия дето ни свалят части от коли.Само долни мръзни наркомани са или некфи цигани,турци или тем подобни пияни боклуци

Е тия същите боклуци дето са го убили са тия дето ни свалят части от коли.Само долни мръзни наркомани са или некфи цигани,турци или тем подобни пияни боклуци

ТДС - Турбо Див Селянин
- BMWgirl_Z8
- младши ентусиаст
-
Искренни съболезнования и от мен!
Дано тази ШИБАНА държава се оправи някога...Стига с това беззаконие!!!!
Дано тази ШИБАНА държава се оправи някога...Стига с това беззаконие!!!!
Не искам слава и пари - искам бира и нафта на старите цени!!! http://www.bgpetition.com/protest-gorivo/index.html

- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
Мойте съболезнования
Възмездие винаги има оба4е и виновникът ще получи заслуженото си по един или друг начин
а иначе:
Пенчев, съгласен съм - препълни се градът ни

Възмездие винаги има оба4е и виновникът ще получи заслуженото си по един или друг начин

а иначе:
Пенчев, съгласен съм - препълни се градът ни

71 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5