СТрАХ?!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: m52 e36
Мечтае да кара: е38 ;)
Детайли за колата: е36

Мнение от t0sh » 08 Фев 2007, 14:39

най-сигурно е канала в КАТ, т.е. ако се навиеш да я купуваш му казваш условие да мине с теб на канала, ако издадат че всичко е ОК му перкаш парите иначе не.

въпреки че на мойта ми дадоха временна бележка за 10 дена, докато я били пуснали по интерпол дали не се издирва в други държави, и след 10 дена отидох вече за талона. На теория ако се издирваше, щяха да я конфискуват барабар с мен сигурно - така че някой ако знае 100% метод .... аз незнам

п.с. а с моя човек дето ти перпоръчах какво се / несе разбрахте? :)

ентусиаст
Аватар

Мнение от Space » 08 Фев 2007, 14:49

Уффф, тъпа работа :( то тва ми звучи малко "След дъжд, качулка" :(

Ми с него се разбрахме февруари евентуално, но тази кола излезе и няма смисъл да се занимавам с внасяне, ако е читава ... иначе още седи като вариант ... вече малко се чувствам в безизходица ....
а канала няма как да мина, без д маи я е прехвърлил ... :( така че и това не е вариант ... е*ана раота .. трудно ми е да имам доверие на някого като става въпрос за толко кинти.

А Тоше при теб го е имало това забавяне защото е нов внос. Тази вече е регистрирана в България и все пак е някаква гаранция, ама всички знаем, че невъзможни неща няма :(
_!_

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от t0sh » 08 Фев 2007, 15:02

ами регистрирана в бг по-лесно... сигурно има такса за проверка на произхода, чувах някакви неща, не бяха ли задължителни някви такива документи при продажба? поразрови се...
иначе един преглед сверка на рами ала бала едва ли е много време..

м/у другото на 10-ти канал този дебелия с очилата се оказа че бил най-добрия в Европа напрактика за такиав неща, а аз си мислех че го мързи и затова само за 10 секунди ми гледа колата и подпечата че нищо никъде не е пренабивано или сменяно, а той бил минибог някъв :shock:

та един оглед е идеята - но от Бъглария си е риск яко, ходи като начало с някой дето разбира бая от коли и по-специално от българските врътки на сглобяване и кърпене ;) след това се притеснявай за крадено :)

ентусиаст
Аватар

Мнение от Space » 08 Фев 2007, 18:49

Бате в Камор казаха: 2 шарнира, накладки (това е тръгнало) и 2 (предните) спирачни маркучи (препоръчително да се сменат) другото е ок

мисля да я отнасям :roll:

П.С. Баси това ще е против всичките ми схващания за тия работи.

Купувам я от циганин, който я е купил от Перник (автокъща) и е внесена от Италия ..... :confused: :confused: :confused:
_!_

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 08 Фев 2007, 21:30

Space написа:....

Колко ти взеха в Камор ако не е тайна :D
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

Кукуригуууу
Аватар
Кара: Луда Баба Яга
Мечтае да кара: Още по-луда Баба Яга

Мнение от Alexbmw » 09 Фев 2007, 11:06

Аз лично съм настроен отрицателно към колите от Италия, защото италянците за потдръжка не са и чували. :mhihi:
Всичко си е до късмет и мойта е от Италия, но си е читава :)
Изображение
Човечеството е оцеляло не защото се е смяло, а защото късно е изобретило презерватива!

ентусиаст
Аватар

Мнение от Space » 09 Фев 2007, 11:15

zAcK написа:
Space написа:....

Колко ти взеха в Камор ако не е тайна :D

А няма тайни тука :mhihi: 73 кинта. Мейду другото май диагностиката им е малко умряла работа, ама .....

Алекс и аз съм така .. дано ударя кьоравото :roll:
_!_

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от t0sh » 09 Фев 2007, 12:13

там само устно ти казват това мнение нали ...

мен ми е интересен екперимента, ако/като я купиш, да отдеш там с фразата 'бе май нещо и има' - вероятно такива неща ще ти изкарат, че ще се хванеш за главата :mhihi:

но успех, и както го описваш - задължително провери за крадена

ентусиаст
Аватар

Мнение от Space » 09 Фев 2007, 12:42

t0sh написа:там само устно ти казват това мнение нали ...

мен ми е интересен екперимента, ако/като я купиш, да отдеш там с фразата 'бе май нещо и има' - вероятно такива неща ще ти изкарат, че ще се хванеш за главата :mhihi:

но успех, и както го описваш - задължително провери за крадена

Дам устно е ... но това дето казваш не бих си го причинил, че ще ме заболи главата после ....

А проверката днеска я пускам!
_!_

Предишна

Назад към Извън Темата