Криптовалути

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8

Re: Криптовалути

Мнение от b_u_b_o » 12 Яну 2023, 14:10

Винаги съм си мечтал да ме съкратят с няколко заплати в джоба на изпроводяк. :mhihi: Ще изчакам малко да видим какви ще ги свършат прокуратурата там, но ако това им намали още повече кандидатите ще мога да им извивам ръцете за повече пари. Пък тая сфера и без това представлява голям интерес за мен, що пък и да не работя там.

TNT е прав, ако са като FTX и завличат хората не бих стоял, но пък и съм сигурен, че там никой дев не е бил наясно какво се случва докато не гръмна. А до тогава изглеждаше като мега яката борса. :dunno: За нексо имам силни съмнения нашата велика прокуратура какви ги е измислила и до къде ще го докарат.

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 12 Яну 2023, 14:14

Викаш то и на коча мъдете се клатят, ама са си там :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: G05 LCI xDrive40i

Мнение от damian2112 » 12 Яну 2023, 14:22

Аз конкретно имам приятел дето работеше там... Единственото хубаво, което каза за тях, е че са му платили доста добро обезщетение, като са го съкратили миналата година :) Иначе била доста токсична среда... според него не си заслужава стреса.

ентусиаст
Аватар
Кара: S LINE PLUS

Мнение от DigitalExile » 12 Яну 2023, 14:33

b_u_b_o написа:Винаги съм си мечтал да ме съкратят с няколко заплати в джоба на изпроводяк. :mhihi: Ще изчакам малко да видим какви ще ги свършат прокуратурата там, но ако това им намали още повече кандидатите ще мога да им извивам ръцете за повече пари. Пък тая сфера и без това представлява голям интерес за мен, що пък и да не работя там.

TNT е прав, ако са като FTX и завличат хората не бих стоял, но пък и съм сигурен, че там никой дев не е бил наясно какво се случва докато не гръмна. А до тогава изглеждаше като мега яката борса. :dunno: За нексо имам силни съмнения нашата велика прокуратура какви ги е измислила и до къде ще го докарат.

Тия девелъпъри в FTX със сигурност не са знаели кво се случва, освен ако е нямало някви репорти по системата, но ти като правиш такива измами е по добре по малко хора да знаят,че се разчува иначе.
Мен ме съкратиха 2020 (не беше крипто компания), честно казано не ми беше толкова зле от април до септември си почивах :mhihi:
Но все пак предпочитах да не ме бяха, че условията и заплатата бяха супер :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 12 Яну 2023, 14:50

TNT написа:За Нексо конкретно за такива заплати чувам, че то в САЩ взимат такива :yes:

Моята девойка имаше предложение за работа при тях миналата година. Проучих ги и като видяхме, че е въпрос на време да изгърмят зрелищно решихме точно това да направим - да надуем максимално заплатата, пък колкото време изкара там - толкова, все е файда :mhihi: Не стана номера, но пък и в сегашната работа нещата и се развиха повече от чудесно, та не беше болка за умиране.
Бяха се свързали и с друг неин колега, първата им оферта беше 10+к стартово и доволен бонус за всеки един човек от сегашния си екип, който дръпне при тях :kuku:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8

Мнение от b_u_b_o » 12 Яну 2023, 16:42

6.5% CPI, така както са го подкарали до лятото сме на заветните 2% и айде принтера ще прави бррррр отново. :mhihi:

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 12 Яну 2023, 18:54

А дали ще иде на ново дъно на ес енд пи? Нали обикновено това се случва след като феда обърне палачинката или поне даде индикации за това? Аз си го обяснявам, че който е купувал преди това просто изчаква ритейла да реши, че щом всичко е свършило или свърша тръгва да купува и първите друсват дървото та да вземат каквото могат от който не знае за какво е купил. Та ако това се случи, Биткойн трябва някъде преди това да направи ново дъно или поне да си тества нивата около старото.
Аз все повече си мисля, че дъното го видяхме.
Вашите усещания какви са извън обясненията, че нямате кристална топка разбира се? :mhihi:
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 12 Яну 2023, 19:51

b_u_b_o написа:6.5% CPI, така както са го подкарали до лятото сме на заветните 2% и айде принтера ще прави бррррр отново. :mhihi:

... аз пък си мисля, че лайната с американската икономика тепърва има да оттичат... инфлацията може на хартия и негативна да стане, ама аз гледам по магазините кво е... и цените са само нагоре. и продължават да растат което за мене е индикация, че квото има да се случи още не се е случило.

ма тия лайна ги чакам от 2 години та... може и още толкова да ги чакам(е)...
алекс
трабант 601с
разни други возила

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 12 Яну 2023, 21:44

Абе пуснете БТВ като си върнете в 8:00 или там 5-10 Мин пред това, веднага след новините за Нексо. Някакъв каун говори каквото му изнася. Хем водещият му вика, че трябва да се подчертае как не е забранено да се търгува с крипто и оня вика "не е забранено, ама не е и регламентирано" :banghead: и почва да обяснява за липсата на регулации и пак казва не е регламентирано. Само аз ли виждам разликата между нерегламентирано и нерегулирано? Някакъв експерт по кибер-сигурност беше. Напълно си е регламентирано даже, понеже имаш ясни условия в някаква си борса.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TNT » 13 Яну 2023, 12:32

https://btvnovinite.bg/bulgaria/parvo-p ... Obmn81hJWA

Ето отговор от Нексо.

На мен все повече ми прилича, че някой на някой не е платил. Една показна акция, пирамида било, терористи, не знам си кво. Накрая ще се окаже, че от 10 обвинения са виновни за 1-2 и държавата пак ще бъде осъдена.

П.П. Щом и СлавитУ клип по въпроса направи, още повече ми мирише :mhihi: https://www.youtube.com/watch?v=z1igBymIIqc
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW ///E36

Мнение от don_gori » 13 Яну 2023, 13:00

Вчера слушах новините специално за случката с NEXO, сигурно не бях гледал от 5 години .. еми за мен това си е чисто сплашване и натиск върху компанията. Доводите бяха тотално популистки изказвания и общо взето нищо съществено :kuku: Днеска щом и ГЕРБ щели да разследват компанията за връзка с ПП значи е ясно на къде духа вятъра :banghead:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46, G20
Мечтае да кара: RS Cosworth
Детайли за колата: M54B22
B48B20

Мнение от streetz » 13 Яну 2023, 13:45

Осем американски щата ги разследват, те - български произвол :lol:
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от madafaka_donkele » 13 Яну 2023, 13:48

Почнали са да перат руски пари, американците са ги натиснали нашите и естествено нашите са се надупили, както винаги, та те ти баба "акция" :censored:

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 13 Яну 2023, 14:05

Ама разбира се, че са невинни. Бонекс не ги барат защото си плащат тука, а Кракен в Америка не им забраняват защото и те си плащат на Байдън примерно. :mhihi: Особено снощи като пуснах Пламен не знам от кога, пенеше се, че сигурно не си плащали, ама не ги защитавал и не знаел дали били виновни, но на това му приличало. Обаче иначе ги казва, че другите говорели нагласено и четели.
На мен ми прилича, че са виновни и в САЩ са разбрали(щото тука на никой не му пука и нямаме ресурс да хващаме такива неща)и нашите тука искат да си припишат заслуги, но не знаят точно как. :mhihi: Нали знаете, Шенген, визи за САЩ и прочие....

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TNT » 13 Яну 2023, 14:10

Сега ще видим. Аз съм сигурен, че някои от нещата са вярни :mhihi: Но силно ме съмнява да е всичко. И още повече започва да ме съмнява след като нашите политици наскочиха всичките. Всичките станаха експерти по криптовалути, биткойни, миткойни, пирамиди и фараони. А онези 200 000+++ биткойна още не знаят къде са :yes: Със сигурност и ръководството на компанията е със съмнителни връзки и контакти в българската политика.
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата