Коледни подаръци
Модератор: Общи модератори
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
Re: Коледни подаръци
barabqga написа:колко повече от това да им подаряваBMW_POWER написа:drago_pavlov написа:BMW_POWER написа:drago_pavlov написа:На никого нищо не съм купувал![]()
Така няма вариат някой да не си хареса подаръка
Габровец!
Просто не са заслужили
Влачиш децата по баирите и нищо не им купи???
Не ти вярвам!

Ще го оценят след време

I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
drago_pavlov написа:barabqga написа:колко повече от това да им подаряваBMW_POWER написа:drago_pavlov написа:BMW_POWER написа:drago_pavlov написа:На никого нищо не съм купувал![]()
Габровец!
Просто не са заслужили
Не ти вярвам!
![]()
Ще го оценят след време
Че си бил циция???
п.с. И аз го оцених това преди много години

- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
BMW_POWER написа:drago_pavlov написа:barabqga написа:колко повече от това да им подаряваBMW_POWER написа:drago_pavlov написа:BMW_POWER написа:drago_pavlov написа:На никого нищо не съм купувал![]()
Габровец!
Просто не са заслужили
Не ти вярвам!
![]()
Ще го оценят след време
Че си бил циция???
Да, циция, която харчи по тях над 2 бона на месец... Но за образование и спорт, не за боклуци и дрънкалки

I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
drago_pavlov написа:Да, циция, която харчи по тях над 2 бона на месец... Но за образование и спорт, не за боклуци и дрънкалки
Циция! Да им беше купил GPS за в планината, нови бански за курсовете по плуване, нови колелета .... Циция!
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
BMW_POWER написа:drago_pavlov написа:Да, циция, която харчи по тях над 2 бона на месец... Но за образование и спорт, не за боклуци и дрънкалки
Циция! Да им беше купил GPS за в планината, нови бански за курсовете по плуване, нови колелета .... Циция!
Тия неща се купуват при необходимост, а не по Коледа

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Прав е @Драго.
Това е възприел като възпитание и така ги възпитава, което според мен е правилно.
Ако някой ви каже, че подаръка е "малък, но от сърце" , значи е само малък и самият той го осъзнава
По темата да кажа,
нищо не получих, освен приятни мигове със семейството, но каквото съм искал съм го получавал през годината.
И ВСЕ пак, добре е да има големи подаръци
Това е възприел като възпитание и така ги възпитава, което според мен е правилно.
Ако някой ви каже, че подаръка е "малък, но от сърце" , значи е само малък и самият той го осъзнава

По темата да кажа,
нищо не получих, освен приятни мигове със семейството, но каквото съм искал съм го получавал през годината.
И ВСЕ пак, добре е да има големи подаръци

Май имаше и друга подобна тема, ама тази ми излезе първа.
Какво взехте за околните?
Какво взехте за околните?
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Тази година не съм се изхвърлял, кой каквото е поискал това съм му взел
Милото искаше някаква щатска козметика и екипчета от някаква нашумяла йога марка, та това взех. Но пък там се отчетох доста подобаващо през годината с изненадващи подаръци, та и да и е малко не ме интересува

Милото искаше някаква щатска козметика и екипчета от някаква нашумяла йога марка, та това взех. Но пък там се отчетох доста подобаващо през годината с изненадващи подаръци, та и да и е малко не ме интересува

аз съм си поръчал гащи (бельо) и едни много редки пури дето... дядо мраз може и да не ги е намерил... ше видиме какво ще намеря под коледното дърво... надявам се поне на гащите автомагически да се материализират 

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- drifty
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
На бащата взех мини оранжерия за люти чушки с няколко вида семена с различно люти чушки
на останалите хора, книги.
Иначе аз пък получих лего констрктор на нисан скайлайн, ще се забавлявам тия дни да си го сглобя.
на останалите хора, книги.
Иначе аз пък получих лего констрктор на нисан скайлайн, ще се забавлявам тия дни да си го сглобя.