Войната започна ...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i

Re: Войната започна ...

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 15 Дек 2022, 20:06

Това с 21век го кажи на Европейските @лигофрени дето върнаха хората в 18-ти век да се топлят с дърва вместо газ.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е63 650iLCI&E93 325i&Z3 1.9
Мечтае да кара: 612

Мнение от KoolyO » 15 Дек 2022, 20:07

seimo написа:Аз разбирам донякъде руското джудже и там шайката покрай него че станаха жертва на собствените си болни амбиции, обаче не мога да разбера на останалите руски @лигофрени какво им беше особенно последните години :dunno: Чудя се кога ще им светне лампичката най-накрая и ще решат да се върнат обратно в 21век. Или поне ще опитат да се върнат де, защото в следващите 10-20 години се съмнявам че ще се случи.

Пффф... Те са си в 19ти век и всичко им е наред, така погледнато. Няма за какво да се оплакват.
Jordana написа:Даже 70 годишни мужици се дигнаха да защитават Русия с оръжие в ръка . Срам и позор за Европа че допусна такава братоубийствена война заради няколко сребърника повече .
https://www.youtube.com/watch?v=_ea48iHzTjo

Мда. Горкичката Европа. Че не натисна Русия, когато трябваше. Наложи се Русия да нападне суверенната държава. На която е обещала целостта. Включително и Крим. :mhihi:
Важното е, че СВО върви по план. :mhihi:
И че на Grozdanoff нещата са му много по-ясни, от колкото на който и да било друг в тази тема.
Laugh...
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 15 Дек 2022, 20:59

https://www.cnn.com/europe/live-news/ru ... 9721a33d73

стигнахме до там, че руснаците да недоволстват когато на укрите им изпращат оръжие със 100% защитна функция против терористични атаки на инфраструктурата на една суверенна държава...
алекс
трабант 601с
разни други возила

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i
Мечтае да кара: E39 ALPINA B10

Мнение от Grozdanoff » 15 Дек 2022, 21:36

KoolyO написа:Мда. Горкичката Европа. Че не натисна Русия, когато трябваше. Наложи се Русия да нападне суверенната държава. На която е обещала целостта. Включително и Крим. :mhihi:
Важното е, че СВО върви по план. :mhihi:
И че на Grozdanoff нещата са му много по-ясни, от колкото на който и да било друг в тази тема.

Ама ти още нищо не си разбрал, завалията... На Европа и сега не и трябваше да "натиска" Русия, защото ние и европейците страдаме от цялата работа. САЩ и ЕС продължават да си продават оръжията на Украйна знаейки, че просто умират повече хора! Вие много успешно повярвахте, че ще победим Русия?! :mhihi: От НАТО, САЩ и ЕС са много наясно, че украйнците нямат никакъв шанс срещу руснаците, без значение колко военна "помощ" ще им дадат! Тях просто ги интересува да си продадат старото оръжие, просто бизнес...
Велика Европа не може да "натисне" Русия, защото Русия е велика сила каквата Европа не е... Нито военната мощ има НАТО да се противопостави на Русия(както се вижда от Март месец), нито Русия е зависима от Европа, обратното е!
Ако някой наивник още не е разбрал, това не е война Украйна-Русия, това е война НАТО-Русия и познайте: НАТО губи!

SEIMO! Русия в момента се намира във 23век сравнено с Европа, защото Русия притежава най-високотехнологичната енергетика и неизчерпаеми ресурси, Велика Гейропа премина на дърва и въглища, и народа зъзне в момента. Така стана понеже сме по-големи пичове от руснаците...

пс: хайде моля да не бъда докладван за използването на "Гейропа", вече дори wikito го е въвел като термин: https://en.wikipedia.org/wiki/Gayrope :mhihi: :mhihi: :mhihi:
alx написа:Маратона април го избягах грубо за 3 часа което за аматьор като мене хич не е зле- рова е квалификационно време на две възрастови групи под моята. Висок съм малко над 180см и тежа 82кг сутрин… пиша ги тези неща щото явно нещо правя вярно :)

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: хората към оринджпилване
Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки

Мнение от Top Gun Maverick » 15 Дек 2022, 21:42

Не знам дали си наясно, ама пази боже да има истинска война НАТО срещу Русия. Би трябвало да знаеш обаче, че САЩ имат много повече места от които да използват ядрени оръжия. Аз не бих се наел да си мисля кой ще спечели от тая война, но знам кой ще загуби - всички ние. Целият свят. Въобще не трябва да се говори за възможна война между двете държави, каму ли така лековато защото това се предава и в болните мозъци по веригата и накрая ако отгоре на някоя от двете държави има болен мозък и никой не успее да го спре ако реши да използва подобни оръжия...сещай се.
In God we trust, all others we track.
http://bitcoindeaths.com
I feel the need, the need for speed.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 15 Дек 2022, 21:44

Няма толкова силни наркотици, които да причинят това, което причинява любовта към Русия :mhihi:
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i
Мечтае да кара: E39 ALPINA B10

Мнение от Grozdanoff » 15 Дек 2022, 21:55

drago_pavlov написа:Няма толкова силни наркотици, които да причинят това, което причинява любовта към Русия :mhihi:

г-н Павлов, от теб как не прочетох един смислен коментар от 24 Февруари насам... Щеше да ми показваш "капацитет" за руско-турската война, прочете ли нещо в уикито поне?
Беше ми обещал, че ще си писар в темата, я ми изрови някое старо мнение от Март месец, да видим какво тъпо съм казал... :mhihi:
По спомен тогава още Ви обяснявах, че Русия не може да бъде победена по военен начин и че санкциите точно Европа ще ударят, стига бе как съм познал!
alx написа:Маратона април го избягах грубо за 3 часа което за аматьор като мене хич не е зле- рова е квалификационно време на две възрастови групи под моята. Висок съм малко над 180см и тежа 82кг сутрин… пиша ги тези неща щото явно нещо правя вярно :)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 15 Дек 2022, 22:00

Grozdanoff написа:
drago_pavlov написа:Няма толкова силни наркотици, които да причинят това, което причинява любовта към Русия :mhihi:

г-н Павлов, от теб как не прочетох един смислен коментар от 24 Февруари насам... Щеше да ми показваш "капацитет" за руско-турската война, прочете ли нещо в уикито поне?
Беше ми обещал, че ще си писар в темата, я ми изрови някое старо мнение от Март месец, да видим какво тъпо съм казал... :mhihi:
По спомен тогава още Ви обяснявах, че Русия не може да бъде победена по военен начин и че санкциите точно Европа ще ударят, стига бе как съм познал!

Успокой се малко, много си екзалтиран.
Има време да се сготви манджата, която се готви на великата Русия. Тоя филм сме го гледали вече. Предишната най-велика държава нещо рязко изчезна преди 30 години :mhihi:
И тая я чака същата съдба, просто трябва време...
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

Потребител
Аватар
Кара: E46 320d

Мнение от stean » 15 Дек 2022, 22:58

Grozdanoff написа: Нито военната мощ има НАТО да се противопостави на Русия

Не са казали, не са я смачкали! Колко са 140 милиона колхозника? Колкото Япония и малко назаем от Ю.Корея.

Въпросът е че не са казвали и няма и да кажат, защото не е това целта. Ако беше така - още '91-ва, когато руснаците лазеха на 4 крака и лочеха вода от локвите, щяха вече да са пръснати в мемоарите на историята. Но омразният запад за пореден път им подаде ръка и същевременно с това ги остави да се самоизядат отвътре.
Сигурно не си чувал колко новобогаташчета (да се чете олигарси) се навъдиха в този период, които нарязаха на скрап и разпродадоха къде що имаше? Стигат дотам, да продават подвоници за смешни пари на наркотрафиканти. Толкова за "великата сила".

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E90 LCI 320D xDrive
Детайли за колата: N47/184 Hp

Мнение от nikola59 » 15 Дек 2022, 23:12

:mhihi: Я партийните секретари марш в леглата да сънувате нови опорки, че нещо сте се изчерпали.
Постнах преди снимка да изгорения B-2, сега е наред F-35. :mhihi: https://t.me/boris_rozhin/72847
Щетата този път е малка, но впредвид цената му и така и иначе :mrgreen:
:kuku: А тук е ясно кой за какво се бори, а ние и много други сателити не си научиха уроците от втората световна:
photo_2022-12-15_22-55-14.jpg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: на късмет и надежди...
Мечтае да кара: "бяла служебна баничарка"
Детайли за колата: seats and a steering wheel....

Мнение от nickstorm » 15 Дек 2022, 23:15

stean написа:Сигурно не си чувал колко новобогаташчета (да се чете олигарси) се навъдиха в този период, които нарязаха на скрап и разпродадоха къде що имаше?

Това не му ли се викаше капитализъм? То и в България се случи абсолютно същия процес, само че в по-скромни мащаби, та не разбрах за какво злорадстваш толкова :wave:
"Работи, работи!"-казал Иван Вазов и легнал да спи

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Войната започна ...

Мнение от steeN » 15 Дек 2022, 23:22

nikola59 написа:...

Ти си уникат. Какъв изгорял Б2? Проблем с единия колесник и легнал на едното крило, нищо не е горяло. :mhihi:

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

Потребител
Аватар
Кара: E46 320d

Мнение от stean » 15 Дек 2022, 23:24

Не злорадствам, а ми е жал за бедния народец, сякаш ще му стане по-добре от патетичните ви писаници...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E90 LCI 320D xDrive
Детайли за колата: N47/184 Hp

Мнение от nikola59 » 15 Дек 2022, 23:33

steeN написа:
nikola59 написа:...

Ти си уникат. Какъв изгорял Б2? Проблем с единия колесник и легнал на едното крило, нищо не е горяло. :mhihi:

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

:mhihi: Претърпял пожар по удобно ли ще ти е докато заспиваш?
https://www.transponder1200.com/tag/ate ... encia-b-2/
https://avia-es.com/news/v-ssha-razbils ... b-2-spirit
Ааа пожар ли - това не може да бъде... :mrgreen: Викаш легнал, сега кажи и щетите на колко се оценяват :mrgreen:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E90 330d Individual, CBR1000RR
Мечтае да кара: яка атмосферка ръчка на задно от време на време...

Мнение от dhtj » 16 Дек 2022, 1:54

Grozdanoff написа:...Русия в момента се намира във 23век сравнено с Европа...

Кои се намират в 23-ти век? Тея дето пият одеколон, тея дето серат във външни кенефи или тея, които видяха пералня и тоалетна чиния за пръв път тая година в украйна? :lol:

10% олигарси с G и S-класи, 40% бедни бачкатори в сиви соц панелки с "модерна" лада приора или некво производно на рено от 99-та и 50% алколици на село с лада 2105. Ебаси развитото общесто от 35-ти век. :lol:

Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата