Войната започна ...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Re: Войната започна ...

Мнение от steeN » 23 Ное 2022, 15:39

Джъстин Трюдо кога да го чакаме да го удавят?
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 23 Ное 2022, 15:46

steeN написа:Джъстин Трюдо кога да го чакаме да го удавят?

Спамиш :angel: но ще ти отговоря. Трюдо от зимата насам не смее да се покаже на обществено място. Това се отнася и за оная нацистката, дето искат да я изпратят чак в Европа. Дори на националния празник го нямаше.

Потребител
Аватар

Мнение от Petrolhead » 23 Ное 2022, 16:15

канадският ни чичко почва да звучи, като една от ония секти, които предвиждат края на света апрез 4-5 години.

иначе, честит да им е новият статус на държава-терорист, напълно незаслужено разбира се /s
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 23 Ное 2022, 16:32

Дебюта в украйна на новата система за залпов огън Торнадо С или руския хаймарс е вече факт. ...200км поразяване на целите , не е лошо изобщо :dunno:
https://www.youtube.com/watch?v=6qpo0UJxDfU
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i мнооо убаво )))
Мечтае да кара: Еххх...
Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.

Мнение от Моджо » 23 Ное 2022, 16:40

Гледай "Военная приемка" - сичкото оръжие няма аналог и е бест оф дъ бест :D :D :D
Да не очакваш да кажат, че не става за нищо или че имат 2 установки накръст..примерно.
Хм,хм...

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 23 Ное 2022, 16:41

Petrolhead написа:канадският ни чичко почва да звучи, като една от ония секти, които предвиждат края на света апрез 4-5 години.

иначе, честит да им е новият статус на държава-терорист, напълно незаслужено разбира се /s

"Канадският чичко" предрече много от сегашните неща преди пет години. Тогава също се присмиваха...

Пропагандата ти е много евтина. Ама много :OT:

Моджо написа:Гледай "Военная приемка" - сичкото оръжие няма аналог и е бест оф дъ бест :D :D :D
Да не очакваш да кажат, че не става за нищо или че имат 2 установки накръст..примерно.

Това са анимирани модели :ok:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е63 650iLCI&E93 325i&Z3 1.9
Мечтае да кара: 612

Мнение от KoolyO » 23 Ное 2022, 17:32

Jordana написа:Дебюта в украйна на новата система за залпов огън Торнадо С или руския хаймарс е вече факт. ...200км поразяване на целите , не е лошо изобщо :dunno:
https://www.youtube.com/watch?v=6qpo0UJxDfU

https://www.youtube.com/watch?v=x3SxEOvAOEg

BMW_POWER написа:
Petrolhead написа:канадският ни чичко почва да звучи, като една от ония секти, които предвиждат края на света апрез 4-5 години.

"Канадският чичко" предрече много от сегашните неща преди пет години. Тогава също се присмиваха...

Я дай да видим тези предсказания*?
И колкото дадеш ти, аз ще намеря повече такива, които не са се сбъднали. И апропо, съм сигурен, че повечко на тях са се присмивали.

BMW_POWER написа:Пропагандата ти е много евтина. Ама много :OT:

Евтината пропаганда е стигнала до Jordana.
Сигурен съм, че това видео ще му хареса:
https://www.youtube.com/watch?v=Rw_WuYZ2X6U
Това е плувката, с цялата корда, заедно с цялата въдица. За говорещи английски. Руските източници не ги следя толкова изкъсо. :mhihi:

Никой не казва нищо за казанацитата... Ще им спират ли тоците?
Laugh...
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 23 Ное 2022, 17:51

KoolyO написа:
BMW_POWER написа:

Я дай да видим тези предсказания*?
И колкото дадеш ти, аз ще намеря повече такива, които не са се сбъднали. И апропо, съм сигурен, че повечко на тях са се присмивали.

viewtopic.php?f=4&t=392486

Сбъркал съм годината. 2015 :banghead:

Дай сега да видим, къде са ми се присмивали. После е пак мой ред :bchug:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от KoolyO » 23 Ное 2022, 18:05

BMW_POWER написа:viewtopic.php?f=4&t=392486

Това ти го написа, според твоите виждания, или го copy-paste-на от някъде? Моля да си честен. То няма смисъл де. Ти си го признаваш и там.
Като го прочетох, ми изглежда точно като ръководство, какво да правят и как да се държат украинците, след като Русия ги нападне брутално, малко след като е обяснявала навсякъде, че няма да ги напада. :dunno:
Ти каза, че са ти се присмивали, не аз. Аз изразих мнение, че са ти се присмивали повече на нещата, които не си познал. От колкото на тези, които си.
Искам да видя къде
BMW_POWER написа:"Канадският чичко" предрече много от сегашните неща преди пет години. Тогава също се присмиваха...
Laugh...
Cry...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 23 Ное 2022, 19:02

BMW_POWER написа:
KoolyO написа:Я дай да видим тези предсказания*?

viewtopic.php?f=4&t=392486

Браво бе Нострадамус :mhihi:
Предрекъл си, че някога, някъде ще има война :mhihi:
Да взема да се пробвам и аз - някога, някъде ще има земетресение :mhihi:
Копи/пейст на инструкции ще си го спестя; има по силни в тая дисциплина :mhihi:
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 23 Ное 2022, 19:10

KoolyО, не помня кой беше, но ми бяха направили скриншот от мои теми и им беше весело. Сега май не е така.

Аз съм роден песимист и за разлика от Стинката предпочитам да не познавам. Защото в противен случай не е никак приятно. Писал съм го и преди. На младите колеги ще им се наложи да се бият. Тук пишат няколко много умни и знаещи човека. Няма да ги споменавам. Просто чети и си вади изводи. Стига да можеш, естествено. Понякога пропускаме същественото в морето от мнения.
Качих по-назад видео с Макейн 2016. Говори на краинските войници. Потърси го и го коментирай.

Така е Драго, прав си :bowdown: :bowdown: :bowdown:
Какво друго искш да ти напиша :ok:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от drevnia » 23 Ное 2022, 19:14

Коле колееее ти беше тръгнал да се развиваш па то ко стана

ай се малко по темата украински военнослужещи от 1-ва стрелкова рота на 1-ви стрелкови батальон на войскова част А1376 на 58-ма омбр се оплакват от ръководството, което ги хвърли в бой на първа линия без оръжие и радиосвързки, без подходяща подготовка, медицинска поддръжка и оборудване.

https://t.me/dillfrash/10734

и тролеите се паркираха https://t.me/dillfrash/10727

бая ток нема https://t.me/milinfolive/93685

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от KoolyO » 23 Ное 2022, 19:27

BMW_POWER написа:KoolyО, не помня кой беше, но ми бяха направили скриншот от мои теми и им беше весело. Сега май не е така.

Аз съм роден песимист и за разлика от Стинката предпочитам да не познавам. Защото в противен случай не е никак приятно. Писал съм го и преди. На младите колеги ще им се наложи да се бият. Тук пишат няколко много умни и знаещи човека. Няма да ги споменавам. Просто чети и си вади изводи. Стига да можеш, естествено. Понякога пропускаме същественото в морето от мнения.
Качих по-назад видео с Макейн 2016. Говори на краинските войници. Потърси го и го коментирай.

Така е Драго, прав си :bowdown: :bowdown: :bowdown:
Какво друго искш да ти напиша :ok:

Е аз помня ти кой беше. ;)
Но както и да е. Имам в момента отворени 5-6 твои мнения от преди м/у 5 и 8 години, които изобщо не са близко до това което се случва. Държа ги отворени, само в случай, че ти постнеш нещата, за които са ти са се присмивали, а ти си бил прав. Отне ми около 2 минути. Не съм се престаравал.
А тези, които имаш за умни и знаещи в тази тема, отдавна са покварени от същата пропаганда, от която си и ти. Жалко. Стойностни хора да бъдат така заблудени. Но не ги виня. Така работи днешната медиа.
В никакъв случай не виждам как "на младите колеги ще им се наложи да се бият." То ако това се случи, директно се махам от тук и отивам и аз да се бия.
И аз съм бил в казарма, и на мен са ми дали х*й. :mhihi:
А пък какво е казал McCain през 2016 няма смисъл да го коментирам...
Laugh...
Cry...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 23 Ное 2022, 19:29

Колегата искаше да каже, че не помни кой му е правил скрийншотовете, а не кой си ти...
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от KoolyO » 23 Ное 2022, 19:36

drevnia написа:Коле колееее ти беше тръгнал да се развиваш па то ко стана

ай се малко по темата украински военнослужещи от 1-ва стрелкова рота на 1-ви стрелкови батальон на войскова част А1376 на 58-ма омбр се оплакват от ръководството, което ги хвърли в бой на първа линия без оръжие и радиосвързки, без подходяща подготовка, медицинска поддръжка и оборудване.

https://t.me/dillfrash/10734

и тролеите се паркираха https://t.me/dillfrash/10727

бая ток нема https://t.me/milinfolive/93685

А! Ето още един!
https://www.youtube.com/watch?v=x3SxEOvAOEg
Аз се развих.
Така като гледам, доста хора тук не са (сте). Нищо лично. Може и да сте. :dunno:
Продължавайте с тези линкове. Моля. :mhihi:
https://www.youtube.com/watch?v=S280Pqq3T_w
Нищо не каза за спирането на тоците на казанаците! :mhihi:
Карнавалът продължава.
Накрая май ще прерасне в световно празненство.
П.С. Аз не знам как не ви е срам да се надъхвате и да се радвате на убийствата и на смазването на държава, много по-малка от врага и, която същевременно по никакъв начин не е заплашила териториалната цялост на държавата нападателка?!? И не. Цялата "история" предадена към вас от руската пропаганда не може да бъде причина за това, което се случва.
Laugh...
Cry...

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата