Войната започна ...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

Re: Войната започна ...

Мнение от Petrolhead » 16 Ное 2022, 15:18

Top Gun Maverick написа:Няма дерт, Йенс Стол...казал, че ракетата не е руска и не е нападение над НАТО, но пък цялата вина заради вчерашната случка е на Русия защото тя водила война, а Украйна се защитавала. :mhihi: Един вид сега ако Украйна се защитава пак от руска ракета и удари нещо друго, пак Русия ще е виновна. Чудно.

което ти се струва нелогично защото?
ако утре всичката руска сган се прибере обратно от където е дошла и спрат да мятат ракети, укранинците ще има ли от какво да се защитават?

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: хората към оринджпилване
Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки

Мнение от Top Gun Maverick » 16 Ное 2022, 15:44

Струва ми се логично, но само донякъде.
In God we trust, all others we track.
http://bitcoindeaths.com
I feel the need, the need for speed.

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 16 Ное 2022, 16:06

Petrolhead написа:
BMW_POWER написа:
Petrolhead написа:до тук единственото ясно е че ракетата е произведена от русия. .

Зенитната ракета, която вчера се заби в "пететажката" и уби жена (май беше в Киев), къде е прозиведена? Има репортажи на украинската телевизия. Ако е руска, както и да е. Ама ако е от натовско производство, тогава какво правим?

и това как има общо с вчерашната случка?
странни сте там в канадското/мокшанското радио

В момента полет PGT1UQ лети над Родопите и скоро минава границата. Ако ние го думнем с някоя от нашите С300, ще докаже ли някой, че сме ние или единствено ще те цитирам теб "Ракетата е руска"?

Използвам твоята логика и странно, че на теб ти е "странно" :dunno:

Потребител
Аватар

Мнение от Petrolhead » 16 Ное 2022, 16:46

BMW_POWER написа:
Petrolhead написа:
BMW_POWER написа:
Petrolhead написа:до тук единственото ясно е че ракетата е произведена от русия. .

Зенитната ракета, която вчера се заби в "пететажката" и уби жена (май беше в Киев), къде е прозиведена? Има репортажи на украинската телевизия. Ако е руска, както и да е. Ама ако е от натовско производство, тогава какво правим?

и това как има общо с вчерашната случка?
странни сте там в канадското/мокшанското радио

В момента полет PGT1UQ лети над Родопите и скоро минава границата. Ако ние го думнем с някоя от нашите С300, ще докаже ли някой, че сме ние или единствено ще те цитирам теб "Ракетата е руска"?

Използвам твоята логика и странно, че на теб ти е "странно" :dunno:

Единствено трябва руснаците да окупират Варна и Добрич и да взривят половината ни тецове.
Тогава логиката ти ще е напълно валидна.
Мъка

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от integral » 16 Ное 2022, 16:54

Дубайците пак са скъсали синджира :mhihi:

Ракетата, че е руско производство, руско е, ама на има няма 20тина години :mhihi: Ремонта и обслужването им се прави единственно в Русия :winky:
Въпросната ракета е била с твърдогоривен двигател, въпросното гориво било хубаво да се сменя на 10-на години, защото иначе се цепело, а това причинява пробиви в блока на ракетният двигател при горенето на дефектиралото гориво. Ракетата започва да се вее като лайнян вестник, само, че с огромна скорост. При прегарянето на ракетният двигател се поврежда блока на управлението, съответно не сработва механизма за самоуничтожение. Ракетата пада и гърми на земята.

Идиотщини, че това е била ракета Калибр са плод на увредена психика и алкохол :mhihi:. Бойната глава на Калибър-а тежи около 450 кг., това ако беше гръмнало там, въпросното ремарке и частите на трактора щяха да си ги търсят на площада в Киев :mhihi:

KoolyO написа: Ах, това колко жалко ми звучи... Никога не сме имали народни будители. Всичките ни въстания са били абсолютно безсмислени и изобщо само могучая е можела да ни даде това, което имаме в днешно време...
Българин да се наричам.... Какво беше след това?!?
- След това дойдоха героите от Марвел и въпросните будители се представят като сепаратисти които са се борили срещу османската власт? (Питам те за 4-ти път мисля, не, че има смисъл, но все пак като толкова обичаш да ги споменаваш) :dunno:

P.S.
Похвално е желанието ти да изучаваш езика на смъртните си врагове :mhihi: , но само да те светна, че
Меня не жаль.
- объркал си падежа и местоимението в случая :nono:
Пише се : ''Мне не жаль''
- Татко, това е новият ми приятел. Той е влогър, трейдър, маркетинг гуру и инфлуенсър...
- Абе дъще, абе дали няма как да се съберете пак с онзи циганин? :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от Petrolhead » 16 Ное 2022, 17:15

integral написа:Дубайците пак са скъсали синджира :mhihi:

Ракетата, че е руско производство, руско е, ама на има няма 20тина години :mhihi: Ремонта и обслужването им се прави единственно в Русия :winky:
Въпросната ракета е била с твърдогоривен двигател, въпросното гориво било хубаво да се сменя на 10-на години, защото иначе се цепело, а това причинява пробиви в блока на ракетният двигател при горенето на дефектиралото гориво. Ракетата започва да се вее като лайнян вестник, само, че с огромна скорост. При прегарянето на ракетният двигател се поврежда блока на управлението, съответно не сработва механизма за самоуничтожение. Ракетата пада и гърми на земята.

Идиотщини, че това е била ракета Калибр са плод на увредена психика и алкохол :mhihi:. Бойната глава на Калибър-а тежи около 450 кг., това ако беше гръмнало там, въпросното ремарке и частите на трактора щяха да си ги търсят на площада в Киев :mhihi:

KoolyO написа: Ах, това колко жалко ми звучи... Никога не сме имали народни будители. Всичките ни въстания са били абсолютно безсмислени и изобщо само могучая е можела да ни даде това, което имаме в днешно време...
Българин да се наричам.... Какво беше след това?!?
- След това дойдоха героите от Марвел и въпросните будители се представят като сепаратисти които са се борили срещу османската власт? (Питам те за 4-ти път мисля, не, че има смисъл, но все пак като толкова обичаш да ги споменаваш) :dunno:

P.S.
Похвално е желанието ти да изучаваш езика на смъртните си врагове :mhihi: , но само да те светна, че
Меня не жаль.
- объркал си падежа и местоимението в случая :nono:
Пише се : ''Мне не жаль''

да се обадиш на учителката си по руски, да й кажеш че нищо не си научил.

едното значи не ме е жал за себе си, а твоето просто, не ме е жал.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E90 LCI 320D xDrive
Детайли за колата: N47/184 Hp

Мнение от nikola59 » 16 Ное 2022, 17:27

integral написа:Дубайците пак са скъсали синджира :mhihi:

:mhihi: Дозата на хапчета нещо е объркана :mhihi:
От вчерашните изплатени репарации сън не ги лови. Иначе това в Полша си е чиста провокация на укропите със съответната диктовка. Целта е разнопосочна. Косвените доказателства безпогрешно сочат към това. А едни още снощи почнаха да се на@рискват :mhihi:
Абе този зеленият хобит извини ли се на шляхите че ги обстрелва? :mhihi: Нещо санкции ще има ли за него?
Последна промяна nikola59 на 16 Ное 2022, 17:31, променена общо 1 път

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 16 Ное 2022, 17:28

Petrolhead написа:Единствено трябва руснаците да окупират Варна и Добрич и да взривят половината ни тецове.
Тогава логиката ти ще е напълно валидна.
Мъка

Кога ще ни окупират? Питам от любопитство :ok:

Иначе колегата integral ме е предварително. Как така, аджаба, 450кг взривно вещество бутат цяла подстанция, пък не могат да мръдна трактор :paranoid: Явно чиповете са били от VEF :angel:

Не коментираме, чии са го търсили изстреляни от сепаратиските територии С300 над Полша.

Мъка, както сам казваш.

Пропусна инцидента с пететажката от вчера :OT:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от integral » 16 Ное 2022, 20:49

Petrolhead написа:да се обадиш на учителката си по руски, да й кажеш че нищо не си научил.

:OT:

Отлично знам какво означава едното и другото :winky: , но не си правя усилието да чета подробно брътвежите на колегата ти и не съм му хванал ''тънката сатира'', как съжалява бедните руснаци :mhihi:
Иначе съм съгласен, че в случая явно е имал предвид първото значение на фразата.
- Татко, това е новият ми приятел. Той е влогър, трейдър, маркетинг гуру и инфлуенсър...
- Абе дъще, абе дали няма как да се съберете пак с онзи циганин? :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 16 Ное 2022, 21:09

Аз не мога да разбера що се пенявят толкоз укрите , руска та руса била ракетата . Поляците и американците им казват украинска е , те не разбират от дума :dunno:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 16 Ное 2022, 21:18

integral написа:
Petrolhead написа:да се обадиш на учителката си по руски, да й кажеш че нищо не си научил.

:OT:

Отлично знам какво означава едното и другото :winky: , но не си правя усилието да чета подробно брътвежите на колегата ти и не съм му хванал ''тънката сатира'', как съжалява бедните руснаци :mhihi:
Иначе съм съгласен, че в случая явно е имал предвид първото значение на фразата.

Доживях в този форум да се учи руски :angel:

Много отдавна написах, че оптимистите учат руски, а песимистите арабски :dunno:

Извинявам се за спама, ама такова нещо не съм виждал :OT:

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: колело

Мнение от FaceOff » 16 Ное 2022, 22:11

Jordana написа:
FaceOff написа:
Jordana написа:Младите лъвове да си приготвят скатката , принадлежности за бръснене , игли конци и т.н бойна готовонст плюс един пакет памперси ако не им понесе нещо . Мобилизацията идва .
Ти над 60 ли си? Би обяснило доста неща
Между другото съм сигурен, че в България мобилизация няма да има, като ни знаят кви сме русоробчета, ще ги изтрепем с приятелски огИн

Не съм над 60 ама те почват списъците .... Обучението е да ви обучат

Пак се объркА За съжаление съм ходил, и съм офицер даже

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 16 Ное 2022, 22:18

За съжаление съм ходил, и съм офицер даже

Уффф мола ти са , знам ги много добре ква щета са тия от фазанарията особено последните години преди да ги махнат изобщо .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 16 Ное 2022, 22:32

BMW_POWER написа:Много отдавна написах, че оптимистите учат руски, а песимистите арабски :dunno:

Реалистите учат китайски :lol: На оптимистите английския им е достатъчен, а песимистите нищо не учат, щото като се крият дълбоко в бункера, няма смисъл. :ok:
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: колело

Мнение от FaceOff » 16 Ное 2022, 22:49

Jordana написа:
За съжаление съм ходил, и съм офицер даже

Уффф мола ти са , знам ги много добре ква щета са тия от фазанарията особено последните години преди да ги махнат изобщо .

гоУем си! Не знам коя година 'са ги махнали изобщо' но е похвално, че си познавал неколко иляди човека :mhihi: За щастие аз теб не

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата