Криптовалути

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Re: Криптовалути

Мнение от Top Gun Maverick » 13 Ное 2022, 23:16

vixx написа:Ми crypto.com по грешка праща $400млн на Gate.io, пък те тъкмо ще минават proof-of-reserves. После връщат парите, грешка било. :dummy:
Бих стоял далеч аз.

Да, интересни грешки. :conf:
boris написа:
Top Gun Maverick написа: Крипто.ком?

ис дъ некст

https://twitter.com/MikeBurgersburg/sta ... 7707170817

Мерси, много интересно съобщение, тъкмо извадих от Кракена одеве и аз както говорихме вчера, след толкова мързел, има вътре стейбъли и някакъв кон, но все пак...
От одеве гледам цената и все стига 16400 и се връща до и 500...чакам финален фитил май. Ако не, до декември ще вкарам нещо защото може и да подмине просто влака.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: f01
Мечтае да кара: r230

Мнение от grkv » 14 Ное 2022, 8:22

Top Gun Maverick написа:От одеве гледам цената и все стига 16400 и се връща до и 500...чакам финален фитил май. Ако не, до декември ще вкарам нещо защото може и да подмине просто влака.

Тресе те еуфорията яко, дори и да не го осъзнаваш и признаваш :lol:
Искаш да си вкарал вече всичко и да няма решения за взимане, само чакане... всички сме го имали това чувство в даден етап от развитието си в тая сфера.

Полека, няма да избяга :lol:

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 14 Ное 2022, 8:57

Знам, че няма, също знам, че ме тресе еуфорията, но аз минимума си го вкарах, та сега просто гледам и чакам, нали това написах, чакам. Нищо не съм вкарвал, първо ситуацията с шиткойните е много далеч от зануляваме, аз ги виждам още 90%-та надолу всичките, кои повече, кои малко по-малко с изключение на Етера, там не знам колко би могъл да падне и колко не, не ми се и гадае, затова съм го разкарал. Но със сигурност не мога да не следя с особен интерес и повишено внимание какво става защото ми предстои влизане и честно казано бих предпочел да влезна на нива над дъното, но да влезна, отколкото да си остана с чакане за 10-8к или нещо такова. Нещо, което може и въобще да не дойде.
Сега си стоим около дъното от миналата седмица и това е.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: S LINE PLUS

Мнение от DigitalExile » 14 Ное 2022, 10:23

Top Gun Maverick написа:.....с изключение на Етера, там не знам колко би могъл да падне и колко не, не ми се и гадае....

Преди няколко месеца като беше POW имаше зверска съпротива на 800$

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8

Мнение от b_u_b_o » 14 Ное 2022, 11:32

Вярно е, че Маверика го тресе FOMO-то яко :mhihi: Имаш късмет обаче, че продаде колата точно като сме на 15-16К, щото ако беше на 24К пак щеше да е същото и да си набил повечето пари на скъпото. Не че има чак такава голяма разлика с твоята дългосрочна визия, но все пак. :bchug:

Колкото до шиткойните, аз на никой не гледам цената в долари, тя не ме интересува. Всички цени ги гледам в сатошита и спрямо това решавам кой е подценен и надценен.

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 14 Ное 2022, 12:12

Дайте идея как да изкарам от Крипто БТЦ за 50лв най-евтино :mhihi: Вчера тръгнах да ги дърпам към леджъра, ама са много малко и близо половината са такси. Да ги врътна в друго или през картата им да си ги похарча просто ? Докато не са фалирали :lol: То не е голяма пара, ама пък и като мернах, че държат повече Шиба, отколкото етър... и толкова са много да държа там.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8

Мнение от b_u_b_o » 14 Ное 2022, 14:50

Обърни го в usdt и по трон мрежата си го прати в борсата в която си ползваш попринцип и там като си купиш си прецени дали да го държиш там докато се събере малко повече или да си го метнеш на леджъра директно. Аз вече ползвам кракен щото фтх нали.. :mhihi: Там таксата за теглене е 0.00002 което е най-малкото по-големите борси и съм ок да го давам.

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 14 Ное 2022, 15:25

Аватар

Мнение от arnold » 14 Ное 2022, 21:59

Струва ми се че не е далече времето когато ще се събуждате с подобни новини https://zashtoto.com/2022/11/12/edna-ot ... avi-falit/
Почна да се говори и за Crypto.com.Дано не последва ефекта на доминото,защото тогава много крипто играчи ще се наиграят

ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading

Мнение от In_Memoriam » 14 Ное 2022, 22:02

Малко лагваш със събитията :mhihi: Иначе мерси за инфото и супер полезния източник zashtoto :yes:
Изображение

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 14 Ное 2022, 22:32

https://youtu.be/zfkuUbdoOfY
Та както казва, не е казано, че щом винаги се е случвало ще се случи задължително и сега, но пък...винаги досега така е ставало. :paranoid:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus

Мнение от peshehodetz » 14 Ное 2022, 22:43

arnold написа:Струва ми се че не е далече времето когато ще се събуждате с подобни новини https://zashtoto.com/2022/11/12/edna-ot ... avi-falit/

Този го дават по тукашните новини от няколко дена. Намира се на Бахамите, но се пуснаха предположения, че може и да е в Канада. После уж го бяха засекли чрез flight tracker, че е излетял с частния си самолет за Буенос Айрес сега пък търсел начини да се изнесе за Дубай като Черепа. Не знам ако се стигне до съд какво би му се случило, обаче тази готината девойка Елизабет Холмс я заплашва присъда от 15 години.
keep walking

Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 14 Ное 2022, 23:15

Няма как да не се стигне до съд и неизбежно ще е десетилетия зад решетките. Аз не мисля, че е напускал островите, а ми всеки си пише каквото му падне.
Тези покемони от Аламеда се надявам и те да полежат... от това което са правили изглежда, че са били голяма причина волатилността да седи ниска.
Колкото повече се прочистят нещата от такива "играчи", толкова по-добре.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

кандидат ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 320d

Мнение от vixx » 14 Ное 2022, 23:45

steeN написа:неизбежно ще е десетилетия зад решетките

Тя и Ружа така, ама виж какво стана :mhihi:
Шегата настрана, трудно е да се отсее драмата от истината около този. Някакви коментари го впрягат като основен спонсор на демократите в щатите, други рисуват схеми как пари пращани като помощ за Украйна всъщност били влизали в FTX и се връщали обратно "изпрани" при определени хора. При всяко положение е поредният тарикат, ама при този мащабът е значително по-голям.
Аз си поръчах Леджъра преди малко, че нещо почвам да се понапрягам лекинко, пък и без това ми е време.

Дето се вика, my keys, my losses :ok:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: на късмет и надежди...
Мечтае да кара: "бяла служебна баничарка"
Детайли за колата: seats and a steering wheel....

Мнение от nickstorm » 15 Ное 2022, 0:19

peshehodetz написа: После уж го бяха засекли чрез flight tracker, че е излетял с частния си самолет за Буенос Айрес .

Все пак не е задължително да е бил на борда. Плюс това в латиноамериканските страни да си вземеш редовни документи срещу възнаграждение не е толкова трудно предполагам. Абе май съм прекалил с филмите с Мел Гибсън..... :mhihi:
"Работи, работи!"-казал Иван Вазов и легнал да спи

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата