Apple устройства, iOS и macOS тема

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530xd, LCI

Re: iOS тема

Мнение от Anthony_J » 01 Ное 2022, 20:39

И къде точно има 14 Pro Max, че чак всички си купувате на корем? Щото го няма в Амазон, както е в повечето Apple Store по Европа. Айде напишете ги тези секретни топ-сайтове. Надали ще е реклама.

кандидат ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 320d

Мнение от vixx » 01 Ное 2022, 21:48

В mobifon.bg го имаше в четвъртък (от там взех 14 про-то). В момента обаче не ми излиза наличност. В buybest.bg продължава да пише че го имат и е наличен 1-3 дни доставка: https://www.buybest.bg/apple-iphone-14-pro-max-128gb и https://www.buybest.bg/apple-iphone-14-pro-max-512gb

младши ентусиаст
Аватар
Кара: V8 HEMI

Мнение от ivanski_2 » 01 Ное 2022, 23:31

Anthony_J написа:И къде точно има 14 Pro Max, че чак всички си купувате на корем? Щото го няма в Амазон, както е в повечето Apple Store по Европа. Айде напишете ги тези секретни топ-сайтове. Надали ще е реклама.

http://www.pdconsult.eu/
Миналата седмица сряда познат взе от тях.

Иначе за 2 минути сърч
https://www.emag.bg/smartfon-apple-ipho ... DLDY4LMBM/
https://www.buybest.bg/apple-iphone-14-pro-max-128gb
https://gsm-bg.eu/apple-iphone-14-pro-max-128gb-black
олх.....
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... :)

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 02 Ное 2022, 0:25

ivanski_2 написа:
Anthony_J написа:И къде точно има 14 Pro Max, че чак всички си купувате на корем? Щото го няма в Амазон, както е в повечето Apple Store по Европа. Айде напишете ги тези секретни топ-сайтове. Надали ще е реклама.

http://www.pdconsult.eu/
Миналата седмица сряда познат взе от тях.

Иначе за 2 минути сърч
https://www.emag.bg/smartfon-apple-ipho ... DLDY4LMBM/
https://www.buybest.bg/apple-iphone-14-pro-max-128gb
https://gsm-bg.eu/apple-iphone-14-pro-max-128gb-black
олх.....

Мерси, ама ще пропусна да си купя телефон от варненската фирма с будката на центъра, дето внасят телефони от арабския свят и т.н.
Ще си чакам някой официален дистрибутор. От тая фирмичка Схема ЕТ с минимум 15 сайта не съм купувал и не мисля да го правя :bchug:

Ако знаеш кой официален дистрибутор има Pro Max 256GB сив, ще се радвам. До тогава мисля да пропусна измекярските сайтове :bchug:

Изображение

Иначе поне калъф си взех, докато чакам. Много ми допада корейската джаджа :ok: :bchug:

Изображение

Изображение
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 02 Ное 2022, 7:17

Ти верно ли смяташ че тия са една будка пред съда ? :mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: G31
Мечтае да кара: F80
Детайли за колата: BMW G31 530xD

Мнение от bir40o0 » 02 Ное 2022, 8:20

Jordana написа:Ти верно ли смяташ че тия са една будка пред съда ? :mhihi:

Че не са една будка пред съда само е ясно. Но че внасят телефони от арабският свят е на 100% сигурно. преди доста години, "когато Мтел отново нямаха наличности" на Айфон 6, си купих от тях. Имаха наличен отидох във въпросната будка и си го взех на момента. Прибирам се до Добрич, пускам го и какво да видя изгорял пиксел. Най-вероятно беше фабричен дефект, но все пак си беше неприятно. Та почнаха разправиите, телефона ми го подмениха в Креатив Варна. Зарядното за контакта беше за друг стандарт. Затова и този път не посмях да купя телефон от байбест, скайфон и т.н., стоя и си чакам чинно официалният вносител.

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 02 Ное 2022, 8:59

bir40o0 написа:

Че не са една будка пред съда само е ясно. Но че внасят телефони от арабският свят е на 100% сигурно. преди доста години, "когато Мтел отново нямаха наличности" на Айфон 6, си купих от тях. Имаха наличен отидох във въпросната будка и си го взех на момента. Прибирам се до Добрич, пускам го и какво да видя изгорял пиксел. Най-вероятно беше фабричен дефект, но все пак си беше неприятно. Та почнаха разправиите, телефона ми го подмениха в Креатив Варна. Зарядното за контакта беше за друг стандарт. Затова и този път не посмях да купя телефон от байбест, скайфон и т.н., стоя и си чакам чинно официалният вносител.

:yes:

Имам колеги, които с месеци ходеха по мъките, жалби пускаха и т.н., та и аз мисля да си чакам Озон, iStyle и т.н.
Иначе тия момчета са налазили всички сайтове - оелекси, пазарувай, емаг и т.н. :mhihi: :mhihi: :mhihi: Който е смел, да купува :ok:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

iOS тема

Мнение от steeN » 02 Ное 2022, 9:00

steeN написа:
zAcK написа:В немския сайт на Apple е с доставка над месец :dunno: ---> "4–5 Wochen (Kostenlos)"

Докато се чудиш, те ще минат :)

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

9/30

.... :)

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

кандидат ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 320d

Мнение от vixx » 02 Ное 2022, 12:37

Хех, сега погледнах гърба на кутията на този дето го взех. Бая е попътувал :mhihi:

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от drevnia » 02 Ное 2022, 15:18

zAcK написа:
bir40o0 написа:

Имам колеги, които с месеци ходеха по мъките, жалби пускаха и т.н., та и аз мисля да си чакам Озон, iStyle и т.н.
Иначе тия момчета са налазили всички сайтове - оелекси, пазарувай, емаг и т.н. :mhihi: :mhihi: :mhihi: Който е смел, да купува :ok:

тук съм абсолютно съгласен с теб

шибаняците от байбест даже продават телефони демо версии които са забранени за продажба бегайте от тия

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: G31
Мечтае да кара: F80
Детайли за колата: BMW G31 530xD

Мнение от bir40o0 » 02 Ное 2022, 16:00

drevnia написа:
zAcK написа:
bir40o0 написа:

тук съм абсолютно съгласен с теб

шибаняците от байбест даже продават телефони демо версии които са забранени за продажба бегайте от тия

Доста добри отзиви имаше във фейсбук и дори се бях замислил да го закупя от тях. Много хубаво съм направил като съм се отказал.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: V8 HEMI

Мнение от ivanski_2 » 02 Ное 2022, 16:11

Честно казано разбирам напълно, и аз не бих си взел от другаде освен от представителство, по ред причини.

Ако някой иска да го вземе днес pd consult имат налични , отива до Студентски и грабва един про макс, сутринта проверих.
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 02 Ное 2022, 16:35

Не мисля, че Епъл имат демо версии. Преди като работех за тях телефоните, които бяха изложени са си съвсем нормални телефони. Просто се качва демо софтуер и при продажба се премахва и зарежда нормалния iOS.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от drevnia » 02 Ное 2022, 16:48

само да поясня демо версията не беше на епал а едно хуавей п30 про

ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530xd, LCI

Мнение от Anthony_J » 02 Ное 2022, 17:17

A и цената е с близо 300 лв. над нормалната в Buybest. То и в OLX има, но аз искам с фактура и истинска гаранция.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата