Войната започна ...
Модератор: Общи модератори
Re: Войната започна ...
Мисля е показателно, че могъщата мада раша стигна да купува дронове от Иран с крадени капиталистически двигатели - https://www.thedrive.com/the-war-zone/b ... ian-drones
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Шахедите са няколко вида , едните са с китайски ванкелни двигатели другите с ирански бутални ротокс копирани от швейцарския ротокс който първоначално са купували . Швейцарски са били ротоксите на иранските дронове преди 30 години когато са разработвали първите модели . Турските байряктари също са със швейцарски ротокс двигатели , а тази фирма ротокс е с канадски собственик и би трябвало всички които влагат такива ротокси във военна техника да са баннати от ротокс . Поне така твърдят канадците . Ротоксите не са нещо особено или върхова технология , просто имат добро съотношение тегло мощност което е изключително важно при влагане в дронове . Затова след някой вече ги е направил няма нужда да се открива топлата вода и се копират или доставят оргинал , все пак това е разходен материал .
Последна промяна Jordana на 26 Окт 2022, 18:32, променена общо 2 пъти
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
- nikola59
- младши ентусиаст
-
- Кара: E90 LCI 320D xDrive
- Детайли за колата: N47/184 Hp
Spunky написа:Мисля е показателно, че могъщата мада раша стигна да купува дронове от Иран с крадени капиталистически двигатели - https://www.thedrive.com/the-war-zone/b ... ian-drones

Нагледно един град-столица призрак и 404 територията:

- Код: Избери целия код
Киевский режим уже завершил техническую подготовку к провокации с «грязной бомбой», - РИАН
Специалисты украинского предприятия «Южмаш» подготовили муляж российской ракеты «Искандер», который планируется начинить радиоактивным материалом, а затем якобы сбить над зоной отчуждения Чернобыльской АЭС силами ПВО ВСУ и заявить о пуске ядерного заряда армией России, заявил РИАН источник, знакомый с ситуацией.
Он уточнил, что муляж ракеты «Искандера» сделан на основе снаряда ракетного комплекса «Точка-У»: «После того, как муляж «собьют», киевские власти намерены показать западным и украинским СМИ фрагменты макета и элементы электроники якобы ракеты «Искандер», чтобы убедить западную общественность в виновности России».
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- ekalchev
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2016 m550d
От това което казват руските медии си правим следните изводи
1. Украйна си е произвела собствени ракети Искандер от ракети Точка У - но не стреля с тях по русия ами ще ги ползва да гръмне мръсна бомба на собствената си територия. Това че технически е невъзможно няма да го коментирам. Просто рашките планират да изтрелят мръсната бомба с техни ракети искандер и ако се намерят останките, ще има въпроси как така Украйна е изстреляла тази бомба пък те нямат такива ракети. Оправданието вече е дадено преди да е изстреляна бомбата. Ама то аудиторията за която е предназначена вярваше във фашисти, после в био-лаборатори, та в това ли няма да повярват.
2. Ще хвърлят мръсната бомба на територията на Чернобил, където няма абсолютно никаква военно-тактическа стойност но пък за сметка на това, ще застрашат съседите си Беларус с които не са във война и ще помогнат на Лукашенко да намери повод да нападне Украйна.
Аз тук виждам само позитиви за русия и само минуси за Украйна. Ще ми обясниш ли моля те, защо Украйна би го направила? Дай ми някаква разумна причина Украйна да го направи това? Какво ще спечели от това нещо? Коя държава би гръмнала сама радиоактивна бомба на собствената си територия на 50км от столицата си и защо?
1. Украйна си е произвела собствени ракети Искандер от ракети Точка У - но не стреля с тях по русия ами ще ги ползва да гръмне мръсна бомба на собствената си територия. Това че технически е невъзможно няма да го коментирам. Просто рашките планират да изтрелят мръсната бомба с техни ракети искандер и ако се намерят останките, ще има въпроси как така Украйна е изстреляла тази бомба пък те нямат такива ракети. Оправданието вече е дадено преди да е изстреляна бомбата. Ама то аудиторията за която е предназначена вярваше във фашисти, после в био-лаборатори, та в това ли няма да повярват.
2. Ще хвърлят мръсната бомба на територията на Чернобил, където няма абсолютно никаква военно-тактическа стойност но пък за сметка на това, ще застрашат съседите си Беларус с които не са във война и ще помогнат на Лукашенко да намери повод да нападне Украйна.
Аз тук виждам само позитиви за русия и само минуси за Украйна. Ще ми обясниш ли моля те, защо Украйна би го направила? Дай ми някаква разумна причина Украйна да го направи това? Какво ще спечели от това нещо? Коя държава би гръмнала сама радиоактивна бомба на собствената си територия на 50км от столицата си и защо?
Последна промяна ekalchev на 26 Окт 2022, 19:26, променена общо 1 път
- nikola59
- младши ентусиаст
-

В социалните мрежи сега:
Ето от къде е взета тази снимка - годината, държавата и събитията са известни на всички:
- ekalchev
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2016 m550d
nikola59, oтговори ми моля те, предизвиквам логическата ти мисъл
Коя държава би гръмнала сама радиоактивна бомба на собствената си територия на 50км от столицата си и защо?
- nikola59
- младши ентусиаст
-
ekalchev написа:nikola59, oтговори ми моля те, предизвиквам логическата ти мисълКоя държава би гръмнала сама радиоактивна бомба на собствената си територия на 50км от столицата си и защо?

Съветника на президента на укропия:
цитат: "Аз считам, че Германия може да помага на украйна с 500 милиона долара на месец, а ЕС - с два милиарда"

Не знам дали ви прави впечатление, но за Байрактарите не се говори от дълго време. Някъде ми попадна, че дори са искали да правят фабрика в Украйна, но нещо сделката се е разсъхнала.
- dhtj
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E90 330d Individual, CBR1000RR
- Мечтае да кара: яка атмосферка ръчка на задно от време на време...
ekalchev написа:nikola59, oтговори ми моля те, предизвиквам логическата ти мисълКоя държава би гръмнала сама радиоактивна бомба на собствената си територия на 50км от столицата си и защо?
А коя държава би взривила два огромни небостъргача пълни с хора в най-големия си град? Опаа

- Jordana
- старши ентусиаст
-
Коя държава би гръмнала сама радиоактивна бомба на собствената си територия на 50км от столицата си и защо?
Няма как дори една държава да мисли в такава насока в днешни дни. Ако ще целия свят да се обедини срещу Русия, резултатъ ще е погром на цялото северно полукълбо. Това твърдение е пълен абсурд.
Американската политическа и военна доктрина е световна хегемония . Америка много трудно ще се раздели с това което още Картър формулира като основна цел - контрола върху световните енергоресурси известно като доктрината Картър . Не става въпрос за физическо пълно унищожение на Русия а унищожаване руската федерация като структура държавност икономика манталитет дори . Контрола върху ресурсите на Русия е огромния залог за америка , след близкия изток и масираната американска инвазия там идва ред на Русия . Сдържането на Китай минава през поражението на Русия в геополитическата борба за хегемония над целия свят .
Последна промяна Jordana на 26 Окт 2022, 21:41, променена общо 1 път
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
- nikola59
- младши ентусиаст
-
BMW_POWER написа:Не знам дали ви прави впечатление, но за Байрактарите не се говори от дълго време. Някъде ми попадна, че дори са искали да правят фабрика в Украйна, но нещо сделката се е разсъхнала.

- Exclusive89
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
- Мечтае да кара: F82 ///M4
Турците си играели играта
ибаси играта, да си в ла*ната до гушата, но да се мислиш за играч 

- mr_petroff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
- Мечтае да кара: BMW 2002 tii
Още с рестарта на темата гледам , че колегата с първото мнение е за бан поне 3 седмици по новите правила
Завоалирани и тънки обиди към някои съфорумци - бан,бан , бан
. Или заключвайте по добре , че пак ще става мазало...

Доста бройки продадоха. Доказа се, че в условия на слаба или липсваща ПВО Байракрата върши работа. При добре работеща такава обаче, хич ги няма. В момента някои НАТО-вски армии правят опити за борба с малките дронове. Такива, дето са под метър в диаметър. Отделно, че са по-евтини и по лесно заменими.
Ми за момента няма обиди и народа се държи прилично.
Ми за момента няма обиди и народа се държи прилично.
- Jordana
- старши ентусиаст
-
Байрактара струва 6 милиона долара парчето , тия дронове геран 1 и геран 2 струват максимум 20 000 . Ситуацията от пролетта се обърна , байрактарите са унищожени или се противодейства ефективно на дневен ред са дронове камикадзе които струват стотинки спрямо тоя байрактар .