кое е последното нещо което си купихте и сте много доволни?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Re: кое е последното нещо което си купихте и сте много довол

Мнение от randity » 15 Окт 2022, 12:32

Моджо написа:Жената е купила робот за джамове и ся лази по прозорците, та се сетих за Бум Бум. Нали имаш много прозорец-да си купиш такова)
Такова и моята се беше засилила да купува, ама понеже си и знам слабите места взех едно назаем и като видя, че не ги мие така, както тя с парцала и хартия се отказа. В крайна сметка обаче не минах без подобна джаджа и сега има от ония, дето пълзят по земята и чистят. Всъщност и на мене взе да ми харесва, защото като чистя резервоара за прах, ебати килимите излизат .

Изпратено от моят SAMSUNG S22+ с помощта на Tapatalk
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 16 Окт 2022, 19:14

В тая връзка я препоръчайте едно такова за чистене на под до 1000лв.Двоумя се м/у irobot и roborock.Кое е по добро :roll:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: V8 HEMI

Мнение от ivanski_2 » 16 Окт 2022, 19:21

kiko написа:В тая връзка я препоръчайте едно такова за чистене на под до 1000лв.Двоумя се м/у irobot и roborock.Кое е по добро :roll:

Aз мисля да взема
Xiaomi Lydsto R1 - това е най-евтиното с контейнер което открих :dunno:
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... :)

ентусиаст
Аватар
Кара: S LINE PLUS

Мнение от DigitalExile » 16 Окт 2022, 20:44

Аз евтино не мога да препоръчам, но мога да кажа,че за 2.5 години irobot i7+ се прецака, имаше застраховка, бях го плащал 2000лв от застраховката ремонта излезна 1450лв, не ми го покриха и ми изплатиха 1250лв от застраховката, купих си Xiaomi S7 MaxV с почистваща станция, 2100 всичко дойде иначе само робота мисля е 1700лв. Ми много по доволен съм от irobot-a, s7 MaxV-то е много по умна прахосмукачка и по мощна.

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 16 Окт 2022, 20:44

Аз съм с ей такова. Моп и смучка в едно. https://xiaomi-shop.bg/index.php?route= ... ct_id=1070
Доволен съм, както от смученето, така и от мопа. Пък и през приложението можеш да си го пускаш когато искаш и от където искаш. А бе глезотия си е, ама при нас поне не изключва голямата Пена, която се пуска веднъж в седмицата.

Изпратено от моят SAMSUNG S22+ с помощта на Tapatalk
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от slatanic » 16 Окт 2022, 21:22

Явно мокети и кучета вкъщи нямате. :mhihi:
Аз с 1.9кв зелмер и парочистачка едвам оправям работата та какво остава с тия пичи въшки. :ok:
Следващата ще е 2.1кв като тая се предаде щото колкото повече....по убаво... :mhihi:

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 17 Окт 2022, 9:54

Roborock s7 - има група във фейса, човека дава отсъпка от цената в алито, идва за няколко дена от ЕУ склад. ТОП, чисти яко С 2 КОТКИ СЪМ :mhihi:
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 17 Окт 2022, 11:46

Ти този, като го беше препоръчал... пълен палячо. Имам спомен, че го питах нещо и се почна "ако искаш, аз зор нямам селяк, ЧОБАНИН" и т.н. :kuku: :kuku: :kuku: В край на сметка директно в чат с китаеца си договорих по-голяма отстъпка от неговата :yes: Но вече честно казано го има на близки цени и от България, а гаранцията си е плюс. Скоро го мернах някъде на същите пари, каквито го купувах миналата година юни месец.

П.П. Същият модел S7 - и аз съм много доволен.
Последна промяна TNT на 17 Окт 2022, 12:01, променена общо 1 път
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 17 Окт 2022, 11:48

Kroki написа:Roborock s7 -

На това жената май се е спряла.Ще изчакам разните му там черни петъци да видим на каква цена ще е тогава.
пс.От тази покупка ще съм адски доволния аз,понеже аз съм тоя който вършее в нас със прахосмукачката :twisted:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 17 Окт 2022, 11:55

То вършеенето няма да спре, роботчето колкото и модерно да е не може да мина навсякъде. Около док станцията винаги ще е прашно :idea:
Мойто работи два пъти на ден и се старая единия път винаги да е с моп. Сега вече и с пречиствател за въздух в спалнята прахта намаля осезаемо
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от DigitalExile » 17 Окт 2022, 11:56

Само да спомена,че s7 няма общо с s7 maxV, maxV е новия модел и е доста по 'умен' :yes:

Don_Diego написа:Сега вече и с пречиствател за въздух в спалнята прахта намаля осезаемо

на главна улица ли живееш? Аз взех такива пречиствалите на xiaomi в нас и нищо не правят, филтъра го вадя като нов, а пише 0% и тоя пречиствател постоянно показа между 0 и 15 :lol:

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 17 Окт 2022, 12:05

Don_Diego написа:То вършеенето няма да спре, роботчето колкото и модерно да е не може да мина навсякъде. Около док станцията винаги ще е прашно :idea:
Мойто работи два пъти на ден и се старая единия път винаги да е с моп. Сега вече и с пречиствател за въздух в спалнята прахта намаля осезаемо

Няма как без да се минава с прахосмукачката, но събира доста материал. Аз го пускам на моп + вакум и после само моп там с опцията за по-детайлно.
Котките са много игриви и постоянно се гонят, хвърчи козина колкото искаш и доста добре обира. Просто е в помощ.
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 17 Окт 2022, 12:07

DigitalExile написа:...

Всички тези трябва да се настроят да се вкл. на макс скорост след определено ниво иначе са безполезни. На този етап всички са абсолютно еднакви, така че единствения критерий е външния вид и може би дали имат възможност за такава настройка... май не всички могат.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е63 650iLCI&E93 325i&Z3 1.9
Мечтае да кара: 612

Мнение от KoolyO » 17 Окт 2022, 12:30

Никога не съм вярвал, че ще кажа (напиша) това но 'ей на.
Liqui Moly Injector Cleaner.
LMIC.jpg

Свали разхода на кабриото с 2л/100 :shock:
От сума време се ядосвам, че 325цата ми харчи колкото 650ката.
Иначе колата винаги си е работела напълно равномерно, безшумно, пали си без проблем - абе перфектна. Всички възможни диагностики показват, че е "пушка". Няма никакви грешки. Смених дисите, свещи, бобини, вече се бях решил на още по-сериозни интервенции. А майсторите на няколко пъти ме питат "Пробва ли с injector cleaner?"
За мен, всички тия добавки са ми се стрували snake-oil, мижи да те лажем глупости, колкото да приберат на хората парите. Обаче реших, че почти нищо не ми коства, да пробвам преди да се захвана със сериозните (и скъпи) ремонти.
И чудо! Буквално още след няколко километра, разходът започна да пада.
След два резервоара, съм с 2 лира надолу среден разход при каране по почти идентични като скорост/натоварване маршрути.
Иначе колата нито е станала по-бърза, нито с нещо се промени работата на мотора. Струва ми се, че е малко по-отзивчива, но това може и плацебо да е.
Огромната разлика в разхода обаче не е. :shock:
С две ръце препоръчвам да започнете от там, ако имате съмнения за твърде висок разход с N52.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Laugh...
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!

ентусиаст
Аватар

Мнение от DigitalExile » 17 Окт 2022, 12:46

steeN написа:
DigitalExile написа:...

Всички тези трябва да се настроят да се вкл. на макс скорост след определено ниво иначе са безполезни. На този етап всички са абсолютно еднакви, така че единствения критерий е външния вид и може би дали имат възможност за такава настройка... май не всички могат.

За пречиствателя ли говориш?
На автоматично съм го сложиш, като го сложа на максимум перката става много Шумен иначе може.
Реално се вдига над 15 само ако жена ми готви или пушим наргиле и въпреки това филтъра пак го вадя като нов, някъде бях правил снимка нов/стар разлика няма :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата