Въпрос за задграничен паспорт...
Модератор: Общи модератори
29 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
WilliamsF1Team написа:А онова районно как се води, за да му намеря телефона...
7 РПУ и се намира в Студенски град до икономическия Университет

Георги Пенчев
- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
обади се на справки
незнам кой номер е, но питай за централното РПУ на Мария Луиза, информация за задгранични паспорти..
а пак казвам ако отидеш в друго РПУ, приемат поръчки само за 1 седмица (бързи), и ако не си на кеф и искаш експресна за 1-2 дена ти казват да отидеш в централното... но питай, чак толкова да нямаш време..

а пак казвам ако отидеш в друго РПУ, приемат поръчки само за 1 седмица (бързи), и ако не си на кеф и искаш експресна за 1-2 дена ти казват да отидеш в централното... но питай, чак толкова да нямаш време..

- x3m
- E21 поклонник
-
- Кара: e36 компот
Penchev написа:WilliamsF1Team написа:А онова районно как се води, за да му намеря телефона...
7 РПУ и се намира в Студенски град до икономическия Университет![]()
Георги Пенчев
Жорка на него му трябва да ходи в паспортната служба която се намира срещу 28-ма поликлиника в жк. Младост 3

BMW Team Mladost
E-21 Team Bulgaria
E-21 Team Bulgaria
- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
Явно ще плащам и ще минавам само с лична карта...
Няма смисъл за 2-3 пъти да си вадя паспорт. Казаха ми, че с глобите и експресната поръчка отивам към 280лв.
Благодаря на всички...

Няма смисъл за 2-3 пъти да си вадя паспорт. Казаха ми, че с глобите и експресната поръчка отивам към 280лв.

Благодаря на всички...

От 1 януари 2007 г. гражданите на Република България стават граждани на Европейския съюз и като такива притежават правото на пребиваване на територията на друга държава-членка на ЕС, в т.ч. и Федерална република Германия за срок до 90 дни без никакви условия и формалности, освен изискването да притежават валидна лична карта за самоличност или паспорт. Тези разпоредби важат и за членовете на семейството, притежаващи валиден паспорт, които не са граждани на държава-членка на ЕС и които придружават българския гражданин. /Препоръчва се през първите месеци на 2007 г. българските граждани да пътуват и с паспорт, за да бъде избегната евентуално недоразумение на някои чужди ГКПП./
http://www.mfa.government.bg/index.php? ... m_id=10489
Ако ти направят проблем, не дай Боже, е тогава да видиш чудо...
- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
Ще видим... Георги Пенчев каза, че не мога да мина през Сърбия срещу 50Е, та ще си извадя...Дано само тия в МВР-то да са малко по бързи иначе....не знам 

- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
Така... Ето и развитието на нещата...
Днес станах и се обадих в паспортното (това което е на Мария Луиза) и тая ми обясни, че всичко което трябва да платя е около 340лв...
Замислих се и се сетих че за тея пари Сърбия ще я прелетя с най-луксозния самолет
и се обадих в районното... Една много учитва жена ми каза, че глоба няма да имам и за 60лв в петък следобяд ще ми е готов паспорта...
Общо взето това се получи с тоя проблем.
Разрешен е...

Днес станах и се обадих в паспортното (това което е на Мария Луиза) и тая ми обясни, че всичко което трябва да платя е около 340лв...

Общо взето това се получи с тоя проблем.
Разрешен е...

- t0sh
- старши ентусиаст
-
ами това е което ти казах, бърза поръчка е една седмица 60 кинта (5 работни дни), а имаш шансове да е за 2-3 дена. глей само да не се плъзне от петък следобяд за понеделник сутрин
аз бих я черпил нещо на твое място като подавам 

- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
t0sh написа:ами това е което ти казах, бърза поръчка е една седмица 60 кинта (5 работни дни), а имаш шансове да е за 2-3 дена. глей само да не се плъзне от петък следобяд за понеделник сутриназ бих я черпил нещо на твое място като подавам
Сега отивам...Наистина е по-добре да я почерпя и да ми е мирна главата. Ама то там са едни поуицаи и едни идиоти.....

БТВ и тая в главното паспортно ми каза, че ставали сега по бързо. Надявам се всичко да мине гладко, ако не ще има тема с много вугларности...

- t0sh
- старши ентусиаст
-
подавай СПЕШНО, защото може би е за петък следобяд ако подадеш днес ПРЕДИОБЯД (!) излитай а не драскай тука, аз те пратих още като писа първия път, ма не слушаш 

- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
t0sh написа:подавай СПЕШНО, защото може би е за петък следобяд ако подадеш днес ПРЕДИОБЯД (!) излитай а не драскай тука, аз те пратих още като писа първия път, ма не слушаш
Всичко е точно, подадох документите, в петък след 2 часа трябва да мина да си го взема...

Благодаря на всички...

29 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2