Страхотно нереално

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 Touring
Мечтае да кара: V8 Bi-turbo
Детайли за колата: пенсионерска

Мнение от Tvrrr » 04 Фев 2007, 19:04

Стигнах до края на 1ва страница и ме се доповръща от селски спорове!

Калибра 2.2 Т 4х4 се сравнява с М3 Е36 и напрао жална и майка и на 400м и на 4000000м БМВ-то я убива. (свидетел съм, бмв-то беше 100% заводско)
Безмислен спор. Кадета ако ще на уран да е бил, боли ме х**, кво сравнявате някви убити двигатели.
И едно време и през 2007г. опел е кола за селтаци или хора които ги боли х** на кво се возят а БМВ е кола за ценители и такива които искат да изпитат удоволствие то колата си!!!

ентусиаст
Аватар

Мнение от euroto » 04 Фев 2007, 19:12

Tvrrr написа:Стигнах до края на 1ва страница и ме се доповръща от селски спорове!

Калибра 2.2 Т 4х4 се сравнява с М3 Е36 и напрао жална и майка и на 400м и на 4000000м БМВ-то я убива. (свидетел съм, бмв-то беше 100% заводско)
Безмислен спор. Кадета ако ще на уран да е бил, боли ме х**, кво сравнявате някви убити двигатели.
И едно време и през 2007г. опел е кола за селтаци или хора които ги боли х** на кво се возят а БМВ е кола за ценители и такива които искат да изпитат удоволствие то колата си!!!

:yes: :yes: :yes:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kocil » 04 Фев 2007, 23:11

Изчетох го всичкото и се посмях добре....не искам да кажа нищо лошо,ама 316-ката е мотор,дето съвсем не е създаден за надбягване,особено пък на старт...преди години една 316-ка я направих смешна с един Ескорт 1.6 105 коня,дето карах тогава... :lol: а това е сравнимо горе-долу с Кадета от случката...на който му се бяга,да си вземе нещо по-мощно и да сравняват поне горе-долу еднакви коли като мощност и тегло...щото и Опела,и Форда са много по-леки и с предно предаване...много ясно,че ще го дърпат на кратко разстояние... ;)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E21

Мнение от AUTOMAX » 05 Фев 2007, 10:05

Kocil - да го беше казал на собственика на БМВ-то
:mhihi:

Tvrrr
Кадета ако ще на уран да е бил, боли ме х**, кво сравнявате някви убити двигатели
И да боли и да не те боли уя тва е суровата истина :twisted: Кадета е с мотор 100коня от 1.8литра мотор технологично изостанал :mhihi: , а БМВ-то бе с 1.6мотор и 105 коня високотехнологични :mhihi: и ми видя стоповете 3 пъти :twisted: второто БМВ Е36 318-ката на колега също беше с извънземния си технологично напредничев мотор но и тя последва съдбата на предишна тройка :twisted: и то 2 пъти :D

опел е кола за селтаци или хора които ги боли х** на кво се возят а БМВ е кола за ценители и такива които искат да изпитат удоволствие то колата си
Добре че се намери ти да ме светнеш в това :mhihi: :mhihi: Ела да ме видиш като търся части за Е21-цата как ме гледат хората и ми се кланят като на ценител :mhihi:

Калибра 2.2 Т 4х4 се сравнява с М3 Е36

Такава Калибра няма :evil: преди да пишеш глупости поне гледай и провери за каква кола става дума.Ставаш смешен по този начин :mhihi: :mhihi:

В заключение ще кажа че приятелчето с БМВ-то беше много надъхан че кара кола самолет и някой трябваше да го приземи защото изглеждаше смешен и се нуждаеше от лечение :help: А ако иска някой да види за коя кола става дума да се разходи до сервиза на БМВ в Пловдив и да попита за Младен :D колата е Е30 червена(преди е била на колега от форума виждал съм я на ЕКО) ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Tvrrr » 05 Фев 2007, 10:18

AUTOMAX написа:Kocil - да го беше казал на собственика на БМВ-то
:mhihi:

Tvrrr
Кадета ако ще на уран да е бил, боли ме х**, кво сравнявате някви убити двигатели
И да боли и да не те боли уя тва е суровата истина :twisted: Кадета е с мотор 100коня от 1.8литра мотор технологично изостанал :mhihi: , а БМВ-то бе с 1.6мотор и 105 коня високотехнологични :mhihi: и ми видя стоповете 3 пъти :twisted: второто БМВ Е36 318-ката на колега също беше с извънземния си технологично напредничев мотор но и тя последва съдбата на предишна тройка :twisted: и то 2 пъти :D

опел е кола за селтаци или хора които ги боли х** на кво се возят а БМВ е кола за ценители и такива които искат да изпитат удоволствие то колата си
Добре че се намери ти да ме светнеш в това :mhihi: :mhihi: Ела да ме видиш като търся части за Е21-цата как ме гледат хората и ми се кланят като на ценител :mhihi:

Калибра 2.2 Т 4х4 се сравнява с М3 Е36

Такава Калибра няма :evil: преди да пишеш глупости поне гледай и провери за каква кола става дума.Ставаш смешен по този начин :mhihi: :mhihi:

В заключение ще кажа че приятелчето с БМВ-то беше много надъхан че кара кола самолет и някой трябваше да го приземи защото изглеждаше смешен и се нуждаеше от лечение :help: А ако иска някой да види за коя кола става дума да се разходи до сервиза на БМВ в Пловдив и да попита за Младен :D колата е Е30 червена(преди е била на колега от форума виждал съм я на ЕКО) ;)

Обстойния ти отговор само доказа комплексите ти :mhihi: Благодаря ти! ;)

Иначе честно казано ме боли х** дали има или няма циганко ферари 2.2 Т :mhihi: ако няма още по зле за вас, че грам няма какво да сложите срещу М3

А относно частите ти за Е21 може би отношението не е заради колата :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Айде прятен ден, че нямам много време за безмислени спорове;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от AUTOMAX » 05 Фев 2007, 10:22

Отговора ми беше повлиян от твоя пост. Който ми показа че не виждаш по далече от носа си :mhihi: А това за мойте комплекси го остави то не е за теб, гледай си теб и твоите :mhihi: . Ако беше прочел правилно темата щеше да разбереш за какво точно става дума и кой е започнал пръв с комплексарското си мислене.

П.С НЕ съм аз :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Tvrrr » 05 Фев 2007, 10:29

Ще ти обясня нещо за последно понеже си ми забавен :) разгледай колите от подписа ми, това даже не са най-бързите или най-великите прадставители на BMW и все пак са светлинни години пред който и да е опел. Това е само лек пример, а ако не можеш да разбереш подтекста му значи няма смисъл повече да се опитвам да ти отворя очите!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от AUTOMAX » 05 Фев 2007, 10:34

Tvrrr написа:Ще ти обясня нещо за последно понеже си ми забавен :) разгледай колите от подписа ми, това даже не са най-бързите или най-великите прадставители на BMW и все пак са светлинни години пред който и да е опел. Това е само лек пример, а ако не можеш да разбереш подтекста му значи няма смисъл повече да се опитвам да ти отворя очите!

НЕ подтекста няма как да ти разбера порафи факта че съм свикнал да ми казват направо, а не да търся между редовете :mhihi:
Значи по твоя начин на мислене и мен ми дреме на уя ако тези неща от подписа ти имат извън земна технология :mhihi: Единствено мотора го признавам за другите ще си помисля :mhihi: :mhihi:

П.С Спирам да пиша, прописах само заради твоето изказване което беше изказване на човек който живее в собствен измислен свят.Нямам време да седя и да си чатя с теб както и да се опитвам да ти обясня нещо, дано някой ден имаш и караш колите от подписа ти ;)

P.S2 Никъде не съм спорил за технология ОПЕЛ/БМВ ;) както и за Калибра/М3 ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от The_Ancient » 05 Фев 2007, 12:41

Tvrrr написа:и все пак са светлинни години пред който и да е опел.

В коя насока? Че са по-скъпи ли? Или че горят повече. Съгласен съм че новите БМВ-та понавървяват, особено дизелите, но това не значи че старите бангии са хубави коли. От Е36 надолу даже и комфорт не предлагат, за другото си се знае :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Tvrrr » 05 Фев 2007, 17:54

The_Ancient написа:
Tvrrr написа:и все пак са светлинни години пред който и да е опел.

В коя насока? Че са по-скъпи ли? Или че горят повече. Съгласен съм че новите БМВ-та понавървяват, особено дизелите, но това не значи че старите бангии са хубави коли. От Е36 надолу даже и комфорт не предлагат, за другото си се знае :mhihi:

За кво ме дразниш са с некви празни приказки!!! Ако ти харчи много има си градски транспорт, купуваш си билетче или гратис и си екстра!!!
Старите бангии не ги коментирам макар че пак са светлинни години преди тия селташки гнилочи опелите!!!

Важното е до къде сме сега! Опел и БМВ са две коли които нямат база за сравнение! Опел е кола, която става за служебна, да я чукаш и да не ти дреме за нея, кола която няма с какво да те грабне! Безлично лайно!
БМВ е кола за ценители и кола доставяща удоволствие!

Явно говориш наизуст понеже аз съм имал щастието да покарам доста нови и стари бмв-та и в града и на извънградско и тва е един постоянен оргазъм!!!
А опел съм имал за служебна и освен че се клати като коръб по завоите, че ме боли гърба след 100км прекарани в отвратителния му пластмасов салон и че не ми доставя никакво удоволствие с мудното си потегляне и баавно сополиво спиране тая кола не може да се похвали с нищо забележително. Опел е просто поредната посредствена кола - селска мечта (всеки трети селтак мечтае "да си вкара опел или VW от Германия")

За дизайн, качество и поведение на пътя па грам нямате думата!!! :comp: :kuku:

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 535i '01
Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)

Мнение от Feanor » 06 Фев 2007, 11:20

Айде стига сте се джафкали за глупости де... Все едно на всички не им е ясно, че Опел винаги са били лоу-енд немски машини - по-евтини, по-достъпни и всичко, което произлиза от това. В Германия има точно трима "големи" в автомобилния бранш - БМВ, Мерцедес и Ауди. Изключвам Porsche, щот' те са си в един друг бизнес. :) Останалото е посредствено. И колкото и да се отрича и спори, това са фактите и няма да се променят. :roll:

ентусиаст
Аватар
Кара: харабийската
Мечтае да кара: Е36 М3 Cabrio, E93 M3
Детайли за колата: Пълно шукаритети!

Мнение от Richmond » 06 Фев 2007, 14:23

""Опел е просто поредната посредствена кола - селска мечта (всеки трети селтак мечтае "да си вкара опел или VW от Германия")""

Колега тука, немога да се съглася с тебе VW си е много добра марка, и то последните години го доказват, а че селяните обичат да карат Голф 2 и 3 това е друг въпрос. :)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kocil » 07 Фев 2007, 11:55

Feanor написа:Айде стига сте се джафкали за глупости де... Все едно на всички не им е ясно, че Опел винаги са били лоу-енд немски машини - по-евтини, по-достъпни и всичко, което произлиза от това. В Германия има точно трима "големи" в автомобилния бранш - БМВ, Мерцедес и Ауди. Изключвам Porsche, щот' те са си в един друг бизнес. :) Останалото е посредствено. И колкото и да се отрича и спори, това са фактите и няма да се променят. :roll:
Хм,за Кадетите,Вектрите и Астрите(по-старите)си прав...но Омегата втората генерация(В) въобще не са лоу-енд машини...имат здрави тенекета,нищо общо с другите опели,вътре купето е направено доста добре и комфортно,возията им е много добра и като цяло въобще не е лоша кола...верно,че дизела е с мотора на TDS-а,ама тва е още един плюс за тях... :lol: а както каза колегата - VW също не са лоу-енд,нищо че на доста места у нас има голфаджии... :mhihi: Пасатите от последните генерации са си много добри машини,а и Голф 4-ките и 5-ците също... ;)
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 535i '01
Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)

Мнение от Feanor » 07 Фев 2007, 13:38

О'кей, ще се поправя - през последните години Опел и VW излизат от лоу-една и се насочват към средния клас. VW даже се опитаха да се пробват и с лимузините, ама файтончето им нещо не пожъна очаквания успех. :mhihi: Ще добавя обаче и друго - в темата не се говори за втора генерация Омега, нови Астри или Пасати. Говори се за старите астри и калибри. :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kocil » 07 Фев 2007, 16:33

За старите орели е ясно,няма какво да ги коментираме... :lol: имах предвид просто като сравняваме,да ги сравняваме според модела и класа... :yes:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории