Политическа.
Модератор: Общи модератори
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Re: Политическа.
Янев бил готов за коалиция с ГЕРБ и ДПС. Очкаваме Копейката да каже, че ще гласува за просперитета на България,
докато не подкрепя никой и ще си имаме Бойко и Доган, или по-скоро Путин, Доган и Бойко да ни управляват към светлото бъдеще!
P.S. Кога ще гоним американците и ще почват вноските за ЛАДА? Да съм от по-първите, да може евентуално след 10 години да си джиткам
докато не подкрепя никой и ще си имаме Бойко и Доган, или по-скоро Путин, Доган и Бойко да ни управляват към светлото бъдеще!
P.S. Кога ще гоним американците и ще почват вноските за ЛАДА? Да съм от по-първите, да може евентуално след 10 години да си джиткам

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Ти по-добре събирай за БТР и някакво оръжие, че на там вървят нещата с тея политики, дето ги харесваш.
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Е.Димитров написа:Ти по-добре събирай за БТР и някакво оръжие, че на там вървят нещата с тея политики, дето ги харесваш.
Оръжия имам

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
zAcK написа:Е.Димитров написа:Ти по-добре събирай за БТР и някакво оръжие, че на там вървят нещата с тея политики, дето ги харесваш.
Оръжия имамОсвен гладкоцевните и нарезни. Ти имаш ли, че ми стана интересно?
В интерес на истината къщата, която придобих преди няколко години има доста сериозно бомбено убежище. което в момента съхранявам запасите от перилни продукти, някакви консерви с добър срок (

Дет се вика, мога да се отбранявам около месец , да не дава Господ.
- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8
С това изброеното да се отбраняваш не можеш, по скоро да се криеш месец може би. Освен ако не мислиш да замеряш врага с капсули за пране. 

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Зак, какъв Путин те гони бе човек, Бойко ще управлява почти сам, на Турците е ясно какво ще даде отново - горите и част от земеделието. Няма друг начин. Янев ще му клати ташаците и толкова, а Копейката ще е новия Слави дебнещ да развали всичко, ноооо...само ако усети, че ще вземе много по-големи проценти, а не като Слави да се самоубие просто защото никога не е имал за цел да е фактор. Забрави Бойко да даде на някой да му извива ръцете за нещо кой знае какво. Плюс това сега ще гледа да потекат пак парите от ЕС, а това има своята цена - нито крачка към Русия. Та колкото и добре да е с някакви кръгове от Русия, няма как хем това в онова, хем душата в рая. Сега, Лукойл ще се ползва с привилегии, но това не е непременно лошо. Очаквам дори петрол под масата пък ако щете луд ме наречете. Бойко вчера в деня на изборите когато знаеше накъде духа вятъра с вота каза, че България трябва да има ясна позиция - НАТО и ЕС като добави и някакви други неща. Той е с Американците и пак ти казвам, забрави льольо като Копейката да му извива ръцете. На всичко отгоре се наигра с един луд в лицето на Валери Симеонов преди като понасяше всичките му изцепки из народа и медиите.
А с Болен?
Ще се изненадаш, само да мине тая зима, войната да отиде към логичния си край и всичко ще се оправи просто защото течението от ЕС ще понесе и нас.

In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

- zAcK
- Старши Алкохолик
-
Top Gun Maverick написа:Зак, какъв Путин те гони бе човек, Бойко ще управлява почти сам, на Турците е ясно какво ще даде отново - горите и част от земеделието. Няма друг начин. Янев ще му клати ташаците и толкова, а Копейката ще е новия Слави дебнещ да развали всичко, ноооо...само ако усети, че ще вземе много по-големи проценти, а не като Слави да се самоубие просто защото никога не е имал за цел да е фактор. Забрави Бойко да даде на някой да му извива ръцете за нещо кой знае какво. Плюс това сега ще гледа да потекат пак парите от ЕС, а това има своята цена - нито крачка към Русия. Та колкото и добре да е с някакви кръгове от Русия, няма как хем това в онова, хем душата в рая. Сега, Лукойл ще се ползва с привилегии, но това не е непременно лошо. Очаквам дори петрол под масата пък ако щете луд ме наречете. Бойко вчера в деня на изборите когато знаеше накъде духа вятъра с вота каза, че България трябва да има ясна позиция - НАТО и ЕС като добави и някакви други неща. Той е с Американците и пак ти казвам, забрави льольо като Копейката да му извива ръцете. На всичко отгоре се наигра с един луд в лицето на Валери Симеонов преди като понасяше всичките му изцепки из народа и медиите.А с Болен?
Ще се изненадаш, само да мине тая зима, войната да отиде към логичния си край и всичко ще се оправи просто защото течението от ЕС ще понесе и нас.
Дано да си прав

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
b_u_b_o написа:С това изброеното да се отбраняваш не можеш, по скоро да се криеш месец може би. Освен ако не мислиш да замеряш врага с капсули за пране.
Не съм казвал, че отбраната ми се базира на изхвърляне на продукти!
Бай ви Боко го нашамариха задокеански и сега ще е още повече послушен.
А тези наши "партньори" залагат на няколко коня в нашата политика, така , че който и да хване ред, да е правилният човек.
Че партньори партньори, ама трябва терен за тестове

- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8
Е.Димитров написа:Не съм казвал, че отбраната ми се базира на изхвърляне на продукти!
Ми питаха те за оръжие, ти взе да изброяваш перилни препарати и консерви, какво да си помисли човек

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Ей сега една лелка ми се пени как Янев нямало да се коалира с Бойко защото нямало кой да го избере пак след това.
Викам чакай, като се появи Радев след мандата си ще видиш дали няма ако точно такъв е проекта. После взе да се пени, че нямало да им стигнат гласовете с ДПС. Викам ще ги подкрепи Коцко. Нямало как, слушала го била какво казал. Викам добре, гледай само как ще каже, че ще подкрепи само хубавите идеи и ще стане работата. Нямало как.
Щеше да почне да ме бие вече и викам я по-добре да и взема парите и след време ще видим кой и какво. 

- Exclusive89
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
- Мечтае да кара: F82 ///M4
Бойко щял да управлява почти сам, бла бла. Ще управлява Доган
ще измислят пак схемички, и всички ще са доволни 

- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
За да управляват трябва да им гласуват правителството, предвид политическата изолация на ГЕРБ и ДПС се съмнявам да успеят с първия мандат. Възраждане и Български възход щели да подкрепят политики, но само ако се изпълняват и техните...съмням се да има какво да подкрепят, предвид че ще дърпат в другата посока на ГЕРБ и ДПС
Втория мандат при ПП също няма да мине и остава въпроса у кого ще отиде третия - БСП няма да го получи според мен, остават ДБ и БВ
.
Както каза steeN - февруари месец пак пред урните да не губим тренинг
Поправка: сега гледах кой колко мандата получава - Възраждане ще са разковничето за следващ кабинет, който ги омае и вземе тяхната подкрепа - пИчели

Втория мандат при ПП също няма да мине и остава въпроса у кого ще отиде третия - БСП няма да го получи според мен, остават ДБ и БВ

Както каза steeN - февруари месец пак пред урните да не губим тренинг

Поправка: сега гледах кой колко мандата получава - Възраждане ще са разковничето за следващ кабинет, който ги омае и вземе тяхната подкрепа - пИчели

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Те са омаяни още от преди това. Ти и много народ ще останете изненадани явно защото те ще гласуват в полза на Бойко. Онзи в студиото излезе и в прав текст каза, че докато са били опозиция са гласували в 70%-та от случаите както герб, вие обаче още вярвате в приказки. Да не говорим, че пред Кирил Петков могат да се правят на тежки, ама пред Бойко ще им треперят капачките и ще му лижат задника. Правителство този път не може да има без Бойко, понеже тези се изпокараха, той се направи на луд като излезе в пълна сянка и сега ще вири шкембе като вика "ето, аз изпълних волята на народа, оставих ги да управляват, те направиха пълна каша и сега волята народа е ние да спасяваме положението". И някакви такива. На Копейката това му е макса защото не успя да излъже много народ. Ако вярва в нещо различно, значи има ментални проблеми. Но ми изглежда много трезвомислещ, обикновен човек, особено като го видях да псува като каруцар само защото го провокират някакви случайни граждани, значи нищо човешко не му е чуждо. ПП нямат шанс да управляват, дори самите те го казаха снощи говорейки как е цитирам "най-важно герб да състави правителство, а ние ще сме тук, няма да изоставяме хората и идеите си и ще следим да не измъкват парите за магистралите с чувалите". Тоест на Копейката шанса му да е във властта е сега, ама баш сега. Хайде помислете ще изтърве ли този шанс или в "името народа съм длъжен да подкрепя правителство, което ще споделя част от нашите идеи, в противен случай отиваме пак на избори и държавата затъва, да спасим държавата защото държава в момента нямаме".
Това за липса на държава снощи го говори. Много ми е любопитно кое няма да позная. Даже си мисля, че може да има правителство още с първия мандат на герб.

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
От друга страна, бат Боко сега ще е значително по-внимателен и с "партньорите" ни и вътрешната политика.
Няма да е толкова нахален и арогантен и тн.
Туко виж почнал да уайдучва и по-малко
Няма да е толкова нахален и арогантен и тн.
Туко виж почнал да уайдучва и по-малко