Политическа.
Модератор: Общи модератори
- Grozdanoff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i
- Мечтае да кара: E39 ALPINA B10
Re: Политическа.
steeN написа:Грозданка, ти излизал ли си изобщо на повече от 100 км от табелата за Варна, щото звучиш като някой, който не е
Това ли е най-смисления коментар, на който си способен г-н политолог?
alx написа:Маратона април го избягах грубо за 3 часа което за аматьор като мене хич не е зле- рова е квалификационно време на две възрастови групи под моята. Висок съм малко над 180см и тежа 82кг сутрин… пиша ги тези неща щото явно нещо правя вярно
- Exclusive89
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
- Мечтае да кара: F82 ///M4
steeN написа:Грозданка, ти излизал ли си изобщо на повече от 100 км от табелата за Варна, щото звучиш като някой, който не е
АХАХАХАХАХАХАХ

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
https://www.facebook.com/watch?v=644133490476851
заслужава си да се изгледа
заслужава си да се изгледа
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Гледахме го месеци, тук просто са го сглобили на едно. Абсурдна държава. Сигурен съм, че има още много подобни схеми. Дохода на мафията трябва да се спре.

- ekalchev
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2016 m550d
TNT написа:Гледахме го месеци, тук просто са го сглобили на едно. Абсурдна държава. Сигурен съм, че има още много подобни схеми. Дохода на мафията трябва да се спре.
Ако някой си мисли, че можем реално да спрем наркотрафика е абсолютен наивник. Това не се е случило в нито една западна държава и няма да стане и при нас. Това няма да го видиш в медиите, но стратегията на държавите е да контролират наркотрафика и да го държат в някакви разумни граници, защото те знаят, че не може да бъде спрян и всички опити за това са се провалили през годините. Ако спрат тоя канал, просто ще си намери ново място от където ще минава и ще е извън радара на държавата и парите ще ги прибира някое сенчесто лице. После държавата трябва да хвърля ресурси да го търси този нов канал и така до безкрай и докато не бъде намерен отново ще захранва престъпни групировки. Като цяло аз не съм шокиран, че имало наркоканал и там имало много пари. Разбира се в една нормална държава парите от тоя наркоканал би трябвало да финансират службите за сигурност примерно, а не партия ГЕРБ или ДПС, ако са истина твърденията на Киро.
Алтернативата да няма наркоканал който се управлява от тайните служби, е да се финансират произволни хора от организираната престъпност и те да се захранват с тези пари, което би довело до проблем с истинската мафия (а не политическата). Така че, не знам какво те шокира и защо мислиш, че сме абсурдна държава, като това е по-добрия вариант, който се прилага и в други държави.
Целия скандал беше смешен, защото ни говорят за някакви домати с пестициди, а му предлагали на тоя 500 хил на месец подкуп - ебаси далаверата идва от тези домати хахах
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
То ясно, че във всяка държава има наркотици. Докато има наркомани - ще има и трафиканти. Но нека е в по-малки размери. И нека всеки втори ТИР не е с отровна храна. И паричките да отиват по партийните касички. Ако отново е сходно правителство, според мен ще светнат още схеми за милиарди всяка. На същото мнение съм за доматите - надали там е топ далаверата 

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Единствената мярка срещу всякакви схеми е проверката на финансовото състояние на лицата, както си е по закон.
Караш скъпа кола а доходите ти не съответстват, веднага се почват проверките и конфискациите.
Караш скъпа кола а доходите ти не съответстват, веднага се почват проверките и конфискациите.
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Чудесно решение
! Въпроса е какво правим, ако проверяващите не изпълняват, както трябва, своите задължения?

Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
- empar
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2018 G30 540ix
ekalchev написа:Целия скандал беше смешен, защото ни говорят за някакви домати с пестициди, а му предлагали на тоя 500 хил на месец подкуп - ебаси далаверата идва от тези домати хахах
Точно с това много се изложиха. Най-малкото по какъв непривличащ внимание начин ще му го кихат всеки месец тоя половин милион?
Че лайната са страшни - страшни са, но и с тоя евтин популизъм няма как да ме накарат да гласувам за ПП. Ние сме лудите идеалисти, ала Попето от Под Прикритие, дайте ни власт и всичко ще стане мед и масло.

- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
70 000 тира с храни годишно...по 100 еур да зимат от тир колко прави месечно? Останалите 230 000 тира не са в сметката.
Аз ги докарах до над 1 милион месечно, а виЙ?
Аз ги докарах до над 1 милион месечно, а виЙ?
Хм,хм...
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Да не сме станали някаква мега държава?
Какви са тея 300 000 тира с храни?
Че те ако се наредят на опашка ще направят 6600 километра дейва.
Какви са тея 300 000 тира с храни?
Че те ако се наредят на опашка ще направят 6600 километра дейва.
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
- empar
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2018 G30 540ix
Пичове, тия бакалски сметки и по-горе казах, че са чист популизъм.
Не се мъчете да смятате и умувате, защото изнесените бройки/данни са силно манипулативни и се пускат само с цел простолюдието да цъка с език.
пп. Все пак сме форум на милионерите-визионери, разбиващи всяка конспирация в зародиш, вземете се в ръце!
Не се мъчете да смятате и умувате, защото изнесените бройки/данни са силно манипулативни и се пускат само с цел простолюдието да цъка с език.
пп. Все пак сме форум на милионерите-визионери, разбиващи всяка конспирация в зародиш, вземете се в ръце!
- Пинтев
- младши ентусиаст
-
- Кара: СамУет
Имам комшия който е пенсиониран Соматаджия,та той като сме сядали на мохабет,ми е разказвал как още по Татово време..се е прекарвало хероин за Италия.Казва ми че всичко е ставало със знанието на ДС,преди курс са идвали давали са им наставления и така.Прикривали все пак хероин с овчи кожи,и накрая карали стоката в Италия,там им давали по 100$ и да се прибират.Друг мой познат отново пенсиониран началник на Калотина и работник от ДАНС,ми каза,:Ако спираме всичките камиони с наркотици,ще стане опашка.Спират се определени,за преди медиите.
Та така...всичко е ПР с тези неща...и всичко си е по старому....защо Европа ни прие в ЕС???Може би сме коридор за овчи кожи??
Та така...всичко е ПР с тези неща...и всичко си е по старому....защо Европа ни прие в ЕС???Може би сме коридор за овчи кожи??
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
https://blitz.bg/sport/ekskluzivno/eksh ... 04381.html
Ей го новия лидер. Абсолютно популистко изказване, трябвало пенсионерите да вземат повече. Както казва Айнщайн, всеки глупак може да знае, въпроса е да разбира защо е така. Тоест тука е въпроса как да се направи да вземат повече. И той тръгва така, трябва еди какво си, ама как? И викали аз, аз, аз политиците, а ти не викаше ли аз? Не трябвало да се казва, когато се правело нещо значимо щяло само да се види от другите. Абе, това Пулев ли ги казва тия неща?
Ей го новия лидер. Абсолютно популистко изказване, трябвало пенсионерите да вземат повече. Както казва Айнщайн, всеки глупак може да знае, въпроса е да разбира защо е така. Тоест тука е въпроса как да се направи да вземат повече. И той тръгва така, трябва еди какво си, ама как? И викали аз, аз, аз политиците, а ти не викаше ли аз? Не трябвало да се казва, когато се правело нещо значимо щяло само да се види от другите. Абе, това Пулев ли ги казва тия неща?

In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

I feel the need, the need for speed.