Политическа.
Модератор: Общи модератори
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Re: Политическа.
TNT написа:Don_Diego написа:"Трън" в очите е защото с дойде с големите заявки, промени, чистки и тн и нищо от това не се случи, а имаше цялата власт...
Баси, аз си мислех, че имаше 60-70 депутата, той пък се оказа, че имал 121++
Че той и Боко никога не е имал цялата власт, но това не пречи да се казва, че е управлявал 12 години въпреки, пенинаше прекъсвания по това време дори. Няма да стигне страницата да се изредят всички паразити, които получиха по 3-4 години слава и пари покрай него.
Бил ли си премиер всичко е в твоето поле. Ти си длъжен да отговаряш за мнозинството си, другото са подробности. Затова вече няма да бъде премиер и ще бъде запомнен с лъжите си. Даже снощи другите там 5-6 в студиото не останаха изненадани на схемата, която приложи с лъжата, че ще се яви някой си, после се оказа, че имал лични проблеми, които набързо бТВ разкриха, че били участие в друга телевизия, а Киро предлагал на някакъв друг лидер да врътнат номера на телевизията като в последния момент се появят те, но онзи отказал. Не бяха изненадани другите като посочиха, че е почнал управлението си с лъжа, визирайки гражданството предполагам. Но какво да очакваш от някой водил "лекции" за забогатяване почти в стил ония с пирамидите. Направо и румен Глиста да вкарват в партията си.
Последна промяна Top Gun Maverick на 29 Сеп 2022, 9:20, променена общо 1 път
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

I feel the need, the need for speed.
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
Кирчо дойде с големите лъжи, те си личаха от 100 км. ама хората си мислеха че като сменят пожарникар с измислен харвардски възпитаник ще цъфнем и вържем. Няма как да дойдеш на власт с една идея, да разкараш старите без да имаш представа какво ще правиш за напред. Всъщност Киро и Бойко не се различават много, двама "герой" с огромно ЕГО, единия във вариант мутра другия във вариант джендър. През последните 2 г. държавата боксува, и това после ще го сърбаме още няколко години.
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
Top Gun Maverick написа:Че той и Боко никога не е имал цялата власт, но това не пречи да се казва, че е управлявал 12 години въпреки, пенинаше прекъсвания по това време дори. Няма да стигне страницата да се изредят всички паразити, които получиха по 3-4 години слава и пари покрай него.
Малко хора са имали власта на Боко, той имаше почти мнозинство в парламента+президент+цялата система на държавата /прокуратура, МВР, контролни органи и тн./+ много общински кметове.
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
Don_Diego написа:"Трън" в очите е защото с дойде с големите заявки, промени, чистки и тн и нищо от това не се случи, а имаше цялата власт...
Вторачи се в нещо, което макар и опорочено преди него продължава да е все така зле и след неговата намеса (според доклада на европейската комисия за Капитан Андреево), за всичките му лъжи не мисля, че има нужда да говорим...
Аз не съм против него, но съм разочарован от него. Гласувах за тях на предните избори с идеята да хванат мнозинство и да извадят всички кирливи ризи на ББ и сие...да изкараха нещо? Да оправиха нещо? Старата песен на нов глас подкараха
Съгласен съм,и аз гласувах за него със същите надежди,и аз останах разочарован,че едва ли не нищо не се промени.Раздухаха се няколко дебели далавери но с Гешев начело на прокуратурата какво очакваш?Цялата власт никога не е имал!Малко или много зависимости от БСП си имаше,ГЕРБ,ДПС на места така са се окопали,че доста време трябва там да се изчегърта до чисто.Разочарован съм от ПП но друга алтернатива не виждам за съжалиение
Последна промяна kiko на 29 Сеп 2022, 9:36, променена общо 1 път
- ID A
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E83 M57T2
- Мечтае да кара: фърчило
TNT написа:Don_Diego написа:"Трън" в очите е защото с дойде с големите заявки, промени, чистки и тн и нищо от това не се случи, а имаше цялата власт...
Герб никогя не са имали 121 депутати. Единствено 41 НС 2009-2013 бяха 117 и с независимите имаха мнозинство. Всички други управления са чрез коалиция, включигелно и с ДБ. Точно изборът на главен прокурор е по законопроекта на Христо Иванов. И за да го прокарат и БСП удари едно рамо.
Политиката е изкуство. Трябва да можеш да отстъпваш и да търсиш съюзници, за да изпълниш целите си. Най-лошият вариант е някой да има 160 депутати и да прави каквото си иска, включително и с Конституцията!
kiko написа:Но цялата власт никога не е имал!
Коя власт не е имал? Сложиха навсякъде свои шефове и т.н. и в резултат 2 години тъпчем на място. Даже управляваха и без Парламент и никой за нищо не ги санкционираше и правеха каквото си искат.
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
ID A
От 21 министри 10 бяха от ПП.Ако на това му викаш цялата власт и ,че навсякъде са били техни хора ок!
От 21 министри 10 бяха от ПП.Ако на това му викаш цялата власт и ,че навсякъде са били техни хора ок!
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Против съм срещу всеки, който иска да ни вкара във война или има агресивна външна политика.
Баси паразитите, вкопаха се в някаква опорка спусната от вън и цялата им политика беше само да сочат с пръст кой е виновен (по данни от гугъл), кой шпионин и кой враг.
Това не е никаква национална политика, това си е чист слугинаж като от едно време, само дето едно време слугувахме на СССР , сега пак на някой от вън.
Аз разлика между преди и сега не виждам, освен по-лъскавите стоки.
Пак имаме народни врагове, пак някаква цензура и пак същите глупости!
Баси паразитите, вкопаха се в някаква опорка спусната от вън и цялата им политика беше само да сочат с пръст кой е виновен (по данни от гугъл), кой шпионин и кой враг.
Това не е никаква национална политика, това си е чист слугинаж като от едно време, само дето едно време слугувахме на СССР , сега пак на някой от вън.
Аз разлика между преди и сега не виждам, освен по-лъскавите стоки.
Пак имаме народни врагове, пак някаква цензура и пак същите глупости!
- TNT
- младши ентусиаст
-
Само дето нямаше да можеш да ползваш гугъл, ако бяхме като "едно време"
И темата за екскурзиите щеше да изглежда по-различно. Форума също нямаше да го има или щеше да е Лада-пауър 

- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Предвид, че всички в коалицията се бяха обединили около техните идеи и най-вече да разкарат ГЕРБ - да, имаха цялата законодателна (пропуснал съм да го напиша в предния пост) власт за да променят нещата. Нещо да промениха освен да хвърляха прах в очите и Петков конкретно да казва нон-стоп "аз, аз, аз"?
- TNT
- младши ентусиаст
-
Аз друго виждах. Постоянни разправии между коалиционните партньори. И постоянни пречки от останалите власти. А какво са променили ? След Капитан Андреево започна да се говори за подкрепа за влизането ни в Шенген. Това няма да спомогне само за по-бързото ходене до плажчето в Гърция
Питай и бабите с минимални пенсии. За ковид се мрънка, ама при тях не помня да затвориха държавата. Леко вече има и друга тръба за газ. За половин година - толкова. Дали е можело повече - разбира се.

- ID A
- кандидат ентусиаст
-
Преди тях се говореше за влизане в Евро зоната, след тях не. И къде се е говорило за влизане в Шенген? От десетина години сме изпълнили всички изисквания и един трипръст с преобладаващ среден.
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Държавите в ЕС, които са против влизането ни в Шенген са малко на брой (всъщност две или три) ...
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
- TNT
- младши ентусиаст
-
https://offnews.bg/sviat/uskoriavat-vli ... 84458.html
https://www.bgonair.bg/a/2-bulgaria/278 ... am-shengen
Декември се чака доклад
Кви изисквания сме спазили, като и министъра казва, че догодина ще ги спазим
https://www.bgonair.bg/a/2-bulgaria/278 ... am-shengen
Германският канцлер Олаф Шолц вече обяви по-рано, че подкрепя присъединяването на България, Хърватия и Румъния към Шенгенската зона, като добави, че тези три страни са изпълнили всички изисквания, за да станат пълноправни членове на Шенгенското пространство, като същевременно предложи, че ЕС запълва оставащите пропуски.
Декември се чака доклад

Кви изисквания сме спазили, като и министъра казва, че догодина ще ги спазим

- ID A
- кандидат ентусиаст
-
https://www.dw.com/bg/%D0%B7%D0%B0%D1%8 ... a-18119971
Статия от 2014... и тогава сме били изпълнили изискванията.
Статия от 2014... и тогава сме били изпълнили изискванията.