Политическа.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: си Е65-цата.

Re: Политическа.

Мнение от ///M Power » 20 Сеп 2022, 19:44

steeN написа:https://www.dnes.bg/izbori-2022/2022/09/20/gari-kasparov-za-gerb-partiia-koiato-stoi-na-pravilnata-strana-na-istoriiata.544230

Искам да се възползвам от възможността да се срещна с господин Борисов и колегите му, защото научих, че ГЕРБ е единствената политическа партия, която има много силна позиция относно войната в Украйна и руската агресия. Това заяви легендата на шахмата Гари Каспаров. Той се срещна с младежката организация на ГЕРБ и лидерът на партията Бойко Борисов по време на посещението си в страната ни.

:mhihi: :mhihi: :mhihi:

Баце е като Берлускони на времето, всички знаят че има много нередни неща около него, ама искат снимка :mhihi:
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от barabqga » 20 Сеп 2022, 22:36

ще направят една партия шах

Изпратено от моят moto e6 play с помощта на Tapatalk

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 21 Сеп 2022, 9:41

"Този бобкат от Гората.бг - не ни трябва, защото те са МРЪСНИЦИ."
Представител на община Карлово, с. Слатина, 21.09.22 г.

Цяла държава населена предимно с крадливи помияри..... :banghead: :banghead: :banghead:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E83 M57T2
Мечтае да кара: фърчило

Мнение от ID A » 24 Сеп 2022, 20:30

Какво става в Китай?

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 27 Сеп 2022, 11:15

Снощи Македонските лумпени са освирквали химна ни преди официалния сигнал за старт на мача между националните ни отбори по футбол. :no: По време на самия мач пък са скандирали всякакви обиди срещу нас. Имайки предвид какви футболни некадърници са националите ни(в огромната си част)е цяло чудо, че сме ги победили в крайна сметка с гол на Десподов. Предполагам ако има нещо като съдба си знае работата и снощи им е обърнала гръб заради спартанското поведение на феновете им. И ние ги чакаме тия да се помиряват с нас и то да се помиряват защото само те искат да "воюват". Според мен трябва първо със себе си да се помирят, но като гледам медиите само нибзамазват очите от време на време какъв видиш ли голям напредък имало. Добре, че са подобни прояви от време на време и някое оскверняване на БГ паметник или пълното му разрушаване за да видим истинското отношение на тия заблудени овце към нас.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i
Мечтае да кара: E39 ALPINA B10

Мнение от Grozdanoff » 27 Сеп 2022, 12:40

Top Gun Maverick написа:Снощи Македонските лумпени са освирквали химна ни преди официалния сигнал за старт на мача между националните ни отбори по футбол. :no: По време на самия мач пък са скандирали всякакви обиди срещу нас.

На братята македонци от 30г им промиват мозъците с антибългарски новини, за съжаление успешно промити са...
alx написа:Маратона април го избягах грубо за 3 часа което за аматьор като мене хич не е зле- рова е квалификационно време на две възрастови групи под моята. Висок съм малко над 180см и тежа 82кг сутрин… пиша ги тези неща щото явно нещо правя вярно :)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8

Мнение от b_u_b_o » 27 Сеп 2022, 13:13

Аха, последните 30 точно, щото предните 45 сърбите им набиваха в главата как всъщност са българи, нищо че са част от югославия :kuku:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Grozdanoff » 27 Сеп 2022, 13:27

b_u_b_o написа:Аха, последните 30 точно, щото предните 45 сърбите им набиваха в главата как всъщност са българи, нищо че са част от югославия :kuku:

Това също е вярно. В последствие макетата виждат в нас световното зло :kuku:
За мен макетата са си баш българи, сънародници с промити мозъци! :banghead:
Мен прадядо ми е бил Наум Войвода(един от войводите с това име), турците са го подгонили и той е казал на един от четниците да заведе прабаба ми и дядо ми най на Изток(Варна), затова съм българин... Съответно имам и роднини в Скопие, които не познавам, но те така или иначе сигурно ме мислят за изрод и национална заплаха, защото съм българин... :banghead:
alx написа:Маратона април го избягах грубо за 3 часа което за аматьор като мене хич не е зле- рова е квалификационно време на две възрастови групи под моята. Висок съм малко над 180см и тежа 82кг сутрин… пиша ги тези неща щото явно нещо правя вярно :)

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: колело

Мнение от FaceOff » 27 Сеп 2022, 15:18

Grozdanoff написа:
Top Gun Maverick написа:Снощи Македонските лумпени са освирквали химна ни преди официалния сигнал за старт на мача между националните ни отбори по футбол. :no: По време на самия мач пък са скандирали всякакви обиди срещу нас.

На братята македонци от 30г им промиват мозъците с антибългарски новини, за съжаление успешно промити са...
Можеш да благодариш на твоя човек за това

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2018 G30 540ix

Мнение от empar » 27 Сеп 2022, 15:39

Опитите за асимилация на българското население във Вардарска Македония вървят от повече от 100 години, пичове. :kuku:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
Мечтае да кара: BMW 2002 tii

Мнение от mr_petroff » 27 Сеп 2022, 21:33

Най комплексираната нация в света са макетата , опс , те и нация не са ,,,

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Grozdanoff » 28 Сеп 2022, 7:45

Снощи гледах Панорама и съм просто потресен! Всеки си цитираше неговата си пропаганда, така както я е репетирал. Не, че и досега не е било така, но вече станаха баш театър!
Представителката на Демократична България каза, че цел N1 им била: "депутинизацията на България" :clap: :mhihi:
Спокойно може да се каже, че цел N1 na ДБ си е въображаема цел и чиста пропаганда!
Днес, всеки политик, който гледа българският интерес и не иска да спазва безумния натиск, който ни налага ЕС, бива наречен "агент на Кремъл", това е просто гениално!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: на късмет и надежди...
Мечтае да кара: "бяла служебна баничарка"
Детайли за колата: seats and a steering wheel....

Мнение от nickstorm » 28 Сеп 2022, 7:50

Варианта "не одобрявам никого" натежава все повече при мене...... :dunno:
"Работи, работи!"-казал Иван Вазов и легнал да спи

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 28 Сеп 2022, 7:54

То и при много от нас. Лошото е, че така просто гласът ти се разпределя между процентите, които ще изберат другите граждани. Жена ми за пръв път няма да гласува, но понеже няма да е тук с децата по стечение на обстоятелствата, а нашите за пръв път силно се колебаят и като гледам ако изобщо отидат ще е за партията на Радев и Янев. На предишните гласуваха за ПП и така.

Сериозно ли партия с претенции ще депутинизира България? :ahah: Предполагам просто иска да яхне вълната вълната от граждани, които са супер недоволни от дори и съвсем леко мека позиция срещу Русия. Нещо като онези, които едно време гласуваха за всякакви "националистически" партии, които щяха да се справят с циганизацията на България и такива неща. Като гледам след като бяха редовно във властта единствената промяна на циганизацията е, че се засили. Как ли въобще си въобразяват, че нещо може да се направи срещу мангалите след като САЩ и ЕС никога няма да го допуснат. Първите искат слаби държави тука на които да са кукловоди, а вторите искат слаба държава за да може гражданите и голяма част от мангалите да ходят да им работят на цветята в Холандия и работата на Ханс, която той не би вършил никога, особено пък за 2000 евро на месец.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 28 Сеп 2022, 8:51

Top Gun Maverick написа:То и при много от нас. Лошото е, че така просто гласът ти се разпределя между процентите, които ще изберат другите граждани.

Не е точно така - при нашата избирателна система е по-добре да отидеш и да гласуваш с "не подкрепям никого" или да пуснеш невалидна бюлетина отколкото изобщо да не гласуваш :bchug:
Когато не гласуваш индиректно вотът ти се разпределя между останалите
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата