Велосипеди
Модератор: Общи модератори
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
Re: Покупка на велосипед...
Стават,но за 250 може да ти е набор
Ще изкара спокойно и повече от месец.Повечето там са сервизирани и ако няма някой скрит дефект ще си го караш.Въпроса е ти колко ще издържиш на това колело за 250 

- FaceOff
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: колело
Колега, това на снимката medium или large е? Благодаря!spirco написа:bum_bum написа:Слаби са ви гъзовете пичове...
Може, аз винаги съм имал плосък задник. Но за тези от нас, които не искаме да приличаме на Дженишър Лопез, хората са измислили някакво решение.
Седалката, която бях показал по - горе, се оказа много удобна. Проветрението се оказа ташак, както предположи, понеже топките ми като е топло мога да ги изцедя.
Дупката обаче е супер понеже не усещам никакво напрежение между бузите на задника. Отделно, че е с гел и е много мека. Взех я намалена, но и да не беше си струва парите.
Ето разликата в дупката между мъжката и дамската. Тя обаче (дамската) не се хареса - била корава. Ако бях дал 150 евро щях да си изям ушите. Добре, че и тя беше 100тина лева.
Той май пита за седалката която съм показал. Това е линка с описанието и там има размери - ширина и дължина. Не мисля, че има различни размери.
https://www.selleroyal.com/en_eu/respiro-moderate.html
Моята е moderate - 60 градуса. Ама май трябваше да взема relaxed - като стол изглежда
Моята е moderate - 60 градуса. Ама май трябваше да взема relaxed - като стол изглежда

- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Искам да карам по 30-40мин 2-4 пъти седмичноkiko написа:Стават,но за 250 може да ти е наборЩе изкара спокойно и повече от месец.Повечето там са сервизирани и ако няма някой скрит дефект ще си го караш.Въпроса е ти колко ще издържиш на това колело за 250
- FaceOff
- ентусиаст
-
На снимката виждам седалка Selle SMP TRK GEL, и тя е в два размера, medium и largespirco написа:Той май пита за седалката която съм показал. Това е линка с описанието и там има размери - ширина и дължина. Не мисля, че има различни размери.
- kiko
- старши ентусиаст
-
alekangg написа:Искам да карам по 30-40мин 2-4 пъти седмичноkiko написа:Стават,но за 250 може да ти е наборЩе изкара спокойно и повече от месец.Повечето там са сервизирани и ако няма някой скрит дефект ще си го караш.Въпроса е ти колко ще издържиш на това колело за 250
Според мен вдигни бюджета,4пъти седмично по 40мин. не е много но не е и малко.Гледай да е с хубав монтаж макар и стар
- kiko
- старши ентусиаст
-
Ето едно мое проектче,преди и след 

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
kiko написа:alekangg написа:Искам да карам по 30-40мин 2-4 пъти седмичноkiko написа:Стават,но за 250 може да ти е наборЩе изкара спокойно и повече от месец.Повечето там са сервизирани и ако няма някой скрит дефект ще си го караш.Въпроса е ти колко ще издържиш на това колело за 250
Гледай да е с хубав монтаж
Какво значи това?
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Дай някоя снимка да видим какво си харесал , тука има хора ще ти кажат става ли не става ли . Иначе кво като е 250лв ? Гледаш да не е спукана рамката , да не е износен венеца , гумите да не са на каиш и като покараш то си показва . Превключва плавно не скърца не халтае, спирачките хващат ..много сложно . 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Бях минал и покарах един, нямам снимка. Като мина ще взема другия път, няма какво толкова да го избирам ми се струва.
- FaceOff
- ентусиаст
-
250 и хубав монтаж, дори и стар, пак няма как да стане. Не са балами там, напротив, а тази година се разбиха да продават колела, щото нямаше много наличности по магазините на нови.. Нямам идея какво ще е за 250, но ако ти харесва, взимай. Впечатленията ми са, че нисък към среден клас колело на около 5-6 години вървят от 600 нагоре.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Ако е здраво колелото не виждам никакъв проблем с какъвто и монтаж да е. Бях пускал тук преди сравнение между ултра скъпо колело и китайски сбирщайн. Разликата по една и съща отсечка беше пренебрежима като време.
Другото е вече повече удобство, престиж, собствено удоволствие и т.н.
Другото е вече повече удобство, престиж, собствено удоволствие и т.н.
- FaceOff
- ентусиаст
-
Китайския сбирщайн не е бил 7-8 годишна ръждясала 26ца 3х7 в-брейк, вероятно
Аз едно състезание го спечелих с дерайльор на шимано модел Търней за 6.5лв, а втория след мен беше с хтр за 400лв. Та и с в-брейк да е важен е мерака.

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Крага, сръце и дроп ако нямаш ако ще и с дерайльор от за 1к да си, все тая.