Войната започна ...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i
Мечтае да кара: E39 ALPINA B10

Re: Войната започна ...

Мнение от Grozdanoff » 09 Авг 2022, 21:43

Мисля, че последните 2 страници от темата са добър пример, за това че трябва да я заключат...
alx написа:Маратона април го избягах грубо за 3 часа което за аматьор като мене хич не е зле- рова е квалификационно време на две възрастови групи под моята. Висок съм малко над 180см и тежа 82кг сутрин… пиша ги тези неща щото явно нещо правя вярно :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 09 Авг 2022, 21:45

Интересно как 500 страници обвинява кой ли не, че искат да те заглушат, интернират и т.н. и сега скочи да се заключи темата. Като не те кефи, не чети.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 09 Авг 2022, 21:48

Grozdanoff написа:Точно ти, които ме тролваш навсякъде, че даже и от двата си профила, знаеш че съществувам! :wave:

Параноята е много кофти преживяване :mhihi:
Ще ми кажеш ли кой ми е вторият профил, че съм забравил :winky:
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2016 m550d

Мнение от ekalchev » 09 Авг 2022, 22:02

BMW_POWER написа:Аз съм неадекватен, но ще ви припомня нещо. Всички артилерийски подразделения и разчети, дето стрелят по цивилни обекти ще бъдат съдени като военнопрестъпници. Лафът "Ама мене ме накараха" няма да важи в съда. А руснаците знаят номерата и имената на всички.

Това излезе от руски източници. Вие можете да продължите да се кефите на бягащи хора.

Аз нека бъда неадекватен и за това.

Военна база, няма ударени цивилни обекти. Руски и Украински медии потвърждават, че е ударена военна база, ти продължаваш да говориш за цивилни обекти. Мозъците ви дадоха накъсо от тези HIMARSI.

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 09 Авг 2022, 23:15

ekalchev написа:
BMW_POWER написа:Аз съм неадекватен, но ще ви припомня нещо. Всички артилерийски подразделения и разчети, дето стрелят по цивилни обекти ще бъдат съдени като военнопрестъпници. Лафът "Ама мене ме накараха" няма да важи в съда. А руснаците знаят номерата и имената на всички.

Това излезе от руски източници. Вие можете да продължите да се кефите на бягащи хора.

Аз нека бъда неадекватен и за това.

Военна база, няма ударени цивилни обекти. Руски и Украински медии потвърждават, че е ударена военна база, ти продължаваш да говориш за цивилни обекти. Мозъците ви дадоха накъсо от тези HIMARSI.

Цигари са пушили, пак не си разбрал :mhihi: :ok: :bchug: :bchug: :bchug:

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 09 Авг 2022, 23:16

Не знам на кого мозъците са дали на късо. Най-доброто попадение на HIMARS до момента е изолаторния арест в Еленовка. Коя държава избива собствените си военопленници?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2016 m550d

Мнение от ekalchev » 09 Авг 2022, 23:32

Продължавай да живееш в измисления свят на чебурашките

Старши Алкохолик
Аватар
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 09 Авг 2022, 23:40

ekalchev написа:Продължавай да живееш в измисления свят на чебурашките

Вмирисаните ватенки ще разберат по трудния начин, че са просто едно скотско племе от крадливи пияндурници :bchug:
Когато тая простотия с войната(операцията на комплексираният Путлер) свърши, Раша ще остане изолирана, а в Украйна ще се налеят стотици милиарди :bchug:

https://offnews.bg/analizi/sanktciite-paralizirat-ruskata-ikonomika-782719.html

С един замах Русия се върна тридесет години назад

Над 1000 компании напуснаха Русия само в първите месеци след инвазията, като го направиха доброволно и дори без оглед на санкциите. Това са компании, които формираха 40% от БВП на Руската федерация и осигуряваха над 5 милиона работни места. Стойността на приходите и инвестициите в тези компании надхвърля 600 млрд. долара, което сочи, че икономически Русия изтрива 30 години интеграция в световната икономика и привличане на чужди инвеститори.

Подобен удар няма да бъде компенсиран с десетилетия, но той е подкрепен и с друг не по-малко тежък – т. нар. „изтичане на мозъци“. Зад граница са заминали над 500 000 руснаци, от които повече от половината с отлично образование и професионални умения главно в технологичните сектори, 15 000 са професионалистите с много висока нетна стойност, а 3000 от тях - с изключителна нетна стойност.
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

Алфа Въшкар
Аватар
Кара: ч
Мечтае да кара: Countach през 80-те

Мнение от sme666ko » 09 Авг 2022, 23:46

drago_pavlov написа:
Grozdanoff написа:Точно ти, които ме тролваш навсякъде, че даже и от двата си профила, знаеш че съществувам! :wave:

Параноята е много кофти преживяване :mhihi:
Ще ми кажеш ли кой ми е вторият профил, че съм забравил :winky:

Ето ме :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E90 LCI 320D xDrive
Детайли за колата: N47/184 Hp

Мнение от nikola59 » 09 Авг 2022, 23:48

:mhihi: :mhihi: :mhihi: Хайде феновете на глисти 404 разотивайте се, перемогата ви завърши:
Код: Избери целия код
Советник главы офиса Зеленского заявил, что Украина непричастна к взрывам на аэродроме в Крыму
В интервью антироссийскому каналу "Дождь"  М. Подоляк заявил, что Киев абсолютно непричастен к взрывам на аэродроме в Новофедоровке.
Когда укроСМИ всеми силами разгоняют перемогу, а потом всё это рушится одним заявлением, это как называется?

:arrow: Сводката по фронтовете за изминалият ден: https://rutube.ru/video/480c9c547b36c70 ... ea0087cae/

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 09 Авг 2022, 23:51

nikola59 написа:Хайде феновете на глисти 404 разотивайте се, перемогата ви завърши

Грешиш. Ето истината:

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: овца във вълча кожа...

Мнение от hell's angel » 09 Авг 2022, 23:59

Абе, хаймарси, глупости. По-скоро, нЕкой Харпун може да са насадили, ако изобщо укрите имат пръст в тая работа.

От друга страна, аз такъв тъпизъм скоро не съм виждал. Даже и по наЩе военни летища, навремето. :ok: Има нещо гнило в т'ва СВО. Бива ли да си наредиш така самолетите по време на война? Дори и минимална заплаха да има за тях. :dunno: :kuku: НЕк'ви парадни звена ли са, к'во е т'ва ....... :nono:

Изображение
Ubi dubium, ibi libertas

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 10 Авг 2022, 0:01

Да ви кажа под секрет, след Турция скоро в БРИКС се очаква да кандидатстват и Уганда, Руанда и БОтсвана.
Така ще се формира ТУРБО-БРИКС, в който трудолюбивостта и предприемчивостта на турците и огромните природни ресурси на африканците, ще дадат невиждан бууст на съюза.
Вижда се вече краха на световния империализъм. :)
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 10 Авг 2022, 0:03

hell's angel написа: НЕк'ви парадни звена ли са, к'во е т'ва ....... :nono:

Изображение

Може да са макети. Нали преди време ги бяха хванали така че слагат макети за да лъжат сателитите :mrgreen:
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ

Старши Алкохолик
Аватар

Мнение от zAcK » 10 Авг 2022, 0:04

enigma написа:
hell's angel написа: НЕк'ви парадни звена ли са, к'во е т'ва ....... :nono:

Изображение

Може да са макети. Нали преди време ги бяха хванали така че слагат макети за да лъжат сателитите :mrgreen:

Те затова са се запалили от цигара, щото са картонени макети :mhihi: Всичко си има правдоподобно обяснение в света на ватенките :mhihi:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата