България на първо място по смъртност на пътя - причини?
Модератор: Общи модератори
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Re: България на първо място по смъртност на пътя - причини?
Снощи пак са "хванали" няколко пияни + дрогирани в София
Хванали ги, след като са се размазали. Да еба и територията скапана, да еба.
Щото ако не се размажат, най-вероятно няма да ги хванат!!! Един от тях с двама човека в багажника си джитка из София
Уж щяха да проверяват, уж не знам какво, ама приматите не били доволни.
Защо трябвало да ги проверяват. Дори тук във форума протестираха.
Проверките били лошо нещо. И проверките пак спряха и яко дрогирани летят из София и цялата страна!
Няма проблеми, защо трябва да има проверки. Нека всеки да може да се надруса на копеле и да убива,
щото как ще развалят айляка на бай Ганьо и ще го спират за проверка. Той е ТОП и всичко винаги му е изрядно...

Хванали ги, след като са се размазали. Да еба и територията скапана, да еба.
Щото ако не се размажат, най-вероятно няма да ги хванат!!! Един от тях с двама човека в багажника си джитка из София

Уж щяха да проверяват, уж не знам какво, ама приматите не били доволни.
Защо трябвало да ги проверяват. Дори тук във форума протестираха.
Проверките били лошо нещо. И проверките пак спряха и яко дрогирани летят из София и цялата страна!
Няма проблеми, защо трябва да има проверки. Нека всеки да може да се надруса на копеле и да убива,
щото как ще развалят айляка на бай Ганьо и ще го спират за проверка. Той е ТОП и всичко винаги му е изрядно...

Последна промяна zAcK на 23 Юли 2022, 12:22, променена общо 1 път
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Трудно е да хванеш такива без да има полицейски коли, които да се движат в трафика и да вадят преценячите. Такива "чек пойнтс" не знам до колко работят превантивно.
Примерно има смисъл да завардиш центъра или студентски град вечер, от където очевидно шанса да излизат почерпени е голям, ама повече от това?.
Така, че нищо не е панацея реално.
Спряни ли са наистина проверките?
Примерно има смисъл да завардиш центъра или студентски град вечер, от където очевидно шанса да излизат почерпени е голям, ама повече от това?.
Спряни ли са наистина проверките?
Последна промяна steeN на 23 Юли 2022, 12:24, променена общо 1 път
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
steeN написа:Трудно е да хванеш такива без да има полицейски коли, които да се движат в трафика и да вадят преценячите. Такива "чек пойнтс" не знам до колко работят превантивно.
Снощи, петък вечер, центъра на София, хиляди намазани на копеле, не видях една патрулка, да не говорим някой да спре някого

Ама то в петък какво може да стане? Нищо! Няма проблеми. Като се размажат, ще обявим в новините, че сме ги хванали и сме ТОП ченгета

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Не знам в момента защо такива са им инструкциите, но не мисля че им дават да спират нарушители в движение.
Ганьо не е доволен явно. Нямам идея какво е точното оправдание. Няма пари? Корупция? Полицейски произвол
?
Ганьо не е доволен явно. Нямам идея какво е точното оправдание. Няма пари? Корупция? Полицейски произвол

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Това с друсаните... ясно е, че тези тестове за наркотици светят положително, ако ще да е друсал 4 дена по-рано. Но пък е показателно колко много хора употребяват наркотици в държавата. Всеки трети положителен 

- nickstorm
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на късмет и надежди...
- Мечтае да кара: "бяла служебна баничарка"
- Детайли за колата: seats and a steering wheel....
За каране пиян и дрогиран- конфискация на колата, отнемане на книжката за 2-3 години, солена глоба и общественополезен труд е добро начало.
Абе, рашковица беше направила катастрофа преди 10 дена у Софето, та ми е чудно дали са я тествали за алкохол и наркотици... Чак благоверният й се беше появил на мястото...
Абе, рашковица беше направила катастрофа преди 10 дена у Софето, та ми е чудно дали са я тествали за алкохол и наркотици... Чак благоверният й се беше появил на мястото...
"Работи, работи!"-казал Иван Вазов и легнал да спи
- streetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46, G20
- Мечтае да кара: RS Cosworth
- Детайли за колата: M54B22
B48B20
nickstorm написа:рашковица беше направила катастрофа
Как я е направила катастрофата точно?
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
streetz написа:nickstorm написа:рашковица беше направила катастрофа
Блъснал я в полицай с личната си кола. Т.е. нищо не е направила въпросната дама

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
steeN написа:Не знам в момента защо такива са им инструкциите, но не мисля че им дават да спират нарушители в движение.
Ганьо не е доволен явно. Нямам идея какво е точното оправдание. Няма пари? Корупция? Полицейски произвол?
Грешиш, няма такова нещо като не им дават. Видят ли нарушител и си го спират АКО им се работи и не бързат за някъде за нещо друго. Даже ако направиш нарушение и те спрат се оправдават, че не могат да ти простят и са те спрели защото камерата им работи, после някой ги гледа тия камери и ако един и същи патрул все вижда нарушения пред тях, а не ги спира е ясно, че не работи.
Миналият ден един образ тука, недоволен защо паяка ще го вдига и не е съгласен, та викат КАТ. Онези го санкционират защото си беше спрял на забранен знак. И нашия тръгва си вече нарисуван, но... решава, че ще направи обратен на двойна непрекъсната точно под носа на същите полицаи още с тръгването си.

Скоро на същото място един Пасат(дърт разбира се)прави същото, но хем с предно, хем не добре преценяща жена и обръща, но предницата и до бордюра и трябва да даде задна на оживения булевард за да тръгне после напред и да успее да завие обратно в 4 ленти, плюс джоб за спирка, тоест 5 ленти.

Иначе ето по повод дрогирани и пияни, сина на Кеворк и той в кюпа, но...да го лющят вика.

https://www.actualno.com/society/kevork ... 86837.html
Последна промяна Top Gun Maverick на 23 Юли 2022, 16:42, променена общо 1 път
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
zAcK написа:Проверките били лошо нещо. И проверките пак спряха и яко дрогирани летят из София и цялата страна!:
Проверяват ама според колата

Миналата седмица изкарах 8цата малко да се повозя с нея…сцепиха се да ме проверяват, едната вечер 5 или 6 пъти духах

Най-фрапиращото беше карам късно вечерта, някакъв корейски кошник шари между лентите и колите с доволно над разрешената скорост…на мен ми пуснаха буркана щото нали 8ца и скъп номер

След като духнах ги питах защо мен са спрели, а не тоя дето прави слалом…тия коли се набивали на очи и трябвало да проверяват

Снощи и аз не видях кьорава патрулка

- zAcK
- Старши Алкохолик
-
Don_Diego написа:zAcK написа:Проверките били лошо нещо. И проверките пак спряха и яко дрогирани летят из София и цялата страна!:
Проверяват ама според колата![]()
Миналата седмица изкарах 8цата малко да се повозя с нея…сцепиха се да ме проверяват, едната вечер 5 или 6 пъти духах![]()
![]()
Най-фрапиращото беше карам късно вечерта, някакъв корейски кошник шари между лентите и колите с доволно над разрешената скорост…на мен ми пуснаха буркана щото нали 8ца и скъп номер![]()
След като духнах ги питах защо мен са спрели, а не тоя дето прави слалом…тия коли се набивали на очи и трябвало да проверяват![]()
Снощи и аз не видях кьорава патрулка
Тия неща са им спуснати от по-умните ушави по-нагоре по-веригата

- nickstorm
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на късмет и надежди...
- Мечтае да кара: "бяла служебна баничарка"
- Детайли за колата: seats and a steering wheel....
zAcK написа:streetz написа:nickstorm написа:рашковица беше направила катастрофа
И все пак не са ли длъжни да проверят и двамата участници в ПТП-то?
"Работи, работи!"-казал Иван Вазов и легнал да спи
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Естествено, но ако и тя да речем е пияна, то просто и пишат акт, че е пияна, а не я правят виновна за ПТП-то.
Тя нотариус май беше още от време оно. Нали там го разследваха за имотите.
Тя нотариус май беше още от време оно. Нали там го разследваха за имотите.
In God we trust, all others we track.

- zAcK
- Старши Алкохолик
-
nickstorm написа:zAcK написа:streetz написа:nickstorm написа:рашковица беше направила катастрофа
И все пак не са ли длъжни да проверят и двамата участници в ПТП-то?
Всички се проверяват за алкохол. За наркотици почти никога не проверяват!

- vixx
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: 320d
Последните дни ми се наложи да си карам колата, което напоследък си е рядкост. Ебати и акцията дето нито веднъж никой не ме спря че съм на ейнджъли и фарове за мъгла. Чак и фиш ми писаха за кофти спиране, ама пак нищо не ми казаха за светлините и нищо не ми искаха (разбирай, дадох му изтеклата гражданска и не му се занимаваше).
Тука ще помоля да не ми бучите за фаровете за мъгла, никого не заслепявам на тва слънце и карам така само когато си е баш светлата част на деня. Просто не ми се сменя ксенон, а едниния е почти дал фира.
Тука ще помоля да не ми бучите за фаровете за мъгла, никого не заслепявам на тва слънце и карам така само когато си е баш светлата част на деня. Просто не ми се сменя ксенон, а едниния е почти дал фира.