Войната започна ...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E90 LCI 320D xDrive
Детайли за колата: N47/184 Hp

Re: Войната започна ...

Мнение от nikola59 » 17 Юли 2022, 2:10

:arrow: Укропски самолет пълен с пъпеши дал фира в северна Гърция: https://t.me/readovkanews/38766 Успяли са да снимат момента на контакт със земята. По заревото на взрива...даммм...пъпеши са били.
:mhihi: Други пък честват Деня на Бастилията и си правят фото за спомен във френското посолство в краварско преди няколко дена (Убави та Убави бре :mrgreen: ):
photo_2022-07-16_13-50-20.jpg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

ентусиаст
Аватар
Кара: 520i face

Мнение от bioz » 17 Юли 2022, 10:35

4 himars разплакаха великата руска армия, жива пародия...

Sent from my IN2015 using Tapatalk

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от vladobate » 17 Юли 2022, 11:16

bioz написа:4 himars разплакаха великата руска армия, жива пародия...

Ти въобще следиш ли цялата атака с тия ракети или ей така го пльосна това от няква необяснима злоба. И по тоя повод лично на тебе рашите кво ти сториха ?

Потребител
Аватар

Мнение от Petrolhead » 17 Юли 2022, 11:46

Изгоре селитрата заради тия гадни краварски ракетки.

ентусиаст
Аватар

Мнение от bioz » 17 Юли 2022, 12:06

vladobate написа:

Ти въобще следиш ли цялата атака с тия ракети или ей така го пльосна това от няква необяснима злоба. И по тоя повод лично на тебе рашите кво ти сториха ?
Петдесет години комунизъм малко ли ти е?

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от vladobate » 17 Юли 2022, 12:40

bioz написа:
vladobate написа:

Комунизъм никога не е имало, толкоз ти разбира главата. Питам те лично какво ти унищожиха едва ли не живота ей така собствена история не кво си чел чул . Задавал съм го този въпрос на всички и нямаше отговор, нищо лично, само търся обяснение за себе си кой какво пострада непрежалимо , че всеки си има лична драма за нещо си. От чисто любопитство за себе си питам, нито пропаганда нито определена позиция .

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e46 318i N42B20AB
Мечтае да кара: хората да мислят
Детайли за колата: свежа и поддържана!

Мнение от ivoaudi » 17 Юли 2022, 12:41

nikola59 написа::arrow: Укропски самолет пълен с пъпеши дал фира в северна Гърция: https://t.me/readovkanews/38766 Успяли са да снимат момента на контакт със земята. По заревото на взрива...даммм...пъпеши са били.
:mhihi: Други пък честват Деня на Бастилията и си правят фото за спомен във френското посолство в краварско преди няколко дена (Убави та Убави бре :mrgreen: ):

Хайде бе демократите и всички подобни образувания, нищо не казвате за топ фотото на века. Ай стига се лигавете. Туй ми ти фото Е или не олицетворение на свинската кочина, която се пъне да дава насока на Света кой как трябвало да живее и в какво да вярва!
9K714 OKA SS-23

ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i
Мечтае да кара: E39 ALPINA B10

Мнение от Grozdanoff » 17 Юли 2022, 12:47

nikola59 написа::arrow: Укропски самолет пълен с пъпеши дал фира в северна Гърция: https://t.me/readovkanews/38766 Успяли са да снимат момента на контакт със земята. По заревото на взрива...даммм...пъпеши са били.

:shock: (снимката) Мен ме обвиняват колегите, когато казвам, че запада НЯМА култура. Моля някой от феновете на ЕС и САЩ да коментира снимката, от морална гледна точка, това ОК ли е? Трябва ли да се стремим да приемем тези културни ценности от запада?
alx написа:Маратона април го избягах грубо за 3 часа което за аматьор като мене хич не е зле- рова е квалификационно време на две възрастови групи под моята. Висок съм малко над 180см и тежа 82кг сутрин… пиша ги тези неща щото явно нещо правя вярно :)

ентусиаст
Аватар

Мнение от bioz » 17 Юли 2022, 13:46

vladobate написа:
bioz написа:
vladobate написа:

Комунизъм никога не е имало, толкоз ти разбира главата. Питам те лично какво ти унищожиха едва ли не живота ей така собствена история не кво си чел чул . Задавал съм го този въпрос на всички и нямаше отговор, нищо лично, само търся обяснение за себе си кой какво пострада непрежалимо , че всеки си има лична драма за нещо си. От чисто любопитство за себе си питам, нито пропаганда нито определена позиция .
Да, разбрах ти тезата от едно изречение, най-глупавата възможна от всички. Нямаше комунизъм, а социализъм, нищо, че партията се казваше бкп. Нямаше убити без съд, всичките бяха нацисти и си го залужиха. Вече няма комунисти всички са демократи, нито едно бивше ченге от ДС или дете на ченге няма у властта и въпреки това сме зле. Чувал съм ги тия брътвежи не си прави труда. А да забравих най-важното - нямаше окупация от руснаците , а освобождение.

Лично аз живея добре, правя добри пари и то въпреки жалките опити на руските подлоги и тяхните мекерета в политиката. И да нямам убит роднина от брстушките поне доколкото знам, но много други имат, а това което изпитвам се нарича емпатия, нещо което повечето тук нямате. Защо, честно казано не ме интересува, такива хора покрай мен не търпя.

Нападението над суверенна държава изобщо да го коментирам ли?

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 17 Юли 2022, 14:13

KoolyO написа:
bmw maniqk ivo bmw написа:Баси боклуците, дори и собствените си граждани прецакват за да помагат на зеления хобит.

Кажете ми честно, моля, че вече и Тъкър Карлсон се приема за "гледна точка" и обяснения на каквото и да било. :mhihi:
Скоро очаквам да видим клипове и от Infowars. :mhihi:

Това дето си написал е безмислица. Всяко мнение е въпрос на гледна точка. А това дали ти го приемаш или не няма да промени фактите.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 17 Юли 2022, 14:40

nikola59 написа:...

Министърът на отбраната на Сърбия Небойша Стефанович каза, че самолетът е превозвал 11,5 тона продукти, произведени от отбранителната индустрия, а купувачът е министерството на отбраната на Бангладеш. Той каза, че всички членове на екипажа са загинали. Стефанович каза, че товарът е включвал осветителни и тренировъчни снаряди, цитиран от Ройтерс.

https://news.bg/disasters/razbiliyat-se ... ipasi.html
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 17 Юли 2022, 14:54

KoolyO написа:
Jordana написа:https://www.youtube.com/watch?v=w3G6CLIBWCg
Това го оставям тука за фен групата на Хобита , да си го гледкат докато чакат перемогата :mhihi:

Ахахаха. Не! Цитира се видео, което се казва "Боян Чуков: Най-голямата заплаха за българската национална сигурност е членството ни в НАТО"
Няма какво повече да говоря... То е жалко и смешно едновременно. :lol:
Само си представям, ако не бяхме съюзник на НАТО, как Сарматите и всички други безаналогови и супер прецизни ракети щяха да валят и тук. При нас. В България. Вътре в нашата Родина. И да разрушават наред. В края на краищата сме неприятелска държава, която подпомага Украина открито.
Но това щеше да е страхотно, защото щеше да означава, че и нас ни денацифицират.
Държавен предател. Няма какво повече да се каже...

Едит: Сещам се за Соломон Паси, в момента в който ни приеха в НАТО. Човек, на когото не съм симпатизант по никакъв начин. Но и човек на когото всички (или повечето) русолюбци се смеят (и се смеят до ден днешен), как плаче по време на церемонията за приемането ни в НАТО. Сега го разбирам. Този човек, точно по това време осъзнава, че никога повече в Родината му не може да се случи това, което в момента се случва в Украина. По никакъв начин. Сега от погледът на днешно време... И аз бих ревал от кеф тогава...
Значи си представяш глупости, защото ако не бяхме съюзник на НАТО нямаше да им пречим на Руснаците. Когато не бяхме в НАТО нападнаха ли ни? Този пък национален предател и подлога Пасито дето баща му е бил член на Централния комитет на БКП хич не ми го хвали.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E90 LCI 320D xDrive
Детайли за колата: N47/184 Hp

Мнение от nikola59 » 17 Юли 2022, 14:59

:mhihi: :mhihi: Верваме ти: https://t.me/boris_rozhin/57425 Попитай и какво стана с Harpoon-ните вчера в Одеса :mhihi:
:kuku: Тези по долу кефят ли те:
photo_2022-07-17_13-04-07.jpg

photo_2022-07-17_13-04-08.jpg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от carmanf1 » 17 Юли 2022, 15:21

vladobate написа:
Комунизъм никога не е имало, толкоз ти разбира главата. Питам те лично какво ти унищожиха … .

Честно ли не е имало :shock:

Какво унищожиха, от моя лична гледна точка:

Баба ми и дядо ми са били мега репресирани.

Рашъните, през 43-44г. като са били тук са изнасилвали, грабили и колели наред.

Баба ми, ми разказва как са изнасилили и пребили цялата девическа гимназия по онова време в Пловдив. Тя е учела там по онова време, за съжаление.

Дядо ми, ми разказва как са изнасилили и пребили цяло село Мрамор на времето.
Ама не са изнасилвали само момичета и жени. А и момчета и мъже :cry:

После естествено са им взели всички земи и имоти. И в Пловдив на баба ми и в Мрамор на дядо ми (тогава не са се познавали, че са били малки, но едно и също им се е случило).

През 90-те, баба и дядо си върнаха доста имоти, ама най-апетитните, вече бяха узурпирани от мръсни ДС-та.
Естествено, доказателства нямаше, щото тия са палили цели архиви, да няма доказателства.

После баща ми, много го репресираха, просто защото не искаше да е член на партията.

После леля ми, я преследваха като бясно псе години наред, че се залюбила със сириец.
Е, този сириец, е верен и прекрасен баща и съпруг вече 35+г., ама тогава искаха да вкарват леля ми в Сливен.
Уволниха й баба ми от работа заради тая история.

И така. Пък ти си говори, как нямало комунизъм у нас.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 17 Юли 2022, 15:27

KoolyO написа::lol:
Ако се абстрахираме от отвратително лошият правопис, това по-горе е толкова смешно, че няма до къде. :lol:
Няма да го коригирам, или отговарям точка по точка, защото всеки с повече от две гънки в мозъка си може да види шегите и да им се изсмее.

Смешен си ти, защото вместо да отговориш адекватно на фактите, ти раздаваш квалификации.
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата