СТрАХ?!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

СТрАХ?!

Мнение от Space » 06 Фев 2007, 14:18

Колеги, имам един въпрос, на който се надявам да получа възможно най-категоричен отговор :confused:
А именно, какво мислите за колите внесени от Италия? Толкова голям таралеж в гащите ли са? Аз принципно съм много скептичен по отношение на италиянските коли, но съм срещал хора които явно са имали късмет. Принципно предполагам повечето от вас знаят, че си търся Е36 ИС вече 3 месеца и попадам само на някакви дръгели. Днес намерих една, която изглежда много добре и все пак си мисля, че ако в Камор на диагностиката кажат, че е читава мога да я отнасям. Какво мислите вие??? :roll: :confused:
_!_

ентусиаст
Аватар
Кара: Е30 340!!!
Мечтае да кара: Е34 М5 - Е30 М3

Мнение от БаЯн » 06 Фев 2007, 14:49

Честно казано незнам моето бмв Е34 е вкарано от там със сменен двигател защото стария е бил гръмнал защото е каран без масло и т.н. имам и 2-те книжки за 2-та двигатела да ми докажат че е сменен и т.н. иначе проблеми до сега не ми е създавала никакви по сериозно проблеми от 3-години насам :)
Последна промяна БаЯн на 06 Фев 2007, 14:50, променена общо 1 път
Изображение

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Мнение от bmwfena » 06 Фев 2007, 14:49

моето мнение че италианките са най добри 14години съм пазарувал австрийки и искам да ти кажа такива гробове са че нямам думи :mhihi: :mhihi: вземи си италианка а си имат и повече глезотийки кожичка климичка на един приятел му взехме от Германия Е36 320 94та искам да ти кажа че и немците са големи вандали ами не и е сменяно маслото 30000км та доляхме близо литър а на старото цвета му е като на дизелово а бе ПЪЛЕН ЛЕШ :mhihi: :mhihi: западнягата като знае че скоро ще я маха и спират всякакава подръжка по автомобила :( :(
Изображение

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 06 Фев 2007, 14:51

аз вече повече от половин година карам ис внесен от Италия и нямам оплаквания. На диагностиката в камор казаха, че колата е екстра и няма от какво да се притеснявам. Просто гледай внимателно и не се мятай на първата кола със 17-ки джанти и супер стерео - има други неща, които е важно да се гледат. Успех ;)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 06 Фев 2007, 14:52

въпрос на късмет е .. и мойта е италянка но ако я сравним с некоя германка като повечето внесени в БГ :puke:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: не кара пил-ама пий карал

Мнение от ///milko way » 06 Фев 2007, 14:56

няма СТАШНО :arrow: 15г кола все ще си има кусури-особенно пък за 5-6к
-колкото до Италия :roll: -зависи,ако е била собственост на някой футболист от Калчото-(добре)-но ако я карал някой Сицилиански сутеньор.....та затова е много относително от къде е внесена :idea:
Изображение
Bcu4ko cBъP|_|_|Ba Do5pe.Ako He|_|_|_o cBъP|_|_|u 3/\e,To npocTo He e cBъp|_|_|u/\o!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320i
Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната

Мнение от titto » 06 Фев 2007, 14:59

За какъв "страх"става дума,бе човек?Ти няма да се жениш за тая кола...пък и не купуваш нещо за 20-30000лв.....
Аз лично 3 коли до сега съм карал,се внос от Италия и са доста слънчеви...Ако имаш 100%доверие на Камор и цената те устройва,метай се!
8) Все пак в Б-я предлагането е такова,че и коли внесени от Германия и Швейцария са доста често дараци... :!: Не останаха вече и там"куци баби"и "доктори"на които са уж принадлежали колите в "уникално състояние" :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"

ентусиаст
Аватар

Мнение от Space » 06 Фев 2007, 15:07

titto написа:За какъв "страх"става дума,бе човек?Ти няма да се жениш за тая кола...пък и не купуваш нещо за 20-30000лв.....
Аз лично 3 коли до сега съм карал,се внос от Италия и са доста слънчеви...Ако имаш 100%доверие на Камор и цената те устройва,метай се!
8) Все пак в Б-я предлагането е такова,че и коли внесени от Германия и Швейцария са доста често дараци... :!: Не останаха вече и там"куци баби"и "доктори"на които са уж принадлежали колите в "уникално състояние" :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Верно е, че не е за 20-30к, но не ми се сменя двигател и клима после. Другото е бел кахър, но пак са си кинти. А и не става въпрос за 5к а за 8 все пак ;) На никого нямам 100% доверие, но поне на тях би трябвало да имам най-много! Точно защото всички са дараци, за това ме е страх вече да си купя и картофи :evil: Тито, а че няма да се жена, няма, но не ми се влиза в излишни разходи!

Мерси много за мненията на всички. Поуспокоихте ме малко :)

Между другото, колегата дето каза за 17ките и музиката определено не гледам такива работи, особенно пък музика защото си имам :)

Значи все пак, ако чичковците в Камор кажат, че е ок сигурно ще и се метна :mhihi: ако ми хареса на първия оглед де, че те на снимките всички са "перфектни" :evil: :evil: :evil: :confused:
_!_

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320i
Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната

Мнение от titto » 06 Фев 2007, 15:14

Ясно,май си я сънувал вече! :mhihi:
Пожелавам ти успех,дано излезе читава и за пръв и последен път да ходи в Камор :!: ;)
P.S.Чакаме снимките....
Изображение
--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"

ентусиаст
Аватар
Кара: сивушка на нафта

Мнение от Zapa » 06 Фев 2007, 15:21

кошници има навсякъде :mhihi:
мойта is-ка откомври месец кацна от Италия, е верно че ми е прати близък човек който с това се занимава, и досега не съм имал грижи с нея :smoke:

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 06 Фев 2007, 15:22

И мойта е "италианка" и за 10г. кола е доста запазена, а с основните неща няма никви проблеми... само тук-там консумативи и разни пластмасови елементи, дето са ми правили проблеми... но от както я имам (4 месеца) не съм дал повече от 200-300лв за нещата, различни от консумативите (масло, филтри)... и в това число включвам дори белите мигачи... :D

Според мен всичко е до състоянието на колата, независимо къде е била първоначално...

Low Is A Lifestyle
Аватар
Кара: ниско на земята

Мнение от SuPeR_FLY » 06 Фев 2007, 15:24

И мойта е италианка и не съм имал никакви сериозни проблеми с нея, незнам защо много хора са предубедени към италианските коли, както в Италия, така и в България си има мърльовци и такива, които дават мило и драго за колата си ;)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: М4

Мнение от DanielzZz » 06 Фев 2007, 15:24

Италянските дъ бест уаааа.
Последните 2 са италиянки и имат всички екстри и са ултра ама като казвам това означава мнооооооооооооооооооооооооооооооооогооооооооооооооооооооо запазени.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от toper78 » 06 Фев 2007, 15:30

///milko way написа:няма СТАШНО :arrow: 15г кола все ще си има кусури-особенно пък за 5-6к
-колкото до Италия :roll: -зависи,ако е била собственост на някой футболист от Калчото-(добре)-но ако я карал някой Сицилиански сутеньор.....та затова е много относително от къде е внесена :idea:

Ами ако я е карала някоя италианска баба, която е ходила с шестака само до пазара за зеуе? :mhihi: Щото и такива сме ги чували, аз лично за едно 318 ИС :mhihi:

А сега сериозно по темата - и моята е от Италия - година и половина я търклаям и съм довлен, да чукна на дърво.

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 06 Фев 2007, 15:37

Мойта и тя е от Италия :mhihi: Дойде си с оригиналната резервна гума :mhihi: Багажника и задните седалки бяха като нови. Предните почти като нови. А бе супер запазена като за набор '88 Карам я една година 20000км. и нямам оплаквания. Не знам кой ги е измислил тия работи за италянските коли :mhihi:
Аааа забравих да кажа, че и мойта я е карала някаква 85 годишна баба :roll:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

Следваща

Назад към Извън Темата