Внос на кола от Германия... В Неделя потеглям...
Модератор: Общи модератори
29 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
Внос на кола от Германия... В Неделя потеглям...
Айде пак момчета... В Неделя или Понеделник най-вероятно се праждосвам за Германия. Ако някой има кола за вкарване да казва, ако не, може и да се купи някоя и да се докара. Проблема е никакъв. Набелязвайте в мобилето, обадете се говорете, защото няма да има проблем да ви я докарам. Цената ще е символична (3-4 пъти под търговските цени за внос). Просто ми се налага да отида и на връщане може да докарам нечия кола. Плюс това до Март месец таксита в КАТ са повече от минимални (50лв.
). Имаше хора, които ме търсиха преди, ще ги помоля ако имат интерес да пишат отново, защото си трих ЛС-тата и съм забравил кои са.
За повече информация ЛС или в темата. Ако сте силно заинтересовани 0888 772 334 (Мартин) по всяко време, няма проблеми.
Подчертавам, че колата ще пристигне на ход като с нея ще се отнасяме като със своя. Коректността е задължителна...

За повече информация ЛС или в темата. Ако сте силно заинтересовани 0888 772 334 (Мартин) по всяко време, няма проблеми.

Подчертавам, че колата ще пристигне на ход като с нея ще се отнасяме като със своя. Коректността е задължителна...

Последна промяна WilliamsF1Team на 06 Фев 2007, 11:19, променена общо 1 път
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Да те попитам - Neubrandenburg
, северно от Берлин "плаши ли те",като дестинация ? Питам ,защото това е доста на север
[url=http://www.viamichelin.com/viamichelin/int/dyn/controller/ItiWGPerformPage?reinit=1&strStartCityCountry=1025340&strStartAddress=&strStartCP=&strStartCity=Sofia&strDestCityCountry=240&strDestAddress=&strDestCP=D-17034&strDestCity=Neubrandenburg&image2.x=18&image2.y=11#щ=]цъкни[/url]
Имам нещо впредвид
Георги Пенчев
, северно от Берлин "плаши ли те",като дестинация ? Питам ,защото това е доста на север

[url=http://www.viamichelin.com/viamichelin/int/dyn/controller/ItiWGPerformPage?reinit=1&strStartCityCountry=1025340&strStartAddress=&strStartCP=&strStartCity=Sofia&strDestCityCountry=240&strDestAddress=&strDestCP=D-17034&strDestCity=Neubrandenburg&image2.x=18&image2.y=11#щ=]цъкни[/url]
Имам нещо впредвид

Георги Пенчев
Последна промяна Penchev на 06 Фев 2007, 12:46, променена общо 1 път
- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
оффтопик: смени заглавието. на късмет го прочетох (цъкнах без да искам) и видях че не е поредния въпрос за мита. на мого хора им е писнала темата и така озаглавено няма да го отворят според мен 

- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
Penchev написа:Да те попитам - Neubrandenburg
, северно от Берлин "плаши ли те",като дестинация ? Питам ,защото това е доста на север![]()
![]()
http://www.viamichelin.com/viamichelin/ ... age2.y=11#
Имам нещо впредвид![]()
Георги Пенчев
Честно да ти кажа не ме плаши...

Вчера ме изплашиха, че трябва да се ходи до Rostock за една фАстра, така че няма как да ме изплаши. Кажи какво има за докарване пък ще го измислим...

- t0sh
- старши ентусиаст
-
а пускам лек оффтопик за пътуването понеже видях в темаат за паспорта че се чудиш откъде да минеш:
да те светна за Сърбия, че много много вероятно да събират 'спедиция' такса за колите (40 евро/кола с временен рег номер)
ако още не са го махнали + магистралите са им около 70 евро на кола излиза (но май ми излезе толкова двете посоки, вероятно!) - за да минеш оттам.
зелена карта може би също си трябва все още от тези скъпите - не е ЕУ - ако минаваш с кола с бг номера? което ако е така е брадва яка (150 кинта за месечна).
Ако минеш през Румъния, пиши откъде и как е бил пътя.
Ще ходя след известно време до Унгария и затова се чудех...
гледах един път през Видин нагоре до Будапеща, не е много по-дълъг
и изглеждаше добре, но го дават доста повече време?
ето:
през Белград 752км 8ч 30 мин
Цък тук
ако дадеш обаче 'economical' на 'route type:' горе на ушето, ти дава пътя през Румъния,
853км, но 13 часа без 4 минути (!!!!). чак толкова ли е зле ми е въпроса.. някой?
п.с. Пенчев едитни си линка че разтегля темата и става грозно
ей така:
http:/blabla-dulgo
->
[url=http:/blabla-dulgo]цъкни[/url]
да те светна за Сърбия, че много много вероятно да събират 'спедиция' такса за колите (40 евро/кола с временен рег номер)
ако още не са го махнали + магистралите са им около 70 евро на кола излиза (но май ми излезе толкова двете посоки, вероятно!) - за да минеш оттам.
зелена карта може би също си трябва все още от тези скъпите - не е ЕУ - ако минаваш с кола с бг номера? което ако е така е брадва яка (150 кинта за месечна).
Ако минеш през Румъния, пиши откъде и как е бил пътя.
Ще ходя след известно време до Унгария и затова се чудех...
гледах един път през Видин нагоре до Будапеща, не е много по-дълъг
и изглеждаше добре, но го дават доста повече време?
ето:
през Белград 752км 8ч 30 мин
Цък тук
ако дадеш обаче 'economical' на 'route type:' горе на ушето, ти дава пътя през Румъния,
853км, но 13 часа без 4 минути (!!!!). чак толкова ли е зле ми е въпроса.. някой?

п.с. Пенчев едитни си линка че разтегля темата и става грозно

ей така:
http:/blabla-dulgo
->
[url=http:/blabla-dulgo]цъкни[/url]
- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
absix написа:През Мюнхен дали ще минаваш? Не става въпрос за кола.
Колега, кажи за какво става дума...

t0sh написа:..................
Спедицията ще си я плащаме 100%... Даже ще сме с платформи и ще е по солено...

А иначе през Румъния, Русе, ферибота и нагоре по познатия маршрут. Пътя не е чак толкова лош имаше един участък от 15км с яко дупки, но се трае...

- t0sh
- старши ентусиаст
-
е що чак през Русе ?!?! още малко и през Молдова ще минеш
погледна ли тоя маршрут дето ти дадох линка ?

погледна ли тоя маршрут дето ти дадох линка ?
- Penchev
- Сватбаря
-
Аз не признавам никакви Румънски пътища под никакъв предлог
Зелената карта ,ми е безплатна - годишната такава,която имам след като сключих задължителна застраховка Гражданска отговорност при Виктор газара
Просто няма сила,логика и няма едно условие ,което да ме нкара да мина през гадната Румъния
Впрочем,говоря така ,защото аз винаги пътувам през цяла бивша Югославия ...
150 лв. беше до нова година зелената карта ...
п.с. Роко сега се прибира с немски цолови номера,като е минал през Сърбия, по-късно ще напиша какво са му взели и какво не ...
Георги Пенчев

Зелената карта ,ми е безплатна - годишната такава,която имам след като сключих задължителна застраховка Гражданска отговорност при Виктор газара

Просто няма сила,логика и няма едно условие ,което да ме нкара да мина през гадната Румъния

150 лв. беше до нова година зелената карта ...
п.с. Роко сега се прибира с немски цолови номера,като е минал през Сърбия, по-късно ще напиша какво са му взели и какво не ...
Георги Пенчев
- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
- t0sh
- старши ентусиаст
-
добре де, беше 150 лева за месец и т.н. защото не бяхме ЕУ. сега като излизаме извън ЕУ, пак ли с тези 10-50 кинта на година зелени карти важат? в Сърбия не искат ли пак от скъпите?!
аз си мислех че новите по-евтини са само за територията на ЕУ, но явно ще питам...
аз си мислех че новите по-евтини са само за територията на ЕУ, но явно ще питам...
- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
smamf написа:Арийки докарваш ли, че имам интерес![]()
Искам само да е руса и масивна, също да отговаря на следните команди:
"Салата!"
"Бира!"
"Бегай, 'щи е*а майката, днеска не ми е ден!"
"На колинеее!"
Дай нещо да измислиме офертичка![]()
Еееее....Остроумието ти няма граници...

За някои хора тази тема е сериозна и ако обичаш не кензай тука...

- Penchev
- Сватбаря
-
t0sh написа:добре де, беше 150 лева за месец и т.н. защото не бяхме ЕУ. сега като излизаме извън ЕУ, пак ли с тези 10-50 кинта на година зелени карти важат? в Сърбия не искат ли пак от скъпите?!
Няма нищо такова

просто хилядите глупости дето се изприказваха по пресата и телевизията ,направиха хората разногледи и не само,че нищо не им е ясно ами ги тикат през най-тъпия път егати

Зелената карта ти е в жабката, оттам нататък отиваш в Швеция,ако щеш в Португалия даже и хич няма никакво значение ,дали минаваш през сърбия или през Румъния

Забравете тезата ,че през Румъня ни е пътя 'щото сме в ЕУ

И за там ни трябва същата зелена карта ,както за Сърбия :idea:
Георги Пенчев
- t0sh
- старши ентусиаст
-
ами логиката:
все пак в Сърбия излизам извън ЕУ т.е. зад граница, където логично да е по-скъпа застраховката заради перипетии при уреждане на нещата. Докато съм в ЕУ е лесно защото е 'не-зад-граница' и зелената карта евтина..
ако за Сърбия мога да карам със същата 'евтина' зелена карта - супер
но защо това че сме ЕУ да ни поевтинява толкова застраховките по пътищата извън ЕУ? дано да си прав
все пак в Сърбия излизам извън ЕУ т.е. зад граница, където логично да е по-скъпа застраховката заради перипетии при уреждане на нещата. Докато съм в ЕУ е лесно защото е 'не-зад-граница' и зелената карта евтина..
ако за Сърбия мога да карам със същата 'евтина' зелена карта - супер

но защо това че сме ЕУ да ни поевтинява толкова застраховките по пътищата извън ЕУ? дано да си прав

29 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2