Войната започна ...
Модератор: Общи модератори
- Petrolhead
- Потребител
-
Re: Войната започна ...
руската военна мощ днес е на парад в Прага.
треперете еврогейци
треперете еврогейци
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
- Grozdanoff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i
- Мечтае да кара: E39 ALPINA B10
TNT написа:Грозданов, разкажи за руското население със средно IQ 195, пиещо одеколон.
Какъв е смисъл да ти говоря бе младеж... 20г гледаш анти-руски медии

Питай всеки един човек, работил по курортите, видял руснаци и други народности!!! Хората, които са най-близки по култура, манталитет и възпитание до нас, са руснаците!
Пази боже следващото поколение да стане с манталитета на германците и холандците

alx написа:Маратона април го избягах грубо за 3 часа което за аматьор като мене хич не е зле- рова е квалификационно време на две възрастови групи под моята. Висок съм малко над 180см и тежа 82кг сутрин… пиша ги тези неща щото явно нещо правя вярно
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Grozdanoff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i
- Мечтае да кара: E39 ALPINA B10
TNT написа:Кръстен съм от рускиняАма май по-добре да питам барманите по морето
Кръстен, но като са те кръстили може и да са те изтървали по глава... Тия бармани(какъвто съм бил и аз) са се срещали и общували с тези хора, а ти лаеш във форума, защитавайки ценностите, които са ти вкарани от телевизора. Колко руснаци и колко германци си познавал и общувал с тях?(риторичен)
alx написа:Маратона април го избягах грубо за 3 часа което за аматьор като мене хич не е зле- рова е квалификационно време на две възрастови групи под моята. Висок съм малко над 180см и тежа 82кг сутрин… пиша ги тези неща щото явно нещо правя вярно
- TNT
- младши ентусиаст
-
Нещо по-добро от "изтърван по главата" не успя ли да измислиш ? Недей бъркай сипване на водка на пияници с общуване.

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Grozdanoff написа:Питай всеки един човек, работил по курортите, видял руснаци и други народности!!! Хората, които са най-близки по култура, манталитет и възпитание до нас, са руснаците!
В същност са румънците. С руснаците общото в "културата" ни единствено е, че ние се наливаме с ракия, а те с водка.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Честно казано и аз каквото съм видял сме най-близки с Румънците.
Само нашенките са малко по-красиви, а от Рускините има прекалено много, които са с изкривени физиономии поради смесването само със себеподобни. С Руснаците какво общо да имаме освен докосванията покрай техните експанзиални войни наоколо, плюс 45-те години соц? Мен ме е яд, че реално те ни отнеха Македония, понеже можеха да тропнат на запада по масата и да ни я оставят, но всеки през това време се е страхувал от силна България, най-вече Югославия де, но те са си руски сателит и ще си останат такъв. Ние ако може да го играем между двата бряга тип Гърция ще е най-добре, ама...

In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
Grozdanoff написа:Като ученик съм работил по курортите и съм виждал, и контактувал с доста народности: германци, холанди, британци, руснаци... Единствените хора с култура и морал(като цяло) от изброените са руснаците!
Grozdanoff написа:Питай всеки един човек, работил по курортите, видял руснаци и други народности!!! Хората, които са най-близки по култура, манталитет и възпитание до нас, са руснаците!
Grozdanoff написа:Тия бармани(какъвто съм бил и аз) са се срещали и общували с тези хора, а ти лаеш във форума, защитавайки ценностите, които са ти вкарани от телевизора. Колко руснаци и колко германци си познавал и общувал с тях?(риторичен)
Нашмърканофф, нямаш спирачки, нали

Човек, който не е ходил в Русия и единствените руснаци, които познава, са тия дето им е разливал водки по курортите, дава оценки за руската култура

Б@хти културтрегера

Данчо Корифея го затваряш с няколко обиколки в състезанието за клоун на форума

I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
Лелеле, не съм влизал в тая тема от месеци и само от 2 страници се хващам за главата.
Един въпрос имам към Грозданов, страничен от темата, свързан с идеята за общ морал и култура с Русия.
Мислиш ли, че Георги Илиев, Карамански и другите подобни герои на прехода са едни "истниски българи", които са се борили за българското и са помагали с каквото могат на страната си?
Един въпрос имам към Грозданов, страничен от темата, свързан с идеята за общ морал и култура с Русия.
Мислиш ли, че Георги Илиев, Карамански и другите подобни герои на прехода са едни "истниски българи", които са се борили за българското и са помагали с каквото могат на страната си?
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Айде не бутайте Данчо, сигурен съм, че ай кюто му е над 115-120. Колко нагоре не знам, ама...като минимум го давам.
Пампо, сега го питаш за да ги сравниш с руските олигарси ли?
Пампо, сега го питаш за да ги сравниш с руските олигарси ли?

Стийн, САЩ продават на Индия гаубици и излизат пълен ташак. Индия ги връщат, онези правят някакъв ъпгрейд и ....нали знаеш кръв повръщам пари не връщам. Случва се , та баш да са сол ташак надали. Ти за трети път го постваш твоето мнение ама нали на другите до второто изречение четеш та пояснявам . Та ей скоро май същите тия гаубици изтеглени от Индия отидоха в Украйна. Възможно е и да е пропаганда червена ще кажеш, но толкоз лъжи се издумаха от всите велики управници на големи държави, че е несериозно и почти детинско да се вярва и на тия и на ония. От сума ти време го пиша ама е важно някой някого да захапе и кръв ако пусне още по-арно. Да им таковам в проверените източници да им таковам, света си стана такъв лъжлив и ако око не види ръка не пипне не вярвам . Това от много време го пиша. Та тук не е опорка спусната, а лично мнение с информация от тоя свят.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Ти сега недей, едните лъжливи медии не са толкова лъжливи като другите лъжливи медии.
Хората проверявали и сверявали източници, пък забравят, че всички източници имат шеф, който или лично финансира или/и определя по какъв начин може да приема финансови поощрения за медията си.
А всички, които смеем да се съмняваме в истинските медии(страшен израз)сме конспиратори. Нищо, че тая дума е измислена от управниците и власт имащите през годините, които многократно са били хващани в какви ли не престъпления, без последствия естествено защото и ножа и хляба в тях.

А всички, които смеем да се съмняваме в истинските медии(страшен израз)сме конспиратори. Нищо, че тая дума е измислена от управниците и власт имащите през годините, които многократно са били хващани в какви ли не престъпления, без последствия естествено защото и ножа и хляба в тях.

vladobate написа:САЩ продават на Индия гаубици и излизат пълен ташак. Индия ги връщат, онези правят някакъв ъпгрейд и ....нали знаеш кръв повръщам пари не връщам.
Тази информация откъде е?
Може аз да съм пропуснал нещо, но ако случайно става дума за М777 не само, че не са ги върнали, ами са поръчали и още. И като цяло Индия купува огромни количества оръжие от САЩ (и Франция мисля) последните години, за сметка на Русия, чиито дял там намалява стабилно.
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
enigma написа:vladobate написа:САЩ продават на Индия гаубици и излизат пълен ташак. Индия ги връщат, онези правят някакъв ъпгрейд и ....нали знаеш кръв повръщам пари не връщам.
Тази информация откъде е?
Може аз да съм пропуснал нещо, но ако случайно става дума за М777 не само, че не са ги върнали, ами са поръчали и още. И като цяло Индия купува огромни количества оръжие от САЩ (и Франция мисля) последните години, за сметка на Русия, чиито дял там намалява стабилно.
Не си спомням откъде, но не беше на руски. Аз чета за други цифри и за заплашително отношение на САЩ към страни партниращи с други явяващи се противници на Америка (по техен си закон) в мирно време включат Русия и на тема търговия с оръжие. Естествено това (десетки пъти написано от мен) може да е пропаганда....кой каквато си избере моля да заповяда има за всички. И цялото плюене и наричане с шайка, убийци на деца и т.н. е точно за това детско ограничено мислене как някой бил уникално праведно запознат с "истината". Бил съм и в Русия и в Естония и Германия. Ми германците ма разсипаха , на международно летище никой не вдяваше явно нарочно от език различен от техния един сандвич не мога си поръчам и други случки неприятни. Не ги мразя , манталитет си им е вероятно пък може и на такива да съм попаднал ...има няма десетина "невдяващи" включително и служител с униформа. С рашите проблем или неприязън не съм имал. Всичко това не ме прави русофил и човек мечтаещ да живее в Раша или пък шапка да им свалям за всичко, нито пък враг на Германия и точно това обяснявам толкова време. А е супер долно да бъда сочен с пръст и наричан щото някой си си е повярвал и не забелязва гредата в окото си , но вижда сламката в окото на брат си.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.