325 тдс+чип
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
- itan75
- Потребител
-
- Кара: БМВ 318и M43TU B19
- Мечтае да кара: БМВ 750

- Brezel
- кандидат ентусиаст
-
Ами дължи се на много неща. Първо в БГ нямам човек който да ми е посредник. Всичко става дистанционно. След това нямам БГ-Сайт който да ми е реклама. Нямам в БГ гараж който да порържам данъци които да плащам подчинени на които да давам заплата и не на последно място мен печалбата ми е от 10 чипа е колкото печалбата на дигиталните от 1 чип. Много хора също така ме мислят и за гаражен майстор.
Просто няма кой да иска да вземе чип от мен за толкова пари. Тук в Германия си ги продавам на цена дори по висока от дигитал тунинг а далаверата с БГ просто така на майтап тръгна. Също така хората сами си слагат чиповете. Просто едно и също нещо струва различно при различните търговци. Мога да ти изредя още куп причини заради които са ми ниски цените. И още нещо друго....аз знам че никой няма да ми да де примерно 600 лева за чип на голф 3 щото само от тоя чип голфа става златен. Чиповете са с първокласен софтуер на и същевременно на ниска цена....затова и се копуват.
Поздрави
п.с ааа и да те питам още нещо. Защо като си купиш оригинален диск с музика плащаш примерно 40 лв а ако ги изтеглиш от интернет плащаш 40 ст. (само за диска)......песните са си едни и същи нали?
Просто няма кой да иска да вземе чип от мен за толкова пари. Тук в Германия си ги продавам на цена дори по висока от дигитал тунинг а далаверата с БГ просто така на майтап тръгна. Също така хората сами си слагат чиповете. Просто едно и също нещо струва различно при различните търговци. Мога да ти изредя още куп причини заради които са ми ниски цените. И още нещо друго....аз знам че никой няма да ми да де примерно 600 лева за чип на голф 3 щото само от тоя чип голфа става златен. Чиповете са с първокласен софтуер на и същевременно на ниска цена....затова и се копуват.
Поздрави
п.с ааа и да те питам още нещо. Защо като си купиш оригинален диск с музика плащаш примерно 40 лв а ако ги изтеглиш от интернет плащаш 40 ст. (само за диска)......песните са си едни и същи нали?

Kleinigkeiten sind es, die Perfektion ausmachen, aber Perfektion ist alles andere als eine Kleinigkeit.
- itan75
- Потребител
-
- Кара: БМВ 318и M43TU B19
- Мечтае да кара: БМВ 750
Ок даде много ясни доводи и част от мнимото ми безпокойство се изпари.Препоръчал съм те на много хора,поне от написаните отзиви във форума на VW.Продължавай в същия дух и ще имаш още повече клиенти.
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
LAST RIDE написа:bam-bam стига си му мислил няма да съжаляваш
ти сложил ли си та ме омайваш така или си на процент

я ела да се дръпнем да видя ако ме биеш слагам ако не ти ми го плащаш
и некои да ми обясни как с повече коне и по голям вървеж харчи по малко и после да няма мяу на турбото

- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
елементарно казано фабрично не 'ръчват' двигателя на 100% за да има по-дълъг живот и по-малко износване. като е на 100% и караш със същата скорост, двигателя се 'напъва' по-малко и ето ти намален разход. но от чип до чип разликата е огромна...
п.с. за разликата в цените, освен разходите по наем и персонал, аз примерно бих платил повече с надеждата за качество и гаранция защото е 'сервиз' с някакво име и референции, но по темата е спорено
ако си знам читав частник който знам че има същия софт и го прави добре, няма да платя скъпото естествено.
п.с. за разликата в цените, освен разходите по наем и персонал, аз примерно бих платил повече с надеждата за качество и гаранция защото е 'сервиз' с някакво име и референции, но по темата е спорено

- D.Pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е38
- Мечтае да кара: Е38
bam-bam аз съм си сложил чип от Brezel когато желаеш ела ще ти дам да покараш сам да се убедиш в промяната и после реши . Момчето е много точно за първи път попадам на такъв човек!!!!!
tosh знаем че ти държиш на по скъпото, но незнам тук ако ти сложат чип каква гаранция ще ти дадат, ще ти измислят 1000 други причини но проблема няма да е при тях!!! И какво в крайна сметка ще те направят освен да ти изместят аванса , все едно имаш делко и го въртиш. Купи си чип от 1000лв. аз обещавам този от Brezel аз ще го платя да видим да ли ще намериш разлика и дали ще си доволен!!!
Мочето нито иска пари предварително ,ако ти хареса плащаш, я си купи чипа от фирма и отиди да го върнеш след 2 седмици да ли ще ти върнат парите, сигурно не !!!!
Недей да почваш да пишеш едни фермани за да ми отговаряш, аз съм доволен ако има недоволен нека той пише, да видим дали въобще има такъв човек!!!
tosh знаем че ти държиш на по скъпото, но незнам тук ако ти сложат чип каква гаранция ще ти дадат, ще ти измислят 1000 други причини но проблема няма да е при тях!!! И какво в крайна сметка ще те направят освен да ти изместят аванса , все едно имаш делко и го въртиш. Купи си чип от 1000лв. аз обещавам този от Brezel аз ще го платя да видим да ли ще намериш разлика и дали ще си доволен!!!
Мочето нито иска пари предварително ,ако ти хареса плащаш, я си купи чипа от фирма и отиди да го върнеш след 2 седмици да ли ще ти върнат парите, сигурно не !!!!
Недей да почваш да пишеш едни фермани за да ми отговаряш, аз съм доволен ако има недоволен нека той пише, да видим дали въобще има такъв човек!!!
- LAST RIDE
- ентусиаст
-
- Кара: дизелaка да пропушва
- Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D
bam-bam написа:LAST RIDE написа:bam-bam стига си му мислил няма да съжаляваш
ти сложил ли си та ме омайваш така или си на процент
я ела да се дръпнем да видя ако ме биеш слагам ако не ти ми го плащаш
и некои да ми обясни как с повече коне и по голям вървеж харчи по малко и после да няма мяу на турбото
Aко нямаш минимум 1.9 мотор и 110кончета под капака изибщо не подгрявам печката

гарантирам че ако си сток ти правя минимум 2 коли ластика
Заменям си усилвателя!!
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...

- D.Pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е38
- Мечтае да кара: Е38
- Brezel
- кандидат ентусиаст
-
t0sh написа:.....аз примерно бих платил повече с надеждата за качество и гаранция защото е 'сервиз' с някакво име и референции....но по темата е спореноако си знам читав частник който знам че има същия софт и го прави добре, няма да платя скъпото естествено.
Абе вие май нещо не разбрахте колегата Тош , а той си е напълна прав. Много са важни референциите. В повечето случаи са имена на големи немски фирми които гарантират качество срещу висока цена. Тоест заслужава си. А след това е писал и че ако е сугурен че някой който ги дава ефтино са му качествени чиповете ще избере ебтиното.
Мойто референций в случая са достатъчно доволни клиенти

Така че няма смисъл да се дорещим....всеки е прав за себе си

Kleinigkeiten sind es, die Perfektion ausmachen, aber Perfektion ist alles andere als eine Kleinigkeit.
Чип
Абе колеги досега къде сте дремали та не сте казали какво е това 325TDS+чип
?Разликата е огромна!Колата стана много по пъргава та направо леко повдига муцуната при подаване на газ/нафта.Като разход...както пише на много места : при зверско каране вдига при нормално сваля.Много съм доволен от Brezel сега предстои да му го платя.Не се замисляйте слагайте чипове кефа е голям не мога да си позная колата 

аиде и аз да се похваля с чип от Брезел.Пича е много точен и коректен.А колата наистина е доста пъргава и просто върви с лекота.Заслужава си, разликата е осезаема.и което наи много ме дразнеше турбо дупката сега вместо от 2.2к оборота ми захапва от 1.7.
пп.натискам си по старуми и на няколко пъти щях да подпра колата пред мен

пп.натискам си по старуми и на няколко пъти щях да подпра колата пред мен

- turbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: МПС-та
- Мечтае да кара: самолет

Тази цялата тема мога да и направя едно резюме:
325тдс+чип => ЛУДА РАБОТА!!!

Колата направо се побърква!!! Брезел е много коректен пич и миналата седмица спечели още няколко човека, които му писаха червени точки!
П.П.: В 525тдс не се усеща толкова, че колата откача, но и тя чупи вратове в сравнение с преди чипа.
- Brezel
- кандидат ентусиаст
-
JOKE написа:А горе доло колко коня вдига този чип? Защото аз смятам да взимам от въпросния човек, че да знам за какво става на въпрос.
около 30 коня е стандартното изпълнение. Тоест ако сега мотора е 143 то след чипа ще е около 173. Може по желание да се намалят или увеличат. При увеличение на мощността над 30 коня обаче мотора почва много да се товари и има опастност от повреди затова не го препоръчвам.
- LAST RIDE
- ентусиаст
-
- Кара: дизелaка да пропушва
- Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D
Brezel стана ми интересно че в поста си спомена че 30к.с не е "тавана" знаеш ли колко може да се изциди от един двигател(2.5 тдс) принципно
Заменям си усилвателя!!
коментар:
коментар: