Войната започна ...
Модератор: Общи модератори
- Petrolhead
- Потребител
-
Re: Войната започна ...
vladobate написа:Petrolhead написа:Вчера сте убили това момиче, докато тренира на спортна площадка пред дома си.
Убили сте я с ракета от система за залпов огън. Защо?
Кои "сте" имаш предвид, поименно с никове от форума ? Изброй ги да се знае не така тихомълком под общ знаменател някакъв си твой. Уточни моля.
Това вече го коментирах, смятам че всички подкрепящи Путин и рф в тази война са виновни. Без вас нямаше да се стигне до тук
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Сериозно ли мислиш, че на Путин му пука за това кой по света е с него и кой не? Имам предвид от страните западно от него, а още по-малко във форум от България. Той така или иначе ни сложи в неприятелски списък...
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

I feel the need, the need for speed.
Petrolhead написа:Част от Украйна става Полша? ОК
Другата част има нова конституция? ОК
Русия какво ще вземе и какво ще прави с него?
Всичко това как ще се отрази на животът на руските оркчета?
Санкциите са полезни, това е ясно, но ще ги вдигнат ли този век?
Както вече много пъти съм писал, че четенето не ти се отдава особенно

Русия вече е взела каквото и трябва още през 2014 година, сети се сам

Ако визираш новосъздадените републики пак едва ли има смисъл да обяснявам, имаш интернет то там всичко си пише - до момента какво е освободено от бандеровците, азовците и тем подобната укро-фашистка сволоч.
Ще се отрази на живота на ''оркчетата'' и то доста добре, в това няма съмнение - за справка (провери още веднъж с какви ресурси и промишленост разполагата Луганск и Донецк)

Относно санкциите - определено са полезни (абе много познаваш напоследък

1-2 страници по-назад си дал картата на света, предполагам можеш сам да провериш кои държави не са въвели и няма да въведат санкции против Русия и какво означава това

Petrolhead написа:Аз да си се върна към силата на руската армия.
Моля да ми кажете коя година е произведено желязото от снимката?
Има ли значение щом върши работа и ви набиват канчетата с него

steeN написа:Не знам как съм прав, като някой друг го е написал. Нужно ли е да репликирам всяка простотия... липсвал съм бил.
Като стана дума за руските дипломати, единственото което писах е да питам великите анализатори да прогнозират какво ще стане с посолството, ама анализи няма.
Това не е ли достатъчно да покаже, че само много се лае кой какво от къде му казват, ама като няма инструкции... пълно мълчание.
Та да ползвам повода отново да помоля великите независими анализатори за мнение.
Да, ''прав си отново'', на твое място и аз вече да се бях объркал какво съм писал и какво не съм, с всеки изминал ден прогресираш доволно, ледената ти надменност е направо смразяваща

Относно посолството - съдбата му ще се реши в следващите 1-2 седмици, не се безпокой за това. Има голяма вероятност да бъде затворено - това пък дава повод за кучешка радост (нов гей-парад) на членовете на вашият клуб.
И все пак, няма ли да споделиш, къде се изгуби последните 2-3 седмици, да не беше на курс за повишение на квалификацията

- Татко, това е новият ми приятел. Той е влогър, трейдър, маркетинг гуру и инфлуенсър...
- Абе дъще, абе дали няма как да се съберете пак с онзи циганин?
- Абе дъще, абе дали няма как да се съберете пак с онзи циганин?

- Petrolhead
- Потребител
-
Top Gun Maverick написа:Сериозно ли мислиш, че на Путин му пука за това кой по света е с него и кой не? Имам предвид от страните западно от него, а още по-малко във форум от България. Той така или иначе ни сложи в неприятелски списък...
Важно е. Благодарение на пропагандата му и местните й жертви си имаме президент путинист, нямаме правителство, червена бабичка, която казва на кого ще продаваме оръжие, долнопробен бензин на висока цена и т.н
Същото е й на запад и на изток от нас. Тове е единственото качествено оръжие на Путин
- Petrolhead
- Потребител
-
Случайно да не е някой от вас? Абсолютно не бих се учудил
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Petrolhead написа:vladobate написа:Petrolhead написа:Вчера сте убили това момиче, докато тренира на спортна площадка пред дома си.
Кои "сте" имаш предвид, поименно с никове от форума ? Изброй ги да се знае не така тихомълком под общ знаменател някакъв си твой. Уточни моля.
Това вече го коментирах, смятам че всички подкрепящи Путин и рф в тази война са виновни. Без вас нямаше да се стигне до тук
Така де ясно да стане от твоята уста с каква лекота хвърляш сериозни обвинения в убийство на хора. Тая пропаганда, която я водиш с директни обвинения е лично твоя отговорност и повдига законови действия в твой ущърб. Мери си приказките, че много лесно прескачаш граници в рамката на законите на суверенна държава .
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Войната започна ...
integral написа:...
На мое място щял си бил да се объркаш, понеже на твое място вече се обърка на кой да си копи пейстнеш репертоара?

Типичното за човек, който говори с опорни точки е, че точно като теб (и други тука), нон стоп води спор със себе си в лицето на въображаем опонент, който са му спуснали как да опровергае :mhihi. По-надолу от това е единствено да се пускат безгръбначни мнения обобщаващи се с "никой не знае".
п.с.
Мерси за анализа

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
След 1-2 седмици пак ще питам да видя как са се променили инструкциите
Инструкциите са тотално блокиране на руската дипломация . Икономическа блокада и прострелване на собствения си крак в името на украинските ултиматуми за разпалване на войната и въвличане на още европейски държави в нея . Вместо да се върви след 8 години ескалация на конфликта към приключване и мирно споразумение Европа го реинкарнира до ниво на локална война с потенциал да прерастне в широкомащабна конвенцианална война .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
- Petrolhead
- Потребител
-
vladobate написа:Petrolhead написа:vladobate написа:Petrolhead написа:Вчера сте убили това момиче, докато тренира на спортна площадка пред дома си.
Така де ясно да стане от твоята уста с каква лекота хвърляш сериозни обвинения в убийство на хора. Тая пропаганда, която я водиш с директни обвинения е лично твоя отговорност и повдига законови действия в твой ущърб. Мери си приказките, че много лесно прескачаш граници в рамката на законите на суверенна държава .
Не разбирам. Как едновременно Путин е прав и върши праведни дела и същите тези дела са престъпление?
А относно приказките, меря си ги доста сериозно, мнението ми за теб и бандата Тимуровци в тази тема, всъщност е доста по-радикално
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
https://www.youtube.com/watch?v=6SDsjgp7TbY
https://www.youtube.com/watch?v=LT3OSpBnFVI
Циркаджията си е циркаджия и преди 20 години и сега
https://www.youtube.com/watch?v=LT3OSpBnFVI
Циркаджията си е циркаджия и преди 20 години и сега

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Petrolhead написа:Вчера сте убили това момиче, докато тренира на спортна площадка пред дома си.
Ти наистина си някакъв не добре човек.
Я се огледай в кой форум пишеш, човече!
Да не си мислиш, че пишеш на стената на Путин?!
Коя я е убил бе?
Аз ли, някой друг колега във този форум ли?
Бахти глупавата работа, намерил поле за изява и то в български форум.
Я хващай чемадана и марш в Украйна да браниш там, какво ми се оправдаваш, меки му били ръцете и не може да държи пушка, ама не са му меки по цял ден да дращи глупости.
- Petrolhead
- Потребител
-
Е.Димитров написа:Petrolhead написа:Вчера сте убили това момиче, докато тренира на спортна площадка пред дома си.
Коя я е убил бе?
Я хващай чемадана и марш в Украйна да браниш там, какво ми се оправдаваш, меки му били ръцете и не може да държи пушка, ама не са му меки по цял ден да дращи глупости.
Свиквай, това е отношението, което получават всички руснаци и техните солташаци от нормалните хора, и това едва ли ще се промени в следващите няколко десетилетия.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
Petrolhead написа:Е.Димитров написа:Petrolhead написа:Вчера сте убили това момиче, докато тренира на спортна площадка пред дома си.
Коя я е убил бе?
Свиквай, това е отношението, което получават всички руснаци и техните солташаци от нормалните хора, и това едва ли ще се промени в следващите няколко десетилетия.
С кое да свиквам?
Че си някакъв неориентиран и си влезнал в български форум да пишеш и да сочиш с пръст ли?
Хич не ме интересуват руснаците и украинците и техните простотии, ама когато някакъв почне тука да пише в български форум и да ме сочи мен или други колеги с пръст, че видиш ли нещо съм му виновен и да съм "свиквал" моля ти се.
Баси безобразието!
- Petrolhead
- Потребител
-
Е.Димитров написа:Petrolhead написа:Е.Димитров написа:Petrolhead написа:Вчера сте убили това момиче, докато тренира на спортна площадка пред дома си.
Коя я е убил бе?
С кое да свиквам?
Че си някакъв неориентиран и си влезнал в български форум да пишеш и да сочиш с пръст ли?
Хич не ме интересуват руснаците и украинците и техните простотии, ама когато някакъв почне тука да пише в български форум и да ме сочи мен или други колеги с пръст, че видиш ли нещо съм му виновен и да съм "свиквал" моля ти се.
Баси безобразието!
давам ти другарски съвет, а ти прави с него каквото искаш.
и си противоречиш, как хем не те интересуват руснаците и украинците, хем пишеш в обществен форрум в поддържка на една от двете страни?
или не те интересува и не се месиш или трябва да си готов да защитаваш позицията си.
руснак вече е обидна квалификация. предполагам, че скоро сами ще си спретнат резерват в който да си живеят само себеподобни. няма да имат контакт с външния свят, а външният свят ще забрави, че има такива хора. филма вече е игран. този път обаче Бълагрия е от правилната страна.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
ВземИ пии тея хапчета.
Съвет давал моля ти се.
Руснак било "обидна квалификация"?
Кажи честно, че самата ти глава ги ражда подобни тъпотии.
Кога ли Зеленски ще поиска и от България да се екстрадират украински мъже да ги хвърли в месомелачката на собствената си глупост, че тогава от шубе да не те вземат ще забравиш и украинското си потекло.
Съвет давал моля ти се.
Руснак било "обидна квалификация"?
Кажи честно, че самата ти глава ги ражда подобни тъпотии.
Кога ли Зеленски ще поиска и от България да се екстрадират украински мъже да ги хвърли в месомелачката на собствената си глупост, че тогава от шубе да не те вземат ще забравиш и украинското си потекло.