Войната започна ...
Модератор: Общи модератори
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
Re: Войната започна ...
Petrolhead написа:bmw maniqk ivo bmw написа:Когато Русия победи ще изглеждате още по-смешни и тъпи! Продължавайте да се излагате аз нямам против. Какво стана с рублата? срина ли се? Русия фалира ли? Отговора за всичко е не, но иначе вие сте големи разбирачи и умници.![]()
Ще ми кажеш ли какво ще стане като победи Русия?
За сега нямаме нито един смелчага, който да сподели визията си за бъдещето ни при победа на великия съвецки съюз, пардон росссийската федерация
Ще сме свободни от фашисти и хората в Донецк ще живеят свободно. Америка няма повече да се прави на световен шеф. Това харесва ли ти като отговор??

- Petrolhead
- Потребител
-
bmw maniqk ivo bmw написа:Petrolhead написа:bmw maniqk ivo bmw написа:Когато Русия победи ще изглеждате още по-смешни и тъпи! Продължавайте да се излагате аз нямам против. Какво стана с рублата? срина ли се? Русия фалира ли? Отговора за всичко е не, но иначе вие сте големи разбирачи и умници.![]()
За сега нямаме нито един смелчага, който да сподели визията си за бъдещето ни при победа на великия съвецки съюз, пардон росссийската федерация
Ще сме свободни от фашисти и хората в Донецк ще живеят свободно. Америка няма повече да се прави на световен шеф. Това харесва ли ти като отговор??
Ами не съвсем, ако бяхме в 5ти клас, може би щеше да ми хареса.
Свободата на Донецк по кой начин ще оправдае хилядите жертви и огромните разрушения в цяла Украйна?
В момента Русия няма нито икономиката, нито хората да се нарече развита държава, мислиш ли че ще стане такава, когато анексира заграбените територии( всичко там е разрушено и трябва да се строи наново)?
Един въпрос за размисъл.
в момента всички автомобилни заводи в рф са затворени, защото или са собственост на чужди компании или нямат части.
Мислиш ли че когато рф победи, редовия руснак ще може да си купи ново БМВ?
- Grozdanoff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i
- Мечтае да кара: E39 ALPINA B10
KoolyO написа:...............
Обаче Grozdanoff обира черешката на тортата. В една друга тема се беше изхвърлил, че "Запада" няма никаква култура, сравнена с Русия.....
Благодаря!!!

Защо го правя, обаче!?... Това, което не се разбира от теб и много хора е, че аз не възхвалявам Русия заради моя идеология! Не искам да накарам никой да харесва Русия, моите писания са изцяло с цел да запозная теб и останалите колеги, които незнаят кои точно са руснаците, и къде точно е мястото на Русия в политическата карта.
Ние сме във война с Русия, не класическа с военни действия, но в икономически медиина война. За съжаление годините анти-руски медии си казаха, промиха мозъците на много българи, успешно ги накараха да вярват, че руснаците са палячовци и едва ли не е редно- те да се съобразяват с ЕС!!!

Ти си ярък пример за промит мозък, вярващ, че руснаците не представляват заплаха за ЕС... Къде е Русия обаче и къде е ЕС?!
Русия има територия - 1/4 от земното кълбо, има всичките природни ресурси; вярвате или не... има най-високотехногичните оръжия... Русия е единствената империя, която е останала от средновековието(на Европа). Два пъти историята си е побеждавала армии, които са били считани за непобедими(Наполеон и Хитлер), няма изгубена война със "запада".
ЕС е енергийно зависим от Русия(повече от колкото се признава), НАТО(и ЕС) няма:
- възпитанието и морала на войника, които са нужни за война;
- военната техника(нито в количество, нито в качество).
Това, което е важно да се проумее е, че нато не ни "пази"! НАТО е направено с една единствена цел- да дразни Русия!
НАТО не може да ни опази:
1. Не може да ни опази от Русия!
2. Това не е негова цел!
alx написа:Маратона април го избягах грубо за 3 часа което за аматьор като мене хич не е зле- рова е квалификационно време на две възрастови групи под моята. Висок съм малко над 180см и тежа 82кг сутрин… пиша ги тези неща щото явно нещо правя вярно
- Grozdanoff
- кандидат ентусиаст
-

Много обичам да чета свои мнения -гаранция, че ще прочета нещо смислено!

alx написа:Маратона април го избягах грубо за 3 часа което за аматьор като мене хич не е зле- рова е квалификационно време на две възрастови групи под моята. Висок съм малко над 180см и тежа 82кг сутрин… пиша ги тези неща щото явно нещо правя вярно
- Petrolhead
- Потребител
-
Грозданов, извинявам се че трябва да ти го кажа, но смятам че си доста нискоинтелигентен. Ще се обоснова.
Територията на Русия е към 17 000 000 кв/км, което е около 1/8 от цялата суша.
Прилагам карта, защо така се получава, ще си намериш информация сам.
Всичко останало е на същото ниво. Седни почети малко книжки и тогава спори с хората.
Територията на Русия е към 17 000 000 кв/км, което е около 1/8 от цялата суша.
Прилагам карта, защо така се получава, ще си намериш информация сам.
Всичко останало е на същото ниво. Седни почети малко книжки и тогава спори с хората.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Grozdanoff
- кандидат ентусиаст
-
Petrolhead написа:Грозданов, извинявам се че трябва да ти го кажа, но смятам че си доста нискоинтелигентен. Ще се обоснова.

Жал ми е за теб, г-н украйнец! Твоят мозък е промит на абсолютните 100% от западно украйнския нацизъм! Морала и честа ти вече не съществуват! Отрече хилядите цивилни жертви в Донбас и др. региони, цивилни хора убити от собственото си правителство и армия, без ясна причина... Отричаш войната Украйна срещу Украйна, 2014-2022г, а уж за твоят народ говорим?!? Уж си украйнец, но същия западно украйнски нацист, готов да избива руско говорящите украйнци... Ти си едно падение на културата, морала и човешките ценности!
Слава на бога, че се биеш за АЗОВ само чрез форума...
- Petrolhead
- Потребител
-
Мани ме мен.
Виж зачети учебника по география.
Виж кой е Меркатор.
Отвори Гугъл мапс и измери, да кажем, разстоянията между Калининград и Владивосток и между Дакар и Могадишу. Очаква те невероятен нов свят, който децата изучават в 4-5 клас.
Виж кой е Меркатор.
Отвори Гугъл мапс и измери, да кажем, разстоянията между Калининград и Владивосток и между Дакар и Могадишу. Очаква те невероятен нов свят, който децата изучават в 4-5 клас.
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
Petrolhead написа:bmw maniqk ivo bmw написа:Petrolhead написа:bmw maniqk ivo bmw написа:Когато Русия победи ще изглеждате още по-смешни и тъпи! Продължавайте да се излагате аз нямам против. Какво стана с рублата? срина ли се? Русия фалира ли? Отговора за всичко е не, но иначе вие сте големи разбирачи и умници.![]()
Ами не съвсем, ако бяхме в 5ти клас, може би щеше да ми хареса.
Свободата на Донецк по кой начин ще оправдае хилядите жертви и огромните разрушения в цяла Украйна?
В момента Русия няма нито икономиката, нито хората да се нарече развита държава, мислиш ли че ще стане такава, когато анексира заграбените територии( всичко там е разрушено и трябва да се строи наново)?
Един въпрос за размисъл.
в момента всички автомобилни заводи в рф са затворени, защото или са собственост на чужди компании или нямат части.
Мислиш ли че когато рф победи, редовия руснак ще може да си купи ново БМВ?
Русия нямала икономика да се нарече развита ахахахахаха!! Това е тотална глупост. Много си далече от истината.

- Grozdanoff
- кандидат ентусиаст
-
Petrolhead написа:Мани ме мен.
Виж кой е Меркатор.
Не разбрах, разстояния и географията на Русия ли са ти по-важни или това, че твоето(украйнско) правителство избива собственото си население от 8г.?
Защото Русия голям агресор, но източно украйнците реват от щастие, когато руснаците установят контрол в техния регион, защото това означава, че собственото им правителство вече няма да ги бомбардира... Какво, тези неща не ги знаеш ли или не са истина?
Много хора незнаят какво е Украйна!!! Два народа с едно правителство! Западно украйнските нацисти(с нагласата на petrolhead) подтискат и избиват източно украйнците, защото са руско говорящи! Краварите го спонсорират, Вие го удобрявате морално, наричайки Русия "агресор"(не ви виня, мозъците Ви са промити).
В източна украйна, майки пишат писма на руската армия, с молби- да не връщат племените от руснаците, украйнски момчета; ревящи жени прегвъщат руските войници в източна украйна и т.н... Общо взето, които се е информирал за войната само от БГ/ЕС медии, няма никаква идея какво и защо се случва в Украйна!
Лошото е, че мнозина от вас, ще зачетат твърденията ми за чиста измислица, защото медиите са Ви направили неспособни да приемате новини, които не са анти-руски!
- Petrolhead
- Потребител
-
Виж, един човек на който му липсват елементарни познания в базови сфери, като география, не може да бъде приеман сериозно. Разсъжденията ти относно Украйна са точно толкова сбъркани, както и всички останали глупости, които пишеш. Прочел си някъде нещо идващо от руските пропагандисти, харесало ти е как звучи, защото явно ти липсват знания за да можеш да си съставиш собствено, критично мнение и сега преповтаряш чутото.
Иво-маниака, вади икономическите таблици и давай са видим къде им е на руснаците силата. Или и ти не вярваш в БВП, като канадския ти чичко, повера.
Средностатистическия българин вади повече пари от стедностатистичиския руснак, просто казвам.
Иво-маниака, вади икономическите таблици и давай са видим къде им е на руснаците силата. Или и ти не вярваш в БВП, като канадския ти чичко, повера.
Средностатистическия българин вади повече пари от стедностатистичиския руснак, просто казвам.
KoolyO написа:Леле. От известно време не съм чел темата, а тя е толкова забавна.
Steen е прав. Изгониха дипломатите и вече поддръжниците на путинова Русия се чудят как да замазват положението.
Забавна е, спор няма, а твоите включвания са направо готова рецепта за някое стенд-ъп комеди в някой дубайски мол

Стийна е прав............ както винаги, и той завалийката липсваше известно време, ама на, сега като изгониха руските дипломати му дойде музата и взе да генерира ''собствени мисли'', отново

И, какво общо има изгонването на руските дипломати с хората тук, които не се връзват на такива като тебе, клонинга ти с мазутената глава и стийнката

KoolyO написа:Руския подводен дрон "Посейдон" Кратък google search показва, че само руски пропагандни сайтове и български медии близки до руската пропаганда пишат нещо за тези дронове. Те са както повечето руски творения. Нещо, което "ЩЕ" бъде такова. Като Лада Гранта Класик. Съществува, ама без всички технологични преимущества на модерното автомобилостроене. Така съществува и този "Безаналогов" дрон. Нищо не му работи, но така е замислен.
Russia’s Giant Nuclear Torpedo-Carrying Submarine Declared Operational. A highly modified Oscar II-class nuclear-powered guided-missile submarine, Belgorod is about 600 feet long, has two OK-650V nuclear power plants capable of providing 190 megawatts each, and has an undersea displacement of nearly 24,000 tons, according to GlobalSecurity.org.
Belgorod will apparently be the first boat to be armed with the 2M39 Status-6 or "Poseidon" intercontinental nuclear-powered, nuclear-armed autonomous torpedoes, of which it can carry six.
https://www.thedrive.com/the-war-zone/russias-giant-nuclear-torpedo-carrying-submarine-declared-operational
Ко, речи

KoolyO написа:Демек има един надут с въздух батко, който иска да гняви всички наоколо и за да сме ок, по-добре да му уйдисваме на акъла.
Такова загубеняшко и победенческо (или капитулантско) мислене ми е отвратително. Остави ги да си веят коня, че може да ни смачкат. Мда. И ако всички ги оставят да си веят коня, те със сигурност ще ни смачкат. Капитулант!
За щастие баткото, всъщност далеч не е агресивен. Щеше да е смешно, ако не беше тъжно. Връщаме се в началото. Ако "тоя Батко" не беше агресивен, тази тема нямаше да съществува.
Тоя батко с въздуха нещо много ви е изнервил напоследък, че толкова сте се разджавкали, що тъй? Уж пълен с въздух, пък кандаците вчера заявиха, че щели да върнат газовите турбини на Газпром, ама първо през Германия, че да не си нарушавали санкциите

Ония там отвъд голямата локва чак термин си измислиха -
Putin's Price Hike Is Hitting Americans Hard: Biden

https://www.youtube.com/watch?v=ZsgRRbtp6Nc
Относно загубеняшкото и капитулантско мислене - тук си в такава грешка, че чак е трагично и абсурдно. Точно заради това, че населението на Луганск и Донбас отказаха да пълзят в краката на сбирщина фашисти, отрепки и западни гъзолизачи ги направи изгои в очите на ''цивилизованият запад''. Хората отказаха да забравят своят истински произход, отказаха да скачат по площадите и да крещят като някои други полуидиоти - слава украине, слава бандере и тем подобни кретенизми.
Пораженческото и овчедувно мислене са характерни за един друг народ, чието основно мото от 500-600 години насам и до момента е - ''Наведена глава, сабя не я сече''

Именно ония които си помислиха, че могат да ги смачкат и правеха всичко възможно в продължение на 8 години, в момента разбраха колко лошо са се объркали и през ден реват за още оръжия и пари

Нещото което им убягва е, че батковците от запад вече им писна, а и джоба им взе да изтънява доста неприятно

Petrolhead написа:Ще ми кажеш ли какво ще стане като победи Русия?
1. Зеленски и наркоманската му дружинка ще бъдат изхвърлени от властта, а много от тях ще завършат своя жизнен път преждевременно и по доста неприятен начин.
2. Онова нещо което остане от ''незалежная'' ще бъде с нова конституция в която ще бъде записано, че повече няма да си играе на третият рейх и всякакво мераци за нато отпадат.
3. Отрязъка от незалежная заедно с населението му най-вероятно ще бъде бързо асимилирана към Полша, а асимилираните укропски товарищи ги очаква съдбата на обикновенни шляхти.
4. България и бг населението ще си останат най-корумпираната, бедната и позорно наведена бананова територия в Европа.
Има и още, но и тия са ти предостатъчно имайки предвид способностите ти за четене и асимилиране на прочетеното.
- Татко, това е новият ми приятел. Той е влогър, трейдър, маркетинг гуру и инфлуенсър...
- Абе дъще, абе дали няма как да се съберете пак с онзи циганин?
- Абе дъще, абе дали няма как да се съберете пак с онзи циганин?

- Petrolhead
- Потребител
-
Част от Украйна става Полша? ОК
Другата част има нова конституция? ОК
Русия какво ще вземе и какво ще прави с него?
Всичко това как ще се отрази на животът на руските оркчета?
Санкциите са полезни, това е ясно, но ще ги вдигнат ли този век?
Другата част има нова конституция? ОК
Русия какво ще вземе и какво ще прави с него?
Всичко това как ще се отрази на животът на руските оркчета?
Санкциите са полезни, това е ясно, но ще ги вдигнат ли този век?
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
integral написа:Стийна е прав............ както винаги, и той завалийката липсваше известно време, ама на, сега като изгониха руските дипломати му дойде музата и взе да генерира ''собствени мисли'', отново![]()
И, какво общо има изгонването на руските дипломати с хората тук, които не се връзват на такива като тебе, клонинга ти с мазутената глава и стийнката![]()
![]()
Не знам как съм прав, като някой друг го е написал. Нужно ли е да репликирам всяка простотия... липсвал съм бил.

Като стана дума за руските дипломати, единственото което писах е да питам великите анализатори да прогнозират какво ще стане с посолството, ама анализи няма.
Това не е ли достатъчно да покаже, че само много се лае кой какво от къде му казват, ама като няма инструкции... пълно мълчание.
Та да ползвам повода отново да помоля великите независими анализатори за мнение.

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Petrolhead
- Потребител
-
Аз да си се върна към силата на руската армия.
Моля да ми кажете коя година е произведено желязото от снимката?
Моля да ми кажете коя година е произведено желязото от снимката?
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Grozdanoff
- кандидат ентусиаст
-
Такова падение си... защо ти чета постовете изобщо
Още ли вярваш във възхода на украйно-арийската раса? По-голямата част от твоите идоли -четвъртия райх, вече са въдворени на принудителен труд, за да изграждат отново, това което те разрушиха, заедно с част от собствения си народ... Последните "помощи", руснаците ги издумкаха и нови такива няма да има... 150 000 руснаци, засега победиха повече от 600 000 укро-ариеца, а редовната армия на Русия, се намира в Русия...
Байдън и Меркрел подвиват опашки, твоя укро фанатизъм още вярва в победата над Русия!
Тази военна "помощ", ще я плащат западно украйнците, извинявам се украйнците!

Байдън и Меркрел подвиват опашки, твоя укро фанатизъм още вярва в победата над Русия!

Тази военна "помощ", ще я плащат западно украйнците, извинявам се украйнците!