Въпрос за задграничен паспорт...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

Въпрос за задграничен паспорт...

Мнение от WilliamsF1Team » 06 Фев 2007, 11:31

Изтече ми преди доста време паспорта и сега, тъй като в Неделя ще заминавам за Германия ме интересува какви са всички глупости през които трябва да мина. Знам че мога да мина през Румъния само с лична карта, но въпроса е че май ще се наложи да се мине през Сърбия.
Та така...
Има ли някой запознат с глобите и всичко останало, защото ми е изтекъл преди доста години. Къде трябва да отида, какво трябва да направя. Благодаря ви предварително.
Също така ме интересува колко дни ще ми забавят изваждането на паспорта и колко камъка трябва да им покажа... :mhihi:
Айде че е спешно... :idea:

ентусиаст
Аватар
Кара: дизелaка да пропушва
Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D

Мнение от LAST RIDE » 06 Фев 2007, 11:38

Ако не се лъжа глобата за пресрочено беше 50лв.Преди 2 години и аз го бях забравил но неми беше наложена никаква глоба :)
Експресната поръчка мисля че е в рамките на три работни дни
П.с вчера ходих с едно аверче до Гърция и на границата освен зелена карта,талона на колата ми и личнитени карти не ни искаха нищо даже и багажника не отварях :twisted:
Последна промяна LAST RIDE на 06 Фев 2007, 11:42, променена общо 1 път
Заменям си усилвателя!!

viewtopic.php?f=64&t=228928

коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават... :D

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 06 Фев 2007, 11:42

LAST RIDE написа:Ако не се лъжа глобата за пресрочено беше 50лв.Преди 2 години и аз го бях забравил но неми беше наложена никаква глоба :)
Експресната поръчка мисля че е в рамките на три работни дни

Аха ясно... А каква е цената на експресната поръчка... :?: :roll:

ентусиаст
Аватар
Кара: дизелaка да пропушва
Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D

Мнение от LAST RIDE » 06 Фев 2007, 11:44

нямам представа тогава неми беше наложащо и несъм я пускал експресна а и беше преди време и цените сигурно вече са други (нали сме европеице :mhihi: )
Заменям си усилвателя!!

viewtopic.php?f=64&t=228928

коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават... :D

Денис-Белята!!!
Аватар

Мнение от 00Cool » 06 Фев 2007, 11:45

еми за 6оф. книжка е 40 лв сигорация и за задграни4ния е толко някаде
“All the power in the world won't make you fast at the Ring.“

Мечтае за Z3 M Coupe
Аватар
Кара: '99 530dА Touring

Мнение от err0r » 06 Фев 2007, 11:48

Няма глоби за паспорта. Миналата година докато бях в казармата паспорта ми изтече. Преди 2 седмици го поднових, защото ще ми трябва след малко и не ми правиха проблеми. Просто ако е върнат навреме няма проблеми... :D
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 06 Фев 2007, 11:50

err0r написа:Няма глоби за паспорта. Миналата година докато бях в казармата паспорта ми изтече. Преди 2 седмици го поднових, защото ще ми трябва след малко и не ми правиха проблеми. Просто ако е върнат навреме няма проблеми... :D

В мен си е, а трябваше да е тамммм...98 година :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Ясно ми е че ще ми свалят кожата тия нещастници... ;)

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 06 Фев 2007, 12:05

err0r написа:Няма глоби за паспорта. Миналата година докато бях в казармата паспорта ми изтече. Преди 2 седмици го поднових, защото ще ми трябва след малко и не ми правиха проблеми. Просто ако е върнат навреме няма проблеми... :D

има има ;) ама е след орпеделен период от време. от 98ма насам вярвай ми, че има ;)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 06 Фев 2007, 12:06

xterminat0r написа:

има има ;) ама е след орпеделен период от време. от 98ма насам вярвай ми, че има ;)

Да де, това е ясно... :idea:

А преди имах адресна регистрация в Младост, там ли трябва да ходя да си върна паспорта или в районното в което ме водят сега... :?:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 1987 e30

Мнение от nabora » 06 Фев 2007, 12:12

май глобата не е сигурна. аз така си държах няколко години изтеклия паспорт вкъщи и после като го подновявах немаше глоби

старши ентусиаст
Аватар
Кара: m52 e36
Мечтае да кара: е38 ;)
Детайли за колата: е36

Мнение от t0sh » 06 Фев 2007, 12:12

ориентировъчно по памет преди година-две:
станадтрно (месец) 30 кинта, бърза 60 кинта (седмица, но реално до 2-3 дена може да е готов, осоебно ако подадеш в централното - и пак е МОЖЕ) и вкспресно вероятно 80-100 но е готов за 1 ден гаранция. това последното само в центъра на Мария Луиза. късно се сещаш. отиди и питай сега - до Лъвов мост отдясно полицейското, ще ти кажат всичко с цената на нерви за чакане на тъпи въпроси преди теб :) до тях има и фото и ксерокси колкото искаш, на интересни цени - но има ;) синя зона е без особено свободни места, да те предурпедя ;)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 06 Фев 2007, 12:33

Я кажи една примерна цифра да ми го направят до Неделя... :idea:

Нямам време да се разкарвам до там... ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: m52 e36
Мечтае да кара: е38 ;)
Детайли за колата: е36

Мнение от t0sh » 06 Фев 2007, 12:46

ми написах ти ги цените приблизително:shock:
бърза услуга 1 седмица със ШАНС само да е до 2-3 дена ако подадеш в центъра, и експресно е 1 ден САМО там обаче.

искай им телефон но дали ще вдигнат... и ако нямаш време да отидеш дотам според мен забрави за паспорт до неделя :) от другите районни седмицата си е седмица заради разпращането, или поне 4 дена, а 1-дневната не я предлагат поради същата причина ;)
така че горещ съвет да прескочиш дотам днес, за бърза, и да ги помолиш до петък да е готова ;) или да се ръснеш за експрес но незнам колко е

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 06 Фев 2007, 13:01

Със Сашо Plague ,като ходихме в Швейцария ,той си направи експресно паспорт за около 90 лв за два дена :idea:

Георги Пенчев
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 06 Фев 2007, 13:12

Идеално...Ще свършим работа... ;)

Тая Сърбия обаче да вземе да влезе в ЕУ, че си е........мамата :idea:

Благодаря на всички.
А онова районно как се води, за да му намеря телефона... :?:

Следваща

Назад към Извън Темата