Море 2025г.?!...
Модератор: Общи модератори
- Superexstatic
- младши ентусиаст
-
Re: Море 2022г.?!...
zAcK написа:Търсим си място за следващите дни в Гърция и попаднах на един хотел в booking, който още като видяхме преди години с жената и си казахме - това ще да е на някой български тарикат мутроселяндурТа питахме вечерта в таверната сервитьора и да. БГ собственик. Тогава не се бях загледал в името - Barocco Wave
Яко ги тресе тоя Барок тия нашите турбоселяндурски парвенюта, деба
![]()
![]()
Нищо, че най-вероятно нямат представа какво е Барок
![]()
![]()
Просто съм изумен как БГ ценностите се забелязват от километри, та реших да споделя![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
P.S. Колко добре се вписва в гръцката атмосфера, просто не е истинаАма нещо цветните лампички са му малко
![]()
Само аз ли не виждам какво му е толкова скандалното на тоя хотел?

- peshehodetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: Lexus
Интересно, да се има предвид.....
https://za.investing.com/magazine/the-most-expensive-beaches-in-the-world-that-are-not-worth-your-money/article/90312

https://za.investing.com/magazine/the-most-expensive-beaches-in-the-world-that-are-not-worth-your-money/article/90312
keep walking
Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.
Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Най-хубавото е, че в Гърция има безкрайна плажна ивица и на практика няма да могат да я осерат нашите 'бизнесмени' цялата... Тук-там ще 'изцвъкат' по нещо, ние ще го избягваме и готово! Лошото е в България, но...
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
ildivvy написа:Най-хубавото е, че в Гърция има безкрайна плажна ивица и на практика няма да могат да я осерат нашите 'бизнесмени' цялата... Тук-там ще 'изцвъкат' по нещо, ние ще го избягваме и готово! Лошото е в България, но...
Е това е може би единственото хубаво нещо в чист исторически план,че сме се провалили и загубили-България на 3 морета

Представете си само!Щяхме да осерем не 1 а цели 3 морета! Е тва вече е предизвикателство за Боко и компания

- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Море 2022г.?!...
Няма кой да чете всичко, но на пръв поглед тези цени на ден поне аз не разбрах какво точно значат.peshehodetz написа:Интересно, да се има предвид.....![]()
![]()
![]()
За някои са високи, за друго много ниски.
Бил съм на 4 и 10 номер, но спрях да гледам след 25-ия.
На номер 4 реално няма нищо в радиус от 15км, нито къщи/хотели, нито дори магазин за вода.
Реални и да искаш няма какво да изхарчил.
- mr_petroff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
- Мечтае да кара: BMW 2002 tii
Измъкнахме се на косъм. В Гърция стана страшно. Вчера получихме предупреждение по телефоните, ама си викаме тея само ни шашкат. 120 км. не съм шофирал, а плувал. Тези дни няма да е за Гърция... Малко е стряскащо телефона ти да почне сам да говори на високоговорител. От 10 кемпера останахме 4 след предупрежденията. Само чехи, сърби и българи,немците се изнесоха веднага - дисциплина братче.
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Тук при нас даже не знам дали има такива "функции"
И да има, няма кой да ти каже и бомбардиране да се чака, камо ли буря.

- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
По неприятен начин научихме за тази функция на айфоните като бяхме на Transfăgărășan , че е забелязана мечка около хотела. В 4 сутринта направо станах прав в леглото.

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Там мечките са си нормални обитатели! След тунела на спускането, където е стената на язовира, хората ги хранеха с хляб от колите
! Яки мечоци, не някакви циркаджийски смешки...

Ex: 96' BMW318ti

- peshehodetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: Lexus
alekangg написа:Няма кой да чете всичко, но на пръв поглед тези цени на ден поне аз не разбрах какво точно значат.
За някои са високи, за друго много ниски.
Бил съм на 4 и 10 номер, но спрях да гледам след 25-ия.
На номер 4 реално няма нищо в радиус от 15км, нито къщи/хотели, нито дори магазин за вода.
Реални и да искаш няма какво да изхарчил.
Идеята ми е не в цените, а човек да си направи предварително проучване. Често може да се натресе някъде, където мислейки си че отива на екзотични плажове, а да се окаже че не стават, било то от наличие на акули или разни други хищни животинки, замърсеност, престъпност, ниско прелитащи самолети и други подобни.
keep walking
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Море 2022г.?!...
Втори бърз плаж във Валенсия, не е кой знае какво, все пак е градски, но за бърза разхода става. Водата беше чай.
Надолу са бейби калмари на плоча със салата, два вида паея, едната е с заек и пиле, другата морска, десерт домашен, бира и кафе на централния площад във Валенсия - демек скъпо за 15евро на човек или 1,2,3 + бира и кафе.

това пак е на скъпо място огромни скариди на скара по 2евро броя.

Много малки пържени калмарчета

В по-нормални места е 20-30% надолу, примерно 0,5 бира е 2,50евро.
Надолу са бейби калмари на плоча със салата, два вида паея, едната е с заек и пиле, другата морска, десерт домашен, бира и кафе на централния площад във Валенсия - демек скъпо за 15евро на човек или 1,2,3 + бира и кафе.

това пак е на скъпо място огромни скариди на скара по 2евро броя.

Много малки пържени калмарчета

В по-нормални места е 20-30% надолу, примерно 0,5 бира е 2,50евро.
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Тази година все още не съм резервирал но виждам че на някои места в България цените вече са с 15-20% надолу в сравнение преди един месец.
Явно сезона не е толкова успешен, колкото си мислеха нашите мутри
Ние следим определени места като Обзор, Лозенец и други.
Но на мен лично Гърция ми е предпочитано място.
Явно сезона не е толкова успешен, колкото си мислеха нашите мутри

Ние следим определени места като Обзор, Лозенец и други.
Но на мен лично Гърция ми е предпочитано място.

- ///eMo
- младши ентусиаст
-
- Кара: го спокойно
Бях няколко дни в Созопол и околията и цените варират сериозно спрямо мястото. 2 шезлонга + чадър на Cavo - 40лв, паркинг 10лв (и захождането е ядрена физика с по-ниска кола
), бургери ~25 (стават ако не си ял скоро), бирите 5-10. На Градина - 2 шезлонга + чадър - 24, паркинг 5, бургери ~20 (значително по-вкусни), бирите отново същите цени, коктейли ~15.
В Созопол за сносна вечеря без алкохол отиваха ~40лв на човек (салата, основно и гарнитура), но поне беше вкусно.
На плаж Амолофи и Неа Перамос - имаше значителни разлики в зависимост от бара. Алкохолът е общо взето х2 на тук, храната е ~30% нагоре, но имаше и места на плажа където беше по-евтино. Храната е вкусна навсякъде, но един голям минус за обслужването на Пепони.
Водата е разкош навсякъде, в Гърция бих казал, че е даже топла, все още няма толкова много хора и е доста спокойно. Предполагам от следващата седмица нещата ще започнат да се променят.

В Созопол за сносна вечеря без алкохол отиваха ~40лв на човек (салата, основно и гарнитура), но поне беше вкусно.
На плаж Амолофи и Неа Перамос - имаше значителни разлики в зависимост от бара. Алкохолът е общо взето х2 на тук, храната е ~30% нагоре, но имаше и места на плажа където беше по-евтино. Храната е вкусна навсякъде, но един голям минус за обслужването на Пепони.
Водата е разкош навсякъде, в Гърция бих казал, че е даже топла, все още няма толкова много хора и е доста спокойно. Предполагам от следващата седмица нещата ще започнат да се променят.
peshehodetz написа:Интересно, да се има предвид.....![]()
![]()
![]()
Не знам, то тия съвсем превъртяха играта. Ето колко струва седмица на юг за четиричленно семейство през август. Ние сме били в този хотел 2014г и цените бяха поне два пъти надолу. Мексико се превърна в суперлуксозна дестинация

- mr_petroff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
- Мечтае да кара: BMW 2002 tii

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.