Войната започна ...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Войната започна ...

Мнение от enigma » 02 Юни 2022, 11:50

Petrolhead написа:
аболютен лаик съм на тема добив и пренос на горива, но все си мисля че не можеш по тръбата за унгария да пуснеш газ, която да продадеш в индия, а повечето руски тръби отиват към европа.
с други думи, ако спре газа на европа, този същия газ не може да го продаде на азия.
освен това, доколкото съм чувал спрециално за газа, ако спреш тръбопровода трябва да закопаеш и кладенеца

Може да го пълнят в балони и да го пращат по въздух? :mrgreen:
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 02 Юни 2022, 12:30

викаш 20 000 човешки живота са нищо.
за 3 месеца са изтрити хора колкото има в Ихтиман и Костинброд. след още 3 месеца ще затриете и една Дупница. и това са все млади мъже
Украинските данни що не ги цитираш ? Преди месец се коментираше за 30 000 убити. Да ми спориш за неща които 100 пъти написах - слагат оръжие и преговарят - няма да умира никой . Малко късно се сети . Като пазят на зеления Хобит егото и самочувствието така ще е . Сега ще загубят не само Крим и Донбас. Харков е следващия който ще стане руски .
С каква цел ми повтаряш като папагал неща дето алекс ти е писал, след като за пореден път си писал тъпни... от който този път не е изключение.
Огъня понеже не е химична реакция :mhihi:

Яснооо...атаката е най добрата защита като си посран . :mhihi:
Последна промяна Jordana на 02 Юни 2022, 12:40, променена общо 1 път
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

Потребител
Аватар

Мнение от Petrolhead » 02 Юни 2022, 12:38

Jordana написа:
викаш 20 000 човешки живота са нищо.
за 3 месеца са изтрити хора колкото има в Ихтиман и Костинброд. след още 3 месеца ще затриете и една Дупница. и това са все млади мъже
Украинските данни що не ги цитираш ? Преди месец се коментираше за 30 000 убити. Да ми спориш за неща които 100 пъти написах - слагат оръжие и преговарят - няма да умира никой . Малко късно се сети . Като пазят на зеления Хобит егото и самочувствието така ще е . Сега ще загубят не само Крим и Донбас. Харков е следващия който ще стане руски .

данчо пак спориш като осмокласник.

украинците сами си решават колко хора могат да загубят. в край на крайщата защитатват собствената си земя, дадена им още от чичко ленин.

ако на путя са му свидни жертвите, които дават мужиците, защо не се предаде и не си ги вземе обратно в мухосранск? но явно не са му свидни, все му едно. и за вас мурзилките му е все едно.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 02 Юни 2022, 12:50

Айде бе , 8 години трепахте хората в Донбас и Луганск със каквито оръжия се сетиш танкове ракети градове снайпери и какво ли не . Сега като ви подпукаха със същото което им прилагахте 8 години пищите като недоклани нерези . Аз ти гарантирам че самите украинци ще свалят хунтата в Киев и ще преговарят ако евреина наркоман не си седне на задника .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

Потребител
Аватар

Мнение от Petrolhead » 02 Юни 2022, 13:00

Jordana написа:Айде бе , 8 години трепахте хората в Донбас и Луганск със каквито оръжия се сетиш танкове ракети градове снайпери и какво ли не . Сега като ви подпукаха със същото което им прилагахте 8 години пищите като недоклани нерези . Аз ти гарантирам че самите украинци ще свалят хунтата в Киев и ще преговарят ако евреина наркоман не си седне на задника .

айде пак, любимите рашистки опорки, 8 години, разпънати деца, наркомани, нацисти, знаем ги всичките, демократично избрана хунта, евреин нацист, сами си взривяват блоковете, фалшиви трупове, руский язьк и тн.

ако си бяхте стояли мирно в собствената кочина и не си бяхте завирали миризливите ватенки в крим и донбас, всичко щеше да е мирно и тихо. ама бункерния дедо му нараниха егото, а вие другари сега защитавате един обикновен военен престъпник. лошото е че той ще ритне камбаната скоро, а нормалните хора ще трябва да живеят с вашета пасмина.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 02 Юни 2022, 13:50

Petrolhead написа:
Е.Димитров написа:Аз се чудя на Путин, какво чака колко ще отпусне ЕС да им продава.
Рез крана и да се приключва, по-зле едва ли ще стане в Русия, там вероятно хората са свикнали , не са като нас да се къпем в лукс.
Щото нали ЕС това обяснява, че Русия използва енергийните си доставки за шантаж, пък аз до сега не видях такова нещо.
Те руснаците си продават на който иска.
До сега ни един път не съм чул да казват, ако не направите това или онова- спираме петрола и газа и всякакви неща, дето идват от Русия.
Точно обратното се забелязва, ЕС вика ако руснаците не направят това или онова, спираме, ама от еди кога си, запорираме парите за газа и тн.

п/п
Пък някакъв тука пише така, все едно пише директно на Путин :mhihi:
"Пич", форума е велик, страхотен и наистина всеобхватен и международен, но се съмнявам Путин или някой от ръководството на Русия да го чете.
Тея твоите неща са си за лекар!

аболютен лаик съм на тема добив и пренос на горива, но все си мисля че не можеш по тръбата за унгария да пуснеш газ, която да продадеш в индия, а повечето руски тръби отиват към европа.
с други думи, ако спре газа на европа, този същия газ не може да го продаде на азия.
освен това, доколкото съм чувал спрециално за газа, ако спреш тръбопровода трябва да закопаеш и кладенеца

Така е, когато си прав няма друго мнение.
Вероятно са и огромни загубите за Русия.

Но все пак "стои" въпроса, ти на Путин ли пишеш чрез форума?
И да не се намираш в Русия или пишеш в руски сайт, че така ръсиш обиди, все едно някой друг, освен теб, е руснак.
Дръж малко по-културно, не си в некое село в Украйна или пред някоя бакалия пак там.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: овца във вълча кожа...

Мнение от hell's angel » 02 Юни 2022, 14:03

Тоя активира ли се значи на укрите пак са им сцепили задника от бой :mrgreen: Тоя път от обяд се е подкарал, а е още четвъртък :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Ubi dubium, ibi libertas

Потребител
Аватар

Мнение от Petrolhead » 02 Юни 2022, 14:53

и пак всички отговори ad hominem.

абсолютна детска градина.
повтаряме дочути опорни точки, а когато някой не е съгласен, почваме да го плюем.
разсъждения - 0
морал - 0
възпитание - 0

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 02 Юни 2022, 15:00

Я хвани поразсъждавай над Минското споразумение и докладите на ОССЕ от дните преди 24.02 и кажи кой е крив и кой е прав (ако изобщо има "права" страна в случая де, но все пак кой пръв е нарушил каквото и да било) :bchug:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Petrolhead » 02 Юни 2022, 15:07

Don_Diego написа:Я хвани поразсъждавай над Минското споразумение и докладите на ОССЕ от дните преди 24.02 и кажи кой е крив и кой е прав (ако изобщо има "права" страна в случая де, но все пак кой пръв е нарушил каквото и да било) :bchug:

Разбира се.
Ако руските зелени човечета не се бяха появявали в съседна суверенна държава, нямаше да има никакви мински споразумения. А те се появиха в Крим и Донбас заради империалистическите възгледи на всички руснаци и явно безъбата реакция на западния свят.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 02 Юни 2022, 15:09

абсолютна детска градина.
повтаряме дочути опорни точки, а когато някой не е съгласен, почваме да го плюем.
разсъждения - 0
морал - 0
възпитание - 0

Точно така,
нямаш никакво възпитание, обиди, заклеймяване и лошо отношение.
Морал?
Какво е морално или не, не го решаваме ние в България!
Възпитанието ти даже е далеч под нулата, само си прочети мненията с обидите и другите клетви.
А за "детска градина" , направо ...освен ако тези неща не си ги написал за себе си в трето лице, друго обяснение няма.
Последна промяна Е.Димитров на 02 Юни 2022, 15:23, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 02 Юни 2022, 15:09

Няма-няма и колелото го извъртим пак отначало :mhihi: :mhihi: :mhihi: ! Според мен, за всичко са виновни украинците! Можеха за 2 седмици да влезнат в Москва, имаха най-доброто и модерно оръжие на света, най-подготвените войници познати в историята, защитни валове, подкрепата на целия 'цивилизован' свят, изправени срещу шайка пияни младежи, които не знаят къде се намират, дошли от неизвестни селца от безкрая на тайгата, въоръжени с лъкове, стрели и копия, които не държат нито на студ нито на глад и вече трети месец нищо и нищо! Човек започва да си мисли, че явно го правят нарочно! Искат тези жертви и разрушения да стават все повече и повече и това е! Изглежда, че такъв е плана! Ако искаха, до сега да са изринали Русия от лицето на земята... Ама на - не искат!
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Потребител
Аватар

Мнение от Petrolhead » 02 Юни 2022, 15:16

ildivvy написа:Няма-няма и колелото го извъртим пак отначало :mhihi: :mhihi: :mhihi: ! Според мен, за всичко са виновни украинците! Можеха за 2 седмици да влезнат в Москва, имаха най-доброто и модерно оръжие на света, най-подготвените войници познати в историята, защитни валове, подкрепата на целия 'цивилизован' свят, изправени срещу шайка пияни младежи, които не знаят къде се намират, дошли от неизвестни селца от безкрая на тайгата, въоръжени с лъкове, стрели и копия, които не държат нито на студ нито на глад и вече трети месец нищо и нищо! Човек започва да си мисли, че явно го правят нарочно! Искат тези жертви и разрушения да стават все повече и повече и това е! Изглежда, че такъв е плана! Ако искаха, до сега да са изринали Русия от лицето на земята... Ама на - не искат!

Кой и в кой момент е казал, че Украйна иска и ще навлиза в руска територия?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 02 Юни 2022, 15:25

Това се 'тръбеше' навсякъде преди началото на 'събитието'! 'Само да опитат и до две седмици сме в Москва' - нещо такова беше горе-доло...
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 02 Юни 2022, 15:28

Petrolhead написа:
Don_Diego написа:Я хвани поразсъждавай над Минското споразумение и докладите на ОССЕ от дните преди 24.02 и кажи кой е крив и кой е прав (ако изобщо има "права" страна в случая де, но все пак кой пръв е нарушил каквото и да било) :bchug:

Разбира се.
Ако руските зелени човечета не се бяха появявали в съседна суверенна държава, нямаше да има никакви мински споразумения. А те се появиха в Крим и Донбас заради империалистическите възгледи на всички руснаци и явно безъбата реакция на западния свят.

Ей напекло те е слънцето в Дубай, влез на някоя спирка да те духне климатика да те освести
Руснаците ли спретнаха импийчмънт на прзидента дето уж беше техен :mhihi: Крим винаги е бил населяван предимно от руснаци и открай време заедно с Донбас и Луганск искат независимост от Украйна :bchug:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата