Съхранение на бензин в мазето

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

големия брат на Монтоя
Аватар

Re: Съхранение на бензин в мазето

Мнение от BMW_POWER » 26 Май 2022, 2:28

Принципно си прав. Но когато най-близката бензиностанция е на много колометри и там .... бензин няма? Онзи ден нямаше дизел никъде в града и по радиото давана указания, къде най-близко извън града има дизел. Тъпата ми шефка измисли да зареждаме служебните коли в само четири бензинистанции в града. Аз всеки петък оставям моята кола измита и заредена. Познай, колко от колегите ми го правят. Сега реват, че зареждали с лични пари и ще чакат поне две седмици, да си вземат парите обратно.
Иншурънса винаги може да намери повод да не ти плати, повЕрвай ми. Отделно така плащат, че свят да ти се извие. Поне тук де :OT:

ентусиаст
Аватар
Кара: S LINE PLUS

Мнение от DigitalExile » 26 Май 2022, 8:37

Аз пак питам, фотоволтаиците не са ли вариант при вас? Реално може да си наплъно независим, без никакви разходи като изключим инвестицията, ама като слушам как хората при теб дават по 8500$ за генератор мисля,че за тия пари може да се направи фотоволтаична системка :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 26 Май 2022, 9:56

Трудно да направи читава система с тия пари . Средната цена на квадратен метър соларен панел с монтажа в западна европа е 2000 евро и нагоре . При тях най вероятно е по скъпо дори , за тия пари 8500 канадски ще сложи точно 3 панела общо 1.5квт по обед . През другото време ще има ток колкото да си зареди телефона и 1 ЛЕД лампа в хола .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 26 Май 2022, 10:04

Това преди снега или след снега върху него :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: S LINE PLUS

Мнение от DigitalExile » 26 Май 2022, 11:22

Значи тука в България е доста по евтино :mhihi:

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 26 Май 2022, 12:51

DigitalExile написа:Аз пак питам, фотоволтаиците не са ли вариант при вас? Реално може да си наплъно независим, без никакви разходи като изключим инвестицията, ама като слушам как хората при теб дават по 8500$ за генератор мисля,че за тия пари може да се направи фотоволтаична системка :mhihi:

Фотоволтаиците са само, ако имаш целодневно пряка слънчева светлина. Аз живея в парк и реално Слънце осветява покрива ми макс 1/2 от деня. Това едно. Второто е, че вятъра отнесе всичко, барабар и някои къщи...

Тук има два сезона. През по-продължителния от тях (от октомври до юни), понякога Слънце може да не се покаже и по месец....

Предишна

Назад към Извън Темата