истина или ??
Модератор: Технически модератори
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
истина или ??
всички мои познати и приятели са ме наплашили че m51 мотора пукал често главата дали е вярно и защо е така??даите си мнението по въпроса защото така ме дразнат че нее истина хранат ама и те не знаят защо
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
кво общо има пукането на глава с вергатаian190 написа:ми ти що се дразниш?![]()
ми зависи от много неща но е проблемен мотор наистина, с веригата имат проблем, разтяга се и куп други неща

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
нищо просто казвам друг проблем освен този с главата.
а доколкото знам като се разтегне веригата има опасност да счупи успокоителя и да прескочи и тогава че има пълен брой криви или счупени клапани което от своя страна се намира в главата така че има общо поне малко
а доколкото знам като се разтегне веригата има опасност да счупи успокоителя и да прескочи и тогава че има пълен брой криви или счупени клапани което от своя страна се намира в главата така че има общо поне малко

Последна промяна ian190 на 04 Фев 2007, 21:20, променена общо 1 път
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
знаете, че нашите любимки имат проблем с охладителната система, ако не се прави профилактика. ако са толкова проблемни как по дяволите ще има толкова много, които се движат по пътищата
относно веригата - ми да разтяга се
колкото и да се учудвате тя е КОНСУМАТИВ, като ангренажния ремък. тоест се СМЕНЯ на определен пробег (нещо непознато за България) 

относно веригата - ми да разтяга се

- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
Stanchev написа:знаете, че нашите любимки имат проблем с охладителната система, ...
Нямат проблем с охладителната система. Просто трябва да се следи състоянието на силконовия съединител(който си е консуматив) и на термостата(няма такова чудо дето да работи нормално след 250К+ пробег, някой, ако иска да ме опровергае). Сменяйте си тези две неща и гаранция няма да "думнете" глава. И не ме убеждавайте, че една камара "гноми" в Мюнхен са творили 2, 3, 5 години и са сътворили нещо, което работи, ама не съвсем. Както и не си мислете, че може да купите ТДСка на 10 години и на по-малко от 250-300К км. Всъщност може, ако е на ония мармотите дето ....

- Kocil
- младши ентусиаст
-
Ако го караш от София до Пловдив до прекъсвач,сигурно ще спука главата...
дизел си е все пак,макар и с турбо и интеркулър - колкото и да върви,не трябва да го тормозиш толкоз по обороти...освен това,както казаха колегите,като дойде тука на 250-300 К километри,трябва да се провери основно... 

- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
хубу де аре някои да обясни коя е то4но при4ината за това пукане на глави. от прегряване ли ? от ра4кане като е студена ли?
от мноо жопки ли?
4е мноо ми е лиубопитно.
ко има компетентни колеги
от мноо жопки ли?
4е мноо ми е лиубопитно.
ко има компетентни колеги
- t_andonov
- ентусиаст
-
- Кара: Е 30
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Пешо, не се бой за твойта,само си я наглеждай,да няма течове,ниво на охладителната течност и си свиркай
Виж темата за детските болести на ТДС на АЙС-а в Е39
Георги Пенчев

Виж темата за детските болести на ТДС на АЙС-а в Е39

Георги Пенчев
цялата охладителна система е чисто нова нов интеркулер и тва всичко в камор на лап топа температурата не мърда ама разбирачите викат я ходи до алеко на пълна газ да видим дали нема да хвърлиш главата и аз шок
във камор оставих 684лева само за охлаждането и да ви кажа там се отнасят с колата ти като с тебе нема тва онова 

- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Ple6ivia написа:цялата охладителна система е чисто нова нов интеркулер и тва всичко в камор на лап топа температурата не мърда ама разбирачите викат я ходи до алеко на пълна газ да видим дали нема да хвърлиш главата и аз шоквъв камор оставих 684лева само за охлаждането и да ви кажа там се отнасят с колата ти като с тебе нема тва онова
Ако както казваш всичко ти е ОК кажи на разбирачите, да си карат голфетките и да не се обаждат

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
t_andonov написа:от прегряване съм патил аз с 2.4тд предполагам и с М51 е така
амм моита по едно време 6то прегрявания видя
кат надува6е и кат свалих главата само бе6е крива
сигурно касмет ли незнам 4е не бе6е спукана.
зна4и така надува6е 4е 4ак радиатора бе6е оттдал малко и
иска6е да се отваря ве4е

ама 6лаиф само и си свиркам ся НП.
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2