Войната започна ...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i
Мечтае да кара: E39 ALPINA B10

Re: Войната започна ...

Мнение от Grozdanoff » 12 Май 2022, 18:17

"Шансът за пряка конфронтация на Русия със скандинавските страни е сравнително малък, тъй като има тревоги за Полша и балтийските държави."

Това не е от ЕС/САЩ медии обаче, тук европейците не говорим за такива неща. Това е извадка от: https://www.globaltimes.cn/page/202205/1265517.shtml

Други неща също пишат китайците, но предполагам, че всичко е "пропаганда" :lol:

Ей хора, НАТО ни пази! :lol: :lol: :lol: :lol:
(един колега го каза, не можах да се въздържа просто)
alx написа:Маратона април го избягах грубо за 3 часа което за аматьор като мене хич не е зле- рова е квалификационно време на две възрастови групи под моята. Висок съм малко над 180см и тежа 82кг сутрин… пиша ги тези неща щото явно нещо правя вярно :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 12 Май 2022, 19:01

Швеция и Финладия ще влязат и окото им няма мигне, а руснаците друго не могат да направят освен да се зъбят по границата. И да, автогол си вкараха руснаците с това зъбене по границата им (показваха им ядрени бомби, свръхзвукови със самолети които нарушават) и който не го отчита като такъв, просто е предубеден жестоко. Кво имат да губят тези две държави? Да разчитат на само на добра дума или на добра дума и оръжие. Трябва да са слабоумни за да не влязат в НАТО.

Гледам, че тия партенки за нацистите ги пускат по всякакви държави. В Естония пуснали някаква партенка, че Моята Борба била по-полуряна от Хари Потър.
Отишли и свалили книгата от няква страница през безброй откраднати IP-та и цитират статистиката от там :mhihi: Плоско ама има хора дето кълват.
Последна промяна steeN на 12 Май 2022, 19:07, променена общо 1 път
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Grozdanoff » 12 Май 2022, 19:07

Стийнка, дали е точно, че "окото им няма мигне", защото аз съм гледал натовски изявлението от Януари, от типа: "Каквото ли да направи Русия, ние ще защитим Украйна", и ставаше дума точно за натовки действия! А какво стана... Просто недай си боже Русия да тръгне срещу друг, тогава ще видите дали ще им стигне бензина и ракетите... Не забравяйте, че Русия винаги е имало малко по-благоприятни и братски взаймоотношения с Украйна, отколкото с всички останали!
alx написа:Маратона април го избягах грубо за 3 часа което за аматьор като мене хич не е зле- рова е квалификационно време на две възрастови групи под моята. Висок съм малко над 180см и тежа 82кг сутрин… пиша ги тези неща щото явно нещо правя вярно :)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от steeN » 12 Май 2022, 19:10

Забрави да завършиш неискрено с "дано не съм прав". :mrgreen:
Защитават я доста за страна НЕчленка на НАТО. Прави си сметка какво ще е ако беше.
Тая партенка за чл. 5 как не важал не издържа елементарен логически тест.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 12 Май 2022, 19:58

Тая партенка за чл. 5 как не важал не издържа елементарен логически тест.

Логиката е че докато си сваляш кожата опечена от радиацията тоя член нема ти свърши работа .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Grozdanoff » 12 Май 2022, 20:35

steeN написа:Забрави да завършиш неискрено с "дано не съм прав".

Не аз съм човека, които тай някаква омраза към някого! Не казвам, че и ти си такъв, но има един контингент от хора, които страстно се молят гибелта на Русия... Аз не го пожелавам на никой!
Не желая руската армия да ходи никъде, желая обаче НАТО да спре с военната "помощ", защото това което не е ясно на много хора е, че с всяка военна "помощ" умират хора!!! И руснаци, и украйнци!
Трябва да се проумее, че Русия ще въдрови реда, които иска в Украйна, без значение за добро или лошо... Всичката "помощ" е гърба на украйнците в момента! Накрая, заради много помагане на Украйна, някой ще се ядоса, и тогава наистина ще има руска агресия... Тогава Русия наистина ще ми падне в очите, но гърба на много хора! Това точно желаят едни хора и тяхната пропаганда, която е вече доста успешна! Цялата тази е война е с идеята да накарат ЕС да прекрати търговските си взаймоотношения с Русия, защото тогава краварите ще врътнат търговията, 3 месеца по-късно още не мога да повярвам, как някои хора не виждат това!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: рожден ден
Мечтае да кара: Apassionata
Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿

Мнение от EBEEMVACIA » 12 Май 2022, 20:52

грозданко-шизофренията е полезна щото двете ти аз се следят един-с друг и ти държат юздите опнати и тъй не си агресивен(освен автоагресия(
̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Grozdanoff » 12 Май 2022, 20:56

EBEEMVACIA написа:грозданко-шизофренията е полезна щото двете ти аз се следят един-с друг и ти държат юздите опнати и тъй не си агресивен(освен автоагресия(

:yes: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: и кой ми "държи юздите", не познавам руснаци. Я да ти вкл. копчето и на теб, защото наистина ми се вижда опасен за психиката ми... :lol:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: рожден ден
Мечтае да кара: Apassionata
Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿

Мнение от EBEEMVACIA » 12 Май 2022, 21:08

еми-то над лявото ти рамо е лошия гроздан дето те кара да вършиш простотии и глупости,а над дясното е разумния гроздан,дето набива канчето на левия и тъй за теб има утре-анадъмно
̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 12 Май 2022, 21:17

ukelichko написа:
hell's angel написа:НЕкви отзиви и оценки

https://t.me/SolovievLive/106219

К'ви отзиви :shock: За мен тия са измислили корупцията и далаверинга. Ако Путя не беше тъп на глош и гънките му на мозъка не бяха във вид на сърп и чук, тия никой нямаше да ги пусне и приеме никъде. Сега по стечение на обстоятелствата трябва да сме с тях. А че България е проруски настроена е вярно. Моята прогноза е, че когато свърши войната, ще мине едно десетилетие и тия ще започнат да се зъбят на Запада. Дано американците и англичаните имат акъл и им дават само толкова оръжие, колкото им трябва за да се оправят с руснаците.

Войната няма да свърши, останаха само две държави с ресурса жизнено важен за Американците, Иран и Русия...по целесъобразно е Русия.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Grozdanoff » 12 Май 2022, 21:50

Сондьора написа:
ukelichko написа:
hell's angel написа:НЕкви отзиви и оценки

https://t.me/SolovievLive/106219

К'ви отзиви :shock: За мен тия са измислили корупцията и далаверинга. Ако Путя не беше тъп на глош и гънките му на мозъка не бяха във вид на сърп и чук, тия никой нямаше да ги пусне и приеме никъде. Сега по стечение на обстоятелствата трябва да сме с тях. А че България е проруски настроена е вярно. Моята прогноза е, че когато свърши войната, ще мине едно десетилетие и тия ще започнат да се зъбят на Запада. Дано американците и англичаните имат акъл и им дават само толкова оръжие, колкото им трябва за да се оправят с руснаците.

Войната няма да свърши, останаха само две държави с ресурса жизнено важен за Американците, Иран и Русия...по целесъобразно е Русия.

Може би е случайност :lol: но през Април Иран атакува Ирак с балистични ракети; Турция води "операция" в Ирак; Китай си иска Тайван, а Австралия беше решила(на своя глава), че е агресия и лаеха по китайците...

ентусиаст
Аватар
Кара: 520i face

Мнение от bioz » 12 Май 2022, 21:54

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от steeN » 12 Май 2022, 21:58

Grozdanoff написа:...

Няма как да се "ядоса" (то не е до ядосване, това не е детска играчка) толкова Русия, че да ползва ядрени оръжия, никой не е нападнал на нейна територия, няма и да стане това. Единствено тогава може да ползват ядрени оръжия и то ако някой застраши важна инфраструктура и т.н. Русия е в чужда държава, това май вие го забравяте като подробност и няма как НАТО просто да се откаже, защото това значи карт бланш за последваща офанзива на Русия. Кой, крив, кой прав, на руснаците не им издържаха нервите и направиха огромен гаф... решиха да тестват НАТО и не оцениха правилно каква ще е реакцията... мислеха си че всички пак ще си бъркат в носа както след Крим... сега плащат скъпо за това, за съжаление и ние покрай тях, но тяхната сметка ще е много по-дебела. Единственото важно тук е запада да даде някакъв достоен път за отстъпление на Русия, но нещата са толкова изострени, че не знам дали е възможно на този етап. Аз не съм против търговията с Русия или която и да е държава, напротив, един от любимите ми цитати е нещо подобно на - "когато стоките започнат да не могат да преминават през границите, тогава войниците ще започнат да преминават през тях"

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 13 Май 2022, 0:20

Едно е сигурно. Ватенките, които са изсипани в Украйна, действат като тумба мародерска сган, а не като армия :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Организацията е на топ ниво. Всеки сам си преценя и кот такоа :mhihi: :mhihi: :mhihi:

За четыре дня Россия потеряла или бросила 73 единицы военной техники в результате неудачной переправы через реку Северский Донец в районе Белогоровки. Это выяснил расследователь BlueSauron, занимающийся освещением военных конфликтов на основе открытых данных.
Он опубликовал снимки, на которых видна российская техника, в том числе БТРы в объеме батальонно-тактической группы.

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от vladobate » 13 Май 2022, 0:37

steeN, да забравим за кратко кой фил и фоб , сложи ръка на сърцето и размени Рус... и НА.. в горното мнение. Все едно да размениш X и Y в уравнение , едно към едно. Какви ги дири Алианса по границата на голямата държава, само заради прекрасното им разузнаване ли, защото от другата страна определено трева не пасат. Наивно е в днешно време да се оправдава който и да е държащ оръжие. В мирно време да се развива военна индустрия с възходащи темпове е нелогично, антихуманно и провокиращо въпроси за същността на приоритетите в смисъла на човешкото добруване. Всъщност войните май не са спирали и участници, агресори и т.н. са всякакви не конкретно един, нали . И отново кой е започвал пръв, кой е имал моралното право да се нарече жертва и защитник на собственото си оцеляване в исторически план , но не избран от нас период или конкретен момент. И така стигаме до - кое е първо яйцето или..... Око за око, зъб за зъб. Отмъщение или наказание ... Намесвайки субективни чувства като омраза, любов, мъст, гняв, национални идентичности подходящите арбитри ли сме. А може би по-скоро е начесвайки си егото, или задоволявайки първични чувства нагласяме история, правим "предсказания" или просто изпускаме парата както в древен Рим. И друго, както писах отдавна на Путин ще му скроят шапката, добре така да е ама кво се случва след това. Нима ще се "разлее" мир по цялата земя и ще настане хиляда годишно добруване и благост.... :) ...верно ли... Какво ще се случи с военната индустрия, ами НАТО, полицейщината защитаваща други войни към нормалност за хората от страна на правителства и задкулисни кукловоди. Кои ще сме ние българите, кой ще ни е виновен за каквото и да е, капитализъм ли ще е или комунизъм. Осмисля ли се факта, че не може да има Ин без Ян , на каква истински съществена основа ще стъпим за да изградим наново ( защото нищо няма да е същото така или иначе колелото се е завъртяло бясно ) нов ред ....или ще е хаос .
ПС 1 : Не ми слагайте етикет, пиша максимално обективно и взимам страна на доброто в рамката на собствените си убеждения и субективни ограничения.
ПС 2 : Майната и на европогейската култура крещейки грозно показно във формАта на Евровизия , не ми ги хвалете , срамно е меко казано . Да млящиш водещия в пряк ефир наливайки се с алкохол пред милиони хора не е "нормалност" каквито и новозаконови оправдания и нагласянки да се изфабрикуват от определено ментално повредени евроиндивиди. За останалите поне 30% показни ЛГБТ същества не си заслужава и дума да се продумва, но не заради правото им за свободен избор какъвто и да е , а заради агресивно насаждано чувство за съпричастност и приемане услужливо подпомогнато от "свободата на словото и информацията" в лицето на медиите.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата