Войната започна ...
Модератор: Общи модератори
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Re: Войната започна ...
steeN написа:Не знам дали знаеш, но Турция от десетилетия се борят с кюрдите. Може би преди да си се родил![]()
По едно време американците ги защитаваха. Сега не ги знам на каква позиция са.
Тва беше едно от най-голямото търкане на Ердоган с американците.
Избери си нещо друго, с което да тролваш. Примерно Саудитска Арабия и Йемен... там има по-идея
Той ти говори по принцип.
Или викаш, ако кюрди има в България и Турция навлезе няма проблем, те си ги действат от отдавна, щото не са хора?
- Grozdanoff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i
- Мечтае да кара: E39 ALPINA B10
steeN написа:Не знам дали знаеш, но Турция от десетилетия се борят с кюрдите. Може би преди да си се родил![]()
По едно време американците ги защитаваха. Сега не ги знам на каква позиция са.
Избери си нещо друго, с което да тролваш. Примерно Саудитска Арабия и Йемен... там има по-идея
Да бе стийнка, знам че от десетилетия се кюрдите... Въпроса ми беше защо тяхната агресия дори не ни я споменават по медиите, а Русия-Украйна ми го рекламира гугъл? Въпроса ми е към всички уважаеми русофоби: защо едната война е рекламирана, а за другата нищо не се говори по медиите?
alx написа:Маратона април го избягах грубо за 3 часа което за аматьор като мене хич не е зле- рова е квалификационно време на две възрастови групи под моята. Висок съм малко над 180см и тежа 82кг сутрин… пиша ги тези неща щото явно нещо правя вярно
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Ей ти статия от преди няколко дни във възможно най-проамериканския вестник.
https://www.dnevnik.bg/sviat/2021/05/07 ... risustvie/

https://www.dnevnik.bg/sviat/2021/05/07 ... risustvie/

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Няма да се чете бе, искат регистрация. Айде ще им таковам...
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

I feel the need, the need for speed.
steeN написа:По едно време американците ги защитаваха. Сега не ги знам на каква позиция са.
Много лошо се получи за кюрдите, с това Тръмп ме разочарова...
Те бяха основната сила, която с "ботуши не земята" изметоха Даеш, а ги предадохме така вероломно...
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
- Grozdanoff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i
- Мечтае да кара: E39 ALPINA B10
dnevnik.bg :
"Властите в Багдад отново протестираха срещу все по-видимото военно присъствие на Анкара, докато тя води операции срещу признатата от Запада за терористична организация ПКК"
Това ми разясни всичко, запада ги е признал за терористи!
"Властите в Багдад отново протестираха срещу все по-видимото военно присъствие на Анкара, докато тя води операции срещу признатата от Запада за терористична организация ПКК"

alx написа:Маратона април го избягах грубо за 3 часа което за аматьор като мене хич не е зле- рова е квалификационно време на две възрастови групи под моята. Висок съм малко над 180см и тежа 82кг сутрин… пиша ги тези неща щото явно нещо правя вярно
- nikola59
- младши ентусиаст
-
- Кара: E90 LCI 320D xDrive
- Детайли за колата: N47/184 Hp
Petrolhead написа: до сега гледам как някакъв дърт козел клинчи пари.
не ми се чака да стане интересно

Гледай, гледай, през ден са му стриймовете - ще се познаеш там

enigma написа:Много лошо се получи за XXX... а ги предадохме така вероломно...
Това се отнася за всички, които са имали работа с американци и англичани. Примери бол. Южен Виетнам, Афганистан, Сирия ... И това е само на първо четене. Как ще си изкарат хората от Украйна? Един Бог знае, колко са там. Ще ги пишат "изчезнал по време на акция" или нещастен случай. Ще дадат по едно знаме на семейството и до тук. А на Украйна, кой ще помага? Ще кажат едно "Сори" и проблемът се счита за решен.
- E34
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Ееее шейсе
- Мечтае да кара: кънки
ukelichko написа:...Нито има някаква уникално развита икономика, нито свобода на словото, нито има среда за развитие, нито има пътища и инфраструктура, нито някакви постижения в науката, медицината и изкуството, нито руснаците са създали някакви топ брандове...
Уааахахахахаххахахахахахаххаххахахахахахахахахахха.......чакай чакай малко.....за Гугъл чувал ли си? А за един от създателите на Гугъл? Верно емигрира в САЩ с техните на 6 години ма руснак ли е, руснак е. Или имаш впредвид в самата Русия....я да помислим...Касперски кво е? Още...Телеграм и тя е световноНеизвестен топ бранд

За войната прогнозата ми не се сбъдна признавам, но не знаех първоначално фактите. А те са, че действително Запада много сериозно е подготвял и продължава да подкрепя с инструктори, оръжие и какво ли не украинците. Няма как неподготвена страна да оказва такава съпротива. Това си е открита конфронтация. Къде ше му излезе края - балимумамата!
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост
E34 написа:ukelichko написа: няма абсолютно НИКАКВА представа ама наистина никаква относно Русия като държава...
E kak да нямаме бе?
Русия ако я погледнем на икономическата карта.....амм..... ми тя е съвсем мъничка.
Какво има Русия? Нефт и ракети. Тя е просто една бензиностанция с ракети.

ПРОСт Киро нали ни осведоми?

- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
Ubi dubium, ibi libertas
Мдаа,на тея мърши някой трябва да им обясни,че НЕ СА туристи, а насрани бегълци. И като такива трябва да стоят в бежанските лагери и да си натискат парцалите,а не да си развяват грозните знамена като завоеватели на България.
И в Германия направиха опити да си веят тъпите парцали, обаче там нещо с полицията не им се получиха нещата.
Англия не ги пускат да влизат, и не искат и да чуят за тях.
Само в Бг са над всичко и всички.
Oчаквам скоро предаванията пo БТВ и Нова ТВ да започват с молитви за благополучието на Зеленски
Да допълня Енигмата. Американски спасители оказват помощ на съюзнически сили:
https://www.facebook.com/10005857284525 ... 2745151799
https://www.facebook.com/10005857284525 ... 2745151799
E34 написа:...за Гугъл чувал ли си? А за един от създателите на Гугъл? Верно емигрира в САЩ с техните на 6 години ма руснак ли е, руснак е. Или имаш впредвид в самата Русия....я да помислим...Касперски кво е? Още...Телеграм и тя е световноНеизвестен топ бранд![]()
![]()
И това само на първо четене...
От тези, само Касперски е руска компания и е крило на КГБ

- mr_petroff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
- Мечтае да кара: BMW 2002 tii
Е сега вече избеснях.

А тая мърша да се запознае с петима мангала от затвора...