Войната започна ...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Войната започна ...

Мнение от STEVAL » 01 Май 2022, 22:52

steeN написа:
STEVAL написа:Прав си, даже сте и по-малко, но се опитвате да се налагате

Дори не съм гласувал в последните 3. Но ти определено живееш в някакъв абсурден балон ако си мислиш, че ситуацията е такава в момента.

Не знам в какъв балон живея но не мисля, че:
повече от 8% от населението одобрява действията на правителството спрямо войната
повече от 8% искат да се подарява оръжие на Украйна
повече от 8% от ползвателите на газ одобряват доставки на по-скъпа цена

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
Мечтае да кара: F82 ///M4

Мнение от Exclusive89 » 01 Май 2022, 23:05

Пинтев написа:остава такива семкаджии като Ексклузива.

Няма да издребнявам колкото теб, няма да те обидя. 'Ай чал'.
И недай да определяш какви са хората пред клавиша, някак си не е мъжко. ;) И на мен не ми допадат много мнения, но не съм тръгнал да обяснавам на хората колко са тъпи/прости/глупави и т.н. само, защото не мислят като мен.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: овца във вълча кожа...

Мнение от hell's angel » 02 Май 2022, 0:18

А, нещо, перемомоги нЕма ли ве бойци ? Да не сте объркали темата ? :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Ubi dubium, ibi libertas

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i
Мечтае да кара: E39 ALPINA B10

Мнение от Grozdanoff » 02 Май 2022, 2:03

Съжалявам украйнския народ, да останеш без дом е ужасно, но собственото ти правителство/армия да не те остави да се евакуираш е повече от нехуманно и брутално... едно не ми стана ясно: защо още Февруари месец бяха раздали калашници на цивилното население, и то на утрепките... ясно е какво ще се случи от това, каква е идеята на това безумие?
alx написа:Маратона април го избягах грубо за 3 часа което за аматьор като мене хич не е зле- рова е квалификационно време на две възрастови групи под моята. Висок съм малко над 180см и тежа 82кг сутрин… пиша ги тези неща щото явно нещо правя вярно :)

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 02 Май 2022, 4:11

Бедите идват винаги от правителствата. Инак днес са евакуирали хора от Азовстал.
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e46 318i N42B20AB
Мечтае да кара: хората да мислят
Детайли за колата: свежа и поддържана!

Мнение от ivoaudi » 02 Май 2022, 4:37

И са думнали не малко американско оръжие на "новото" летище до Одеса. Освен това фира са дали два су24 и един су25, плюс един Байрактар. Хубава работа - оръжието е получено, остава само да го платят. И това.
9K714 OKA SS-23

ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 02 Май 2022, 8:32

Ето една бедна женица, излязла от Азовстал заедно със семейството си
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 02 Май 2022, 8:58

BMW_POWER написа:Ето една бедна женица, излязла от Азовстал заедно със семейството си

Евала на жената!
Тая е повече мъж от всички военни експерти дето се разписват в тая тема...
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 02 Май 2022, 9:20

И тях ли ще ги освобождават.......

https://offnews.bg/sviat/tajms-moskva-e-vzela-reshenie-za-ataka-sreshtu-moldova-775832.html

Москва вече си проправя пътя за превземане на Молдова, пише британският Таймс и допълва, че нахлуването в бившата съветска република може да стане на 9 май. Според британското издание на 9 май руският президент Владимир Путин може да обяви признаването на независимостта на Приднестровската молдовска република. Това би довело до реализация на „Донбаския сценарий“ и би било непосредствена заплаха за териториалната цялост на Молдова.
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 02 Май 2022, 9:27

Те са отделени още 90те годиин , спретнаха си някаква война там още тогава после се върнаха като автономия в молдова .
https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D1 ... 0%BA%D1%82
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 02 Май 2022, 9:55

BMW_POWER написа:Ето една бедна женица, излязла от Азовстал заедно със семейството си

Да ти кажа честно, нормално е това, при положение, че държавата им е във война.
Жени и мъже да се сражават.
В крайна сметка, предложиха да излязат от завода и те го правят.
Сега трябва да ги пуснат по живо по здраво и това е.

Иначе, доста комично се получава, някой потребители тука да говорят как трябва да изглежда мъж, кое е мъжка постъпка...без да имат и ни най-малка представа какво е мъж и те как се държат като "мъже" с коментари и действия във същият този форум.

п/п
Сега видях случайно една новина от посещението на премиера на България в Украйна.
Министър-председателят ни благодари на Зеленски за оказаната помощ при спасяването на българските кораб и моряци от Мариупол.

Това някакво болестно състояние ли е, никой не му казва какво се случва в действителност или нещо друго?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: овца във вълча кожа...

Мнение от hell's angel » 02 Май 2022, 11:29

1984
Ubi dubium, ibi libertas

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i
Мечтае да кара: E39 ALPINA B10

Мнение от Grozdanoff » 02 Май 2022, 14:22

Някой има ли наблюдения над това какво се случва Турция - Ирак. Какво е настроението на Русия и САЩ/ЕС относно този конфликт?
alx написа:Маратона април го избягах грубо за 3 часа което за аматьор като мене хич не е зле- рова е квалификационно време на две възрастови групи под моята. Висок съм малко над 180см и тежа 82кг сутрин… пиша ги тези неща щото явно нещо правя вярно :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e46 318i N42B20AB
Мечтае да кара: хората да мислят
Детайли за колата: свежа и поддържана!

Мнение от ivoaudi » 02 Май 2022, 14:28

Всичко, което не е руска агресия не е модерно сега и анатемосано. Накрая всички ще ядат руски шамари и ще си бършат сополите, ма засега само лаят.
9K714 OKA SS-23

ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 02 Май 2022, 14:31

Турция трепе кюрди, които искат независимост (най-голямата нация без държава в света), както през последните 50г. Само че сега влизат безнаказано в Ирак, щото там държава няма на практика. А в Ирак са най-богатите кюрди, които финансират кюрдската кауза. Май дотолкова ми стигат познанията. Въобще ситуацията много напомня Луганск и Донецк, но няма да влизам в сравнения, че ще ме нападнат феновете на Путлер. Обаче като гледам как върви тая тема, ще вземе да стане някой модераторски инцидент с нея... Тоя форум ни обединява от години, а с 2-3 теми тук доста хора създадоха само напрежение и конфликти.
Never mistake motion for action...

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата