Море 2025г.?!...
Модератор: Общи модератори
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
Re: Море 2022г.?!...
Еми... Ние с Москвича даже телевизор сме си носили, само в багажника багаж, ама...
На мен обаче почивката винаги ми е около 10 дни. Седмица ми е малко.
На мен обаче почивката винаги ми е около 10 дни. Седмица ми е малко.
Хм,хм...
Kroki написа:Баси, едно време си спомням с трабанта 1 сак за баща ми, майка ми и мене. 1 малка щайга прясно набрани праскови от градината и бяхме по 15 дена на море.![]()
сега: 1 сак за мен, 1 сак за жената, 1 чанта за двете котки ( играчки, тоалетни, храна, одеалце)![]()
А като дойдат и децата....и трабанта ще сложиш в багажника...

- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
От 01.05. отпадат сертификати, ПСР и т.н. за Гърция
Като гледам цените в България, отиваме в Гърция

barty написа:От 01.05. отпадат сертификати, ПСР и т.н. за Гърция![]()
Aaaa не бе!

- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
barty написа:От 01.05. отпадат сертификати, ПСР и т.н. за Гърция![]()
Колега това за влизане в Гърция ли? Къде го видя това инфо?
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- barty
- старши ентусиаст
-
///M Power написа:barty написа:От 01.05. отпадат сертификати, ПСР и т.н. за Гърция![]()
Колега това за влизане в Гърция ли? Къде го видя това инфо?
Официално по ТВ

- ivoaudi
- старши ентусиаст
-
- Кара: e46 318i N42B20AB
- Мечтае да кара: хората да мислят
- Детайли за колата: свежа и поддържана!
А за влизане в България знаете ли дали няма промяна? Става въпрос за влизане с кола. Звънях на Ивкони и мацката ми вика всичко е ала-бала, ма си представям, че тя тъй си говори, щото има интерес да продава билети и толкоз. Аз все ги плащам тез ПЦР-и и мисля вече да не се занимавам с глупости. Вече трети път поне в поцока западна Европа почти никой нищо не търси. Скоро даже дойдох без тест, въпреки че имаше контрол на всички граници. Смятам тея дни да ходя до България и нищо да не правя.
9K714 OKA SS-23
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
ivoaudi написа:А за влизане в България знаете ли дали няма промяна? Става въпрос за влизане с кола. Звънях на Ивкони и мацката ми вика всичко е ала-бала, ма си представям, че тя тъй си говори, щото има интерес да продава билети и толкоз. Аз все ги плащам тез ПЦР-и и мисля вече да не се занимавам с глупости. Вече трети път поне в поцока западна Европа почти никой нищо не търси. Скоро даже дойдох без тест, въпреки че имаше контрол на всички граници. Смятам тея дни да ходя до България и нищо да не правя.
https://www.bgnovini.eu/%D0%BE%D1%82-1- ... dhtZCNUsHk
- NGneer4eto
- ентусиаст
-
- Кара: Е90 330d
- Мечтае да кара: по Аутобан
- Детайли за колата: снегорин
Направо не завиждам на черноморските хотелиери: Българските туристи масово в Гърция, Турция, Сеишели, Майорка, Доминикана и пр. щото по-евтино отколкото в българско. Руски туристи йок, ама Асен каза, че ще има украински туристи бол. Ама тях май хотелиерите вече не ги искат, защото са за безплатно. Англичани, шваби и пр. едва ли ще дойдат щото по новините казаха, че може да има плаващи мини в морето, а и много напрежение в тва Черното море така или иначе. АМа иначе пък цените обещават да са двойни-тройни. Не се ли усетят хотелиерите малко да оправят цените, направо не искам да съм на тяхно място. Може да е по-зле от ковидовото време.
- barty
- старши ентусиаст
-
еВал съм ги у мутрите хотелиери
Само ченгета, мутри, наркодилъри и сие хотелиери та да ги съжалявам. Да бутат гетата по морето и да бягат в Русия, инкубатора им.

Само ченгета, мутри, наркодилъри и сие хотелиери та да ги съжалявам. Да бутат гетата по морето и да бягат в Русия, инкубатора им.

Миналата година се печем с мойта на слънчев и по едно време гледам маджо по бански се разхожда между чадърите, а около него 10 охранителя с костюми, лачените обувки и снаражение като за война
бяха страшна атракция за чужденците

- ivoaudi
- старши ентусиаст
-
- Кара: e46 318i N42B20AB
- Мечтае да кара: хората да мислят
- Детайли за колата: свежа и поддържана!
kiko написа:ivoaudi написа:А за влизане в България знаете ли дали няма промяна? Става въпрос за влизане с кола. Звънях на Ивкони и мацката ми вика всичко е ала-бала, ма си представям, че тя тъй си говори, щото има интерес да продава билети и толкоз. Аз все ги плащам тез ПЦР-и и мисля вече да не се занимавам с глупости. Вече трети път поне в поцока западна Европа почти никой нищо не търси. Скоро даже дойдох без тест, въпреки че имаше контрол на всички граници. Смятам тея дни да ходя до България и нищо да не правя.
https://www.bgnovini.eu/%D0%BE%D1%82-1- ... dhtZCNUsHk
Не знаех. Благодаря, колега!
9K714 OKA SS-23
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
NGneer4eto написа:Направо не завиждам на черноморските хотелиери: Българските туристи масово в Гърция, Турция, Сеишели, Майорка, Доминикана и пр. щото по-евтино отколкото в българско. Руски туристи йок, ама Асен каза, че ще има украински туристи бол. Ама тях май хотелиерите вече не ги искат, защото са за безплатно. Англичани, шваби и пр. едва ли ще дойдат щото по новините казаха, че може да има плаващи мини в морето, а и много напрежение в тва Черното море така или иначе. АМа иначе пък цените обещават да са двойни-тройни. Не се ли усетят хотелиерите малко да оправят цените, направо не искам да съм на тяхно място. Може да е по-зле от ковидовото време.
Тая година наще играчи по черноморието ако не гризнат дръвцето и леко да се приземят малко на земята няма кога.Приятел с апартамент в св.Влас ми разправя сега по празниците било фул с украйнци само с яки коли и супер нагли.Например влиза във фризьорския салон и накрая спасиба я украинец и си тръгва

Ще си мечтаят за ковид положението от миналата година

- NGneer4eto
- ентусиаст
-
- Кара: Е90 330d
- Мечтае да кара: по Аутобан
- Детайли за колата: снегорин
kiko написа:NGneer4eto написа:Направо не завиждам на черноморските хотелиери: Българските туристи масово в Гърция, Турция, Сеишели, Майорка, Доминикана и пр. щото по-евтино отколкото в българско. Руски туристи йок, ама Асен каза, че ще има украински туристи бол. Ама тях май хотелиерите вече не ги искат, защото са за безплатно. Англичани, шваби и пр. едва ли ще дойдат щото по новините казаха, че може да има плаващи мини в морето, а и много напрежение в тва Черното море така или иначе. АМа иначе пък цените обещават да са двойни-тройни. Не се ли усетят хотелиерите малко да оправят цените, направо не искам да съм на тяхно място. Може да е по-зле от ковидовото време.
Тая година наще играчи по черноморието ако не гризнат дръвцето и леко да се приземят малко на земята няма кога.Приятел с апартамент в св.Влас ми разправя сега по празниците било фул с украйнци само с яки коли и супер нагли.Например влиза във фризьорския салон и накрая спасиба я украинец и си тръгва![]()
![]()
Ще си мечтаят за ковид положението от миналата година
Чувам и за други подобни случаи. Там е работата, че по манталитет са си същите като руснаците. Ама преди им казваха на всичките руснаци, защото за българите руснак, украинец и беларусин беше все едно. Та сега едва ли ще можеш да им вземеш пари или да ги поступаш, защото веднага те обявяват за путинофил и агресор и ставаш враг на европа. АМа всичко си има граници де. Не се знае кога ще ескалира някъде.
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Ами най-много да спрат да получават разни стоки и услуги или пък ще им искат парите предварително и готово
...!

Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!