Политическа.
Модератор: Общи модератори
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
Re: Политическа.
Не бе, требваше да каже "Машалла, Аферим, думкайте ги тия гниди на воля ние ще пляскаме."
Даже и да го мисли и да се кефи на боНбите не може да го каже.
Кви хора сте не ми е ясно, честно.
Даже и да го мисли и да се кефи на боНбите не може да го каже.
Кви хора сте не ми е ясно, честно.
Хм,хм...
Моджо написа:Аз не следя много нещата, ама засега не виждам Кирчо да е направил нещо лошо. Не знам що толко го плюете.
Дано се ебаваш, макар че ти видях още едно мнение в една друга тема и силно се надявам да не се размножаваш

А горното нема и смисъл да се коментира. Писал си, че не се информираш от телевизия,интернет и т.н. Интересно ми е от какви източници се информираш ?
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
Ми не, не съм писал от Интернет. Социални медии и ютуб не са целия интернет....
А не знам защо го плюете наистина....дотук разбрах само за неква сметка у фейсбук. Ако некой следи фейсбук г-н Кирчо в качестовото му на г-н Кирчо /щото там той друго качество няма/ си е негов проблем. Всичко останало само слухове, медийни шитни и нищо съществено.
А не знам защо го плюете наистина....дотук разбрах само за неква сметка у фейсбук. Ако некой следи фейсбук г-н Кирчо в качестовото му на г-н Кирчо /щото там той друго качество няма/ си е негов проблем. Всичко останало само слухове, медийни шитни и нищо съществено.
Хм,хм...
- Ppetkow
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW
- Детайли за колата: F10 M550D
Само ще кажа ха-ха-ха-ха…. Не знаел зс НАП, не знаел за тунелите, не знаел за Лорер. Нищо не знае ама иначе си е информиран човека и изказва мнение, че Киро си е Ок.

Последна промяна Ppetkow на 28 Апр 2022, 11:41, променена общо 1 път
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
b_u_b_o написа:Е.Димитров написа:Не знам кой е "путкин" и "путягин", разбира се досещам се, но начина на изписване говори доста неща, като горното неразбиране.
За пореден път го приемаш вътрешно като някой се обръща неуважително към Кремълския император, пък българските политици като се наричат с какви ли не имена проблеми няма. Това също говори доста, замисли се.
Разбира се, това не е вярно.
Ако цитирам някой, който е казал различно от Зеленски с малка буква, винаги го подчертавам.
Май ти прекалено следиш тези неща и ти е "вътрешно"
Винаги пиша с главна буква и точно имена на градове и хора!
- E34
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Ееее шейсе
- Мечтае да кара: кънки
Слушате ли му простотиите, които ръси този болен мозък от Украйна? Вече не е смешен, опасно нагъл е и трябва незабавно да се отстрани. Много ми е интересно какво ще се случи в близките седмици. България е страна, в която подкрепата за Русия е поне 70%, а за неутрална позиция минимум 90%. Този олигофрен буквално плюе на народа си.
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
E34 написа:България е страна, в която подкрепата за Русия е поне 70%
Ще се изненадаш лошо значи
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
E34 написа:България е страна, в която подкрепата за Русия е поне 70%

I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
Моджо написа:2. Лорер - не знам кой е, жена му па хептен не я знам. Ама ако случайно си мислиш, че надзора е нещо дето стоиш 8 часа на бюро и работиш, не си познал, а даже и мисля, че за това пари не зимат, ма както и да е.
След този абзац, колега, по-добре не продължавай.
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- FaceOff
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: колело
Чудя се как спи тоя български народ от 2004 година насам?? То едно въртене, то чудо.. сън не го фаща че сме в НАТО, а той за Русия милее.. плаче насън, мамка му..E34 написа:Слушате ли му простотиите, които ръси този болен мозък от Украйна? Вече не е смешен, опасно нагъл е и трябва незабавно да се отстрани. Много ми е интересно какво ще се случи в близките седмици. България е страна, в която подкрепата за Русия е поне 70%, а за неутрална позиция минимум 90%. Този олигофрен буквално плюе на народа си.
Па на 1ви януари 2007, къ му отвориха границите.. опашка на централна гара до Лъвов мост.. всичко на влака за Масква.. билети нямаше..

- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
///M Power написа:Моджо написа:2. Лорер - не знам кой е, жена му па хептен не я знам. Ама ако случайно си мислиш, че надзора е нещо дето стоиш 8 часа на бюро и работиш, не си познал, а даже и мисля, че за това пари не зимат, ма както и да е.
След този абзац, колега, по-добре не продължавай.
Що?
1. Разговора е за Кирчо, нали така? Ай ся да ми кажете как и кога Кирчо е назначил в надзора въпросната госпожа. Щото не е той.
2. Контекста за това назначение от плявата дето е прочетено е, че е турена там да лапа пари, наши ора, калинки. Само дето надзора пари не зима и заседава 1-2 пъти месечно. Много постно нещо за наш човек та да го вадите като аргумент.
3. Понеже погледнах, въпросната госпожа е в политиката от 2013 година много преди Кирчовци и мъжове.
4. Въпросната "длъжност" не изисква конкурс та нещо и там да има.
Има и 5 даже и 6 ма карай.
Хм,хм...
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Аз , когато видя някой със супер успешна кариера някъде на запад и "зарязал" всичко да помага на България, въобще му нямам никакво доверие.
Преди време така дойдоха едни юпита, "оправиха" държавата и вече трайно се настаниха със скъпи хотели в България.
Преди време така дойдоха едни юпита, "оправиха" държавата и вече трайно се настаниха със скъпи хотели в България.
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Поне не успяха да ни вкарат във война, тея пък за това се борят усилено, мамито им продажно

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"