Политическа.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: колело

Re: Политическа.

Мнение от FaceOff » 27 Апр 2022, 22:41

Нема угодия на тоя матрял и това си е.. Единствен не е пратил военна помощ на Украйна.. въвлича ни във война, що не си кротува, що се месим.. Сега вместо да даде държавни пари, сиреч на всички, за оръжия, той призова тези, които искат да го направят... е пак е черен, тоя добре ли е, да си дари той заплатата, народа изнемогва, заплати ще дарява.. Луда работа, и при това не можех да го понасям преди войната, а като гледам повечето му избиратели сега пък са разочаровани :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 27 Апр 2022, 23:05

Трапчинко и Кокорчо си отиват , не ги мислете . Коалицията се пука по шевовете и не мисля че ще изкара годината .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

Кръстникът
Аватар
Кара: с турбо
Мечтае да кара: V10
Детайли за колата: стокови

Мнение от c04 » 27 Апр 2022, 23:31

Сондьора написа:В МС само Ленчето е ОК :mhihi:

:winky: :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Ееее шейсе
Мечтае да кара: кънки

Мнение от E34 » 28 Апр 2022, 8:20

Jordana написа:Трапчинко и Кокорчо си отиват , не ги мислете . Коалицията се пука по шевовете и не мисля че ще изкара годината .

Аз пък си мисля, че тези нагли олигофрени доста мизерии ще правят още дълго време. Главният господар няма да позволи и косъм да падне от главиците им. Ако си мислите, че с някакви мижави протести ще паднат, лъжете се. Тези протести ще бъдат брутално смазани. Ние сме официална колония на САЩ и съответно преден фронт във военно време. Нали не си мислите, че те ще загубят тази позиция щото някакви туземци имат претенции? Относно коалицията всичко е платено. Ако някой излезе, веднага има кой да го замести. Гербаджиите отдавна са си пуснали офертите. Много много лоши времена се задават.
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 28 Апр 2022, 8:49

FaceOff написа:Нема угодия на тоя матрял и това си е.. Единствен не е пратил военна помощ на Украйна.. въвлича ни във война, що не си кротува, що се месим.. Сега вместо да даде държавни пари, сиреч на всички, за оръжия, той призова тези, които искат да го направят... е пак е черен, тоя добре ли е, да си дари той заплатата, народа изнемогва, заплати ще дарява.. Луда работа, и при това не можех да го понасям преди войната, а като гледам повечето му избиратели сега пък са разочаровани :mhihi:

Нещата са пределно ясни и няма нещо толкова за разбиране.
Първи затворихме въздушното си пространство за руски самолети, още преди ЕС да бяха взели решение.
Постоянно някакви "шпионски" скандали и постоянно гонене на някакви руски дипломати, все едно тука е централата на НАТО, ЕС и пентагона и кой знае какви тайни имаме.
Когато каза, че Русия е "бензиностанция с ракети" беше "ок", но когато онази, руската дипломатка каза, че сме "подлоги", веднага настана суматоха.
Тука нашата риторика е малко над възможностите ни и по всичко личи, че идва твърде преекспонирано и леко "подшушнато" от някой.

Освен това, аз ако пратя пари за нечие оръжие, аз не ставам ли причина за смъртта на някой, без значение от коя страна е?!
А за сегашният проблем, нещата са повече от елементарни.
ЕС е наложил санкция на Русия, като им е запорирал сметките, където се плаща газа.
Руснаците не признават тези санкции и казват, че ако искате газ, ще плащате по други сметки по друг механизъм, защото иначе на практика, подаряват газа, не плащат заплати на работниците и тн.
ЕС пък викат, не си спазвате договора. Ми форс мажор и нашите политици знаят за това и зная какво ще се случи.
ЕС знаят за това и знаят какво ще се случи и ...пробват чрез нас, като по-малка държава.
В крайна сметка, нали за това се отказахме от един мракобесен политически строй, за да бъдем по-свободни в решенията си и избора си. Да живеем по-богато, да спрем да сме бедни.
Сега пак ни обясняват идиелистични неща, от рода "по-добре бедни, но горди"

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW
Детайли за колата: F10 M550D

Мнение от Ppetkow » 28 Апр 2022, 8:53

Моджо написа:Страшен пример нема що.
Премиера е премиер в Министерски съвет. Фейсбук, оле майко.

Точно така. Ти го каза! Премиера е премиер в МС, а не във фейсбук! Да си забелязал наскоро как по новинарските емисии бълват с новини кой какво казал и написал във фейсбук? Излезе скандална новина - Киро писал нещо във фейсбук - дават по новините какво написал. Излезе нещо друго - от управляващата коалиция някой друг пак нещо във фейсбук. За Трифонов няма нужда да казвам, защото там друго освен фейсбук за комуникация с народа няма. А ти ако искаш гласувай си пак за тях и чакай си от фейсбук информация какви решения се вземат и си чаткай тук във форума, че си доволен от тях и че "засега Кирчо не направил нищо лошо" :lol: :lol:
Примера не ти хареса? Нима е малко Премиер да сгреши скандално за нещо подобно и да не си признава или извини? На всичкото отгоре солташака му - онази зеЛена буквално нападаше и се караше на хората във фейсбук как да си траят хората и че много скоро ще видите вие, че от Украинско полоство ще потвърдят "правилната" сметка. Разбра се, че е обратното и глътнаха бастуна. Само тихичко един едит във фейсбук. :lol: :lol:

Още примери?? Има страхотно видео в нета как се клеха, че няма да теглят нисто стотинка заем за построяване на магистрали, тунели през планини и тн.
* В началото бяха 4 моста, 6 тунела, а от вчера министъра на МРРБ “…и един мост да започнем да строим за 4год ще е добре…” Магистрала Хемус да ама друг път.
* Жената на Лорер - феномен жена с министър, управляващ 6 млрд. лева евро ресурс, началник кабинет на вицеприера и министър на финансите, а от онзи ден пък и ще осъществява надзор върху Националната здравно-осигурителна каса. Да не е станало денонощието 48часа без да разбера?
* НАП 36млн лв раздали бонуси за 2021год. Криза…
* Отношенията с РС Македония…. Куролацията между България и Македония - за съжаление две неща за много куролирани.
* Режим на тока, енергийна криза с газ. Ужасяващо 18% резерв само имаме газ.
* Непознаване на устройството и институциите на България…

Искахме Премиер, който знае английски, че да не се “излагаме” пред Европа. Имаме по-голям проблем - куца му… “амммммм” българския.

И това е само за колко време толкова идиотщини... Сори ама по-голям идиот от гласуващия за тях няма. И вчера ги гледам Кирчко и Кокорчо ми изнасят лекции и ми говорят за "агресори" срещу България. Не искам да съм лош пророк ама тия да не ни вкарат в директна война накрая.... И като прочета пак коментара "Кирчо нищо лошо не е направил" и ми се вдига кръвното... :banghead: :lol: :lol: :lol:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Е.Димитров » 28 Апр 2022, 9:02

И аз да попитам.
Как се бърка една сметка със съвсем различна валидна сметка в съмнителна държава, известна с огромен брой фишинг измами?
От къде е взета тая сметка, на кого е?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
Мечтае да кара: F82 ///M4

Мнение от Exclusive89 » 28 Апр 2022, 9:09

Като видя герберски и депесарски грЪч разбирам, че всичко е точно :ok: Нищо лично към никой, даже и не гласувах на последните избори :D
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i мнооо убаво )))
Мечтае да кара: Еххх...
Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.

Мнение от Моджо » 28 Апр 2022, 9:18

Както казах аз не следя нещата, ама нещо имам чувството , че се информирате от некви съмнителни медии или от писания на тоя и оня.

1. Не съм чул за тунели и мостове нещо да се тегли. Когато и ако се изтегли - може да се приказва. Видеото дай да го видиме.
2. Лорер - не знам кой е, жена му па хептен не я знам. Ама ако случайно си мислиш, че надзора е нещо дето стоиш 8 часа на бюро и работиш, не си познал, а даже и мисля, че за това пари не зимат, ма както и да е.
3. Нап като са си раздали бонуси, да не би премиера да ги е раздал или той им е разрешил. И ако са събрали 1 милиард повече примерно не виждам никакъв проблем да си дадат бонус за това.
4. Даже не го разбирам какво значи. Куролоция не съществува в българския език.
5. Режим на тока няма, криза с газ има, ма то премиера лично я е предизвикал :kuku: А за резерва, като виден енергиен експерт да ми кажеш колко трябва да е, как става да е толко колко искаш и съсвсем случайно кой е тоя дето се занимава с ГАЗ най-общо казано. Може би е премиера или МС или случайно не е някакво си там дружество.
6. За непознаването на нещото , като гледам голяма част от пишещите тука не ги познават. За премиера не мога да кажа. Ма съм 99% сигурен, че по ги познава даже и от мен :)) Най-малкото има съветници за тая работа.

Да си член на некакви организации и да имаш ангажименти към тях даже не го слагам в сметката щото и това не се разбира масово. Всичко се свежда до махленското - Коги ни дават пари - супер са. Коги нещо ша ни бръкнат у джеба или треа да правим нещо дето на чичо Ванчо не му е ясно защо - да им таковам таковото.

Аз фейсбук нямам, не съм гласувал, но и не се информирам от жълти медии или от постове в социални мрежи или клипове в ютуб.
Па какво бълвали новините за кой какво писал у фейсбук може само да покаже колко високо ниво медии имаме. Щото и новини не гледам, така съвсем случайно.
Хм,хм...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 730 печка

Мнение от KostovG » 28 Апр 2022, 9:42

https://www.youtube.com/watch?v=FbcVCQwgtv8

Инфлуенсъра с Ленчето много напомнят на Боко и Севдето.

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: колело

Мнение от FaceOff » 28 Апр 2022, 9:45

Е.Димитров написа:
FaceOff написа:Нема угодия на тоя матрял и това си е.. Единствен не е пратил военна помощ на Украйна.. въвлича ни във война, що не си кротува, що се месим.. Сега вместо да даде държавни пари, сиреч на всички, за оръжия, той призова тези, които искат да го направят... е пак е черен, тоя добре ли е, да си дари той заплатата, народа изнемогва, заплати ще дарява.. Луда работа, и при това не можех да го понасям преди войната, а като гледам повечето му избиратели сега пък са разочаровани :mhihi:

Нещата са пределно ясни и няма нещо толкова за разбиране.
Първи затворихме въздушното си пространство за руски самолети, още преди ЕС да бяха взели решение.
Постоянно някакви "шпионски" скандали и постоянно гонене на някакви руски дипломати, все едно тука е централата на НАТО, ЕС и пентагона и кой знае какви тайни имаме.
Когато каза, че Русия е "бензиностанция с ракети" беше "ок", но когато онази, руската дипломатка каза, че сме "подлоги", веднага настана суматоха.
Тука нашата риторика е малко над възможностите ни и по всичко личи, че идва твърде преекспонирано и леко "подшушнато" от някой.

Освен това, аз ако пратя пари за нечие оръжие, аз не ставам ли причина за смъртта на някой, без значение от коя страна е?!
А за сегашният проблем, нещата са повече от елементарни.
ЕС е наложил санкция на Русия, като им е запорирал сметките, където се плаща газа.
Руснаците не признават тези санкции и казват, че ако искате газ, ще плащате по други сметки по друг механизъм, защото иначе на практика, подаряват газа, не плащат заплати на работниците и тн.
ЕС пък викат, не си спазвате договора. Ми форс мажор и нашите политици знаят за това и зная какво ще се случи.
ЕС знаят за това и знаят какво ще се случи и ...пробват чрез нас, като по-малка държава.
В крайна сметка, нали за това се отказахме от един мракобесен политически строй, за да бъдем по-свободни в решенията си и избора си. Да живеем по-богато, да спрем да сме бедни.
Сега пак ни обясняват идиелистични неща, от рода "по-добре бедни, но горди"

Сигурно обърка кое/кой искаш да цитираш, щото не виждам никав смисъл да ми цитираш мнението, при положение, че написаното от теб няма никаква връзка???
Ама ще си позволя пък малко коментар по написаното - първи сме затворили въздушното си пространство преди ЕС да бил взел още решение? (Тук не знам колко въпросителни да сложа) Я дай инфо от кухнята, явно си там.. на коя дата ние затваряме въздушното си пространство ина коя ЕС взима решение??
Относно шпионите.. че дори РСМ изгони руски дипломати, ти на кой свят живееш?
Ми пращай пари за оръжие на путкин бе.. в свободна държава живеем, за разлика от допреди 30тина години, за когато толкова милеете.. пращай на путягин, може и да ни пусне гЪза

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Е.Димитров » 28 Апр 2022, 10:11

FaceOff написа:
Сигурно обърка кое/кой искаш да цитираш, щото не виждам никав смисъл да ми цитираш мнението, при положение, че написаното от теб няма никаква връзка???
Ама ще си позволя пък малко коментар по написаното - първи сме затворили въздушното си пространство преди ЕС да бил взел още решение? (Тук не знам колко въпросителни да сложа) Я дай инфо от кухнята, явно си там.. на коя дата ние затваряме въздушното си пространство ина коя ЕС взима решение??
Относно шпионите.. че дори РСМ изгони руски дипломати, ти на кой свят живееш?
Ми пращай пари за оръжие на путкин бе.. в свободна държава живеем, за разлика от допреди 30тина години, за когато толкова милеете.. пращай на путягин, може и да ни пусне гЪза

Въобще не съм объркал, но пък разбирам, че ти не разбираш по принцип тези неща.
България затваря въздушното си пространство от 26.02, ЕС от 27.02.
Мисля, че няма нужда от въпросителни!
Не знам кой е "путкин" и "путягин", разбира се досещам се, но начина на изписване говори доста неща, като горното неразбиране.
Да не говоря, че много ясно съм написал, не пращам оръжие на никого , което може да убие или ще се използва за убиване на хора.
Явно и не четеш!

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 28 Апр 2022, 10:13

KostovG написа:https://www.youtube.com/watch?v=FbcVCQwgtv8

Инфлуенсъра с Ленчето много напомнят на Боко и Севдето.
Подаряваме им ги, да си останат там..
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8

Мнение от b_u_b_o » 28 Апр 2022, 10:18

Е.Димитров написа:Не знам кой е "путкин" и "путягин", разбира се досещам се, но начина на изписване говори доста неща, като горното неразбиране.

За пореден път го приемаш вътрешно като някой се обръща неуважително към Кремълския император, пък българските политици като се наричат с какви ли не имена проблеми няма. Това също говори доста, замисли се.

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 28 Апр 2022, 10:37

Toя олигофрен ни бута към война и национална катастрофа..
https://fakti.bg/world/674207-petkov-sh ... bli-za-gaz
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата