Криптовалути

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Re: Криптовалути

Мнение от TNT » 21 Апр 2022, 13:01

Не ми отваря картинката нещо, но през цялото време ли са били в евро или си ги въртял по някое време btc/eur и не се сещаш за това ?
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW ///E36

Мнение от don_gori » 21 Апр 2022, 13:34

През цялото време си бяха в евро, аз обменям директно bitcoin към евро. Просто когато вече беше общата сума от 1300евро един път ги бях метнал от Funding Wallet към Spot и после пак от Spot към Funding Wallet.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 21 Апр 2022, 13:48

don_gori написа:- 310€
- 403€
- 606€
Общо 1319€

Като ги сметнах по снимката, са няколко евро отгоре. Питай в чата да ти обяснят. Според мен идва от някакво превалутиране някъде, което не е споменато или не знаеш (и аз също).
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW ///E36

Мнение от don_gori » 21 Апр 2022, 14:35

Всъщност са 31,...€ защото голямата сума най-отдолу е вече 1289€ вместо 1319€ :roll:
Чата ми е малко отвратно като се сетя как чаках 5 дена да питам за верификация понеже имаше 30000 човека преди мен .... :kuku:

EDIT: малко се изложих :mhihi: в таблицата където си смятах съм пропуснал една транзакция от картата която беше точно 31.5€ , писах на съпорта доста бързо се свръзах и ме препратиха към точния човек. След няколко реда се разбрахме къде греша :yes:
Бинанс картата работи супер и курса е много добър тук е 1.96 , а в Турция като бях беше по-добър от този тук в България, препоръчвам :yes:

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 22 Апр 2022, 8:18

И пак за онези 213к биткойна: :mhihi:
https://www.capital.bg/moiat_capital/cr ... ogatstvo/#

Сега, имало ли, нямало ли, едно от грешните неща в статията е, че ако нямаш ключовете не може да видиш колко биткойна има в портфейла. Иначе звучат логични другите неща, малко не ми се връзва как групата нямало да има смисъл да се занимава с дребни измами с митниците, а това хич не са дребни измами да имаш 7 пункта през които да пускаш каквото и колкото си искаш.
Няма да се учудя ако са иззели компютрите и вътре да е имало портфейли, но без пароли, а някой шеф да е побързал да си препише заслуги обявявайки това, ама онзи сайт биволЪ...може да му вярваш точно толкова, колкото и на политизирана медия като Капитал.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 26 Апр 2022, 20:36

На Ванката новото видео е безценно:
https://youtu.be/HVZETfGKfkU
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: f01
Мечтае да кара: r230

Мнение от grkv » 26 Апр 2022, 22:44

То всичко е безценно... верно твърде много го гледаш тоя Пламен, половината му речник си прихванал... :lol:

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 27 Апр 2022, 7:55

Освен физическа болка, друго не съм. :mhihi: Държа да отбележа, че думата чукундур я ползвам много преди Пламен да я е чул и е сукал вероятно още тогава. В началото на 90-те имаше една книга-игра(младите не знаят какво е това :mhihi: )която се казваше "Замъкът на таласъмите" от Колин Уолъмбъри(българин е :mhihi: )и вътре за пръв път я прочетох като там това бяха едни същества такива грозни и големи, нещо като орки. :mhihi:
Ще се изненадаш иначе колко малко го гледам, епизоди от добро утро крипто НИТО ЕДИН не съм гледал. :mhihi: Няколко подкаста с интересни заглавия и от късите клипчета ако някое заглавие ми хване окото се случва някога. Той ми е дал каквото е било нужно все пак, когато е трябвало за да си тръгна по моя път.
Иначе снощи гледах и това с Виталик, като тоя канал го следя вече бая време:

https://youtu.be/ZfjbjnyjLY8

Моето мнение, че колкото по-малко ти мътят главата, толкова по-добре защото личното убеждение е най-важно. Но все пак не е лошо да чуваш всякакви неща, а Ванката си ми е любимец от БГ.

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 28 Апр 2022, 8:38

https://youtu.be/u-9rTPt5CN8
Едно от отрезвителните видеа, винаги е хубаво да слушаш спокойния начин по който Белев ти обяснява всичко и в крайна сметка да се доосъзнаеш, че дали сме в бул или беър е без особено значение. Само мислиш как да се позиционираш още по-добре.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8

Мнение от b_u_b_o » 28 Апр 2022, 16:24

https://www.youtube.com/watch?v=7kUlLRiDpkk

Страхотен подкаст вчера е записал Пламен. Като видях госта си казах "тая пък от какъв зор я е поканил, тоя съвсем изпляска". Ама си го пуснах на х2,5 ей така за фон докато работя. Първата част дето си говорят общи приказки и за пътувания може да се изпусне, от един момент натам когато почва да ѝ обяснява как работи паричната система в момента и колко е счупена определено си заслужава гледането. Мацката в един момент направо ѝ дойде много и поиска почивка :mhihi: Та слушах го аз и се чудех, ако чуеш тези аргументи и не се плеснеш по челото в каква извратена система живеем, трябва да си тотален идиот, не виждам друго обяснение. Дори не ми се вижда толкова сложно за осмисляне, не мога да разбера защо хората отделят толкова енергия за теми като ковид и войната, а не проумяват очевидните проблеми на човечеството, които са и предпоставки за тия същите неща дето ги вълнуват. Лошото е, че най-вероятно ще го изледат хората които вече са ги чували под един или друг вид тия неща дори и не така синтезирано, а всички останали които всъщност имат нужда да ги чуят ще си ги подминат и ще гледат клипове с такнове и руска реч... :banghead:

Ето от тук почва интересната част:
https://youtu.be/7kUlLRiDpkk?t=8577

Потребител
Аватар
Кара: F90
Мечтае да кара: 507

Мнение от Spunky » 28 Апр 2022, 17:18

b_u_b_o написа:Ето от тук почва интересната част:

Изгледах няколко минути, за историята с парите от дядо му - това момче изглежда няма никаква финансова и историческа подготовка. Внимавайте много, ако си черпите информацията от подобни “експерти”, те правят пари от вас и вие сте продукта. Това е схемата.

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 28 Апр 2022, 17:57

Не ни занимавай Бубо, цената падна, това е понци схема и скоро ще изгърми. :mhihi:
Последна промяна Top Gun Maverick на 28 Апр 2022, 18:44, променена общо 1 път

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8

Мнение от b_u_b_o » 28 Апр 2022, 18:41

Spunky написа:
b_u_b_o написа:Ето от тук почва интересната част:

Изгледах няколко минути, за историята с парите от дядо му - това момче изглежда няма никаква финансова и историческа подготовка. Внимавайте много, ако си черпите информацията от подобни “експерти”, те правят пари от вас и вие сте продукта. Това е схемата.
Айде изгледай още поне час и ако тогава имаш нещо да кажеш заповядай.

Sent from my 2109119DG using Tapatalk

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 28 Апр 2022, 18:51

Абе тия думи с продукта не ги ли казваше самия Пламен преди време? :mhihi: А и бая други де. Но това не пречи да слушаш и черпиш информация от всякакви места, понеже е важно как я синтезираш. Както казва Айнщайн, всеки глупак може да знае, важно е да разбираш защо е така.
Та в тоя ред на мисли, всеки знае, че Биткойн падна, но...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 28 Апр 2022, 19:49

Spunky написа:това момче изглежда няма никаква финансова и историческа подготовка.

Много е зле. Инфлация, печатане на пари, muh freedoms, rewind and play :lol: wanna be anarchist starter pack.
В момента цялата макрорамка се сменя тотално и ще го изпере по главата като мокър парцал.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата