325 тдс някаде 95г
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
325 тдс някаде 95г
незнам точно как се зарибих за тази колица, но снощи се видях с приятел които внася коли и му казах да ми търси
. и какво се получи - тои цяла вечер ме разубеждава била трактор, плуг ли ше му слагам, била мощна ама тромава, чак след 120км/ч варвяла,негов комшия имал 2 и двете трудно палели вдигал 5 мин. пушилка докато запали и последния цилиндър, много скъпа за поддръшка.............и т.н........... ЦЯЛА ВЕЧЕР
моля които има такава кола да пише до колко е доволен от нея

моля които има такава кола да пише до колко е доволен от нея

- LAST RIDE
- ентусиаст
-
- Кара: дизелaка да пропушва
- Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D
можеш да посъветваш твоя приател да си смени професията
карал съм такава и върви повече и от бензинка а и осещането е страхотно.

карал съм такава и върви повече и от бензинка а и осещането е страхотно.
Заменям си усилвателя!!
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...

- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
- D.Pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е38
- Мечтае да кара: Е38
- Enslaving_Lecher
- ентусиаст
-
- Кара: E83 LCI, Е60
- Мечтае да кара: BmW F06 M
Владо написа:дет се вика, с този приятел врагове ти не трябват...
Звукът от турбото е много гот

sieg написа:внимавай да е читава, задължително я прекарай през хубав сервиз, защото да възстановиш строшен ТДС е много различно от това да възстановиш бензинов двигател...
Малко офф топик ша стане ама колко може да излезе едно напълно възстановяване на 325тдс, нещо поне орентировачно да споменете. Гледам има хубави тдс-и по мобиле за малко пари ма са Motorshaden.
alter написа:sieg написа:внимавай да е читава, задължително я прекарай през хубав сервиз, защото да възстановиш строшен ТДС е много различно от това да възстановиш бензинов двигател...
Малко офф топик ша стане ама колко може да излезе едно напълно възстановяване на 325тдс, нещо поне орентировачно да споменете. Гледам има хубави тдс-и по мобиле за малко пари ма са Motorshaden.
Зависи кво им е schade-то...
Ориентировъчно - глава 3к лева, ГНП - мисля че около 2к е главата на помпата, турбинка - 1к... основен ремонт обаче не знам колко струва...
охладителната система+свещи(нещо задъжително) - около 500 лв ...
жена и кола не въртят ли задница, не ми ги фали...

- Lunaticc 1
- младши ентусиаст
-
- Кара: 745i;740d;330xd;330i-Convertible
- Мечтае да кара: кока & цици
- Детайли за колата: с чип !!!

Чеп Туринг !
Мантинела Тунинг !!!
Леген Пауър Рейсинг !!!!!
Перални,Тостери,Миксери, и Гипсокартонь на ЧАСТИ !!!

Мантинела Тунинг !!!
Леген Пауър Рейсинг !!!!!
Перални,Тостери,Миксери, и Гипсокартонь на ЧАСТИ !!!

- Andronoff
- триногата
-
Дълбока тема сте захванали тука
Аз се чудех до последно каква кола да си купя, дизел или бензин и тогава се срещнах с един човек от форума - Явор и той ми каза нещо от сорта на "по-добре си купи бензин и давай пари само за гориво, отколкото да си купиш дизел и да даваш пари само за ремонти"
И въпреки това познавам доста хора с дизели, които си нямат ядове, явно всичко опира до късмет и Явор така ми каза.
Познавам човек с е39 525 тдс 2000г , който налива нафта и кара, а на месец навърта около 10к км и не му е правела бела откак я има.. късмет..!

Аз се чудех до последно каква кола да си купя, дизел или бензин и тогава се срещнах с един човек от форума - Явор и той ми каза нещо от сорта на "по-добре си купи бензин и давай пари само за гориво, отколкото да си купиш дизел и да даваш пари само за ремонти"
И въпреки това познавам доста хора с дизели, които си нямат ядове, явно всичко опира до късмет и Явор така ми каза.
Познавам човек с е39 525 тдс 2000г , който налива нафта и кара, а на месец навърта около 10к км и не му е правела бела откак я има.. късмет..!
Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
Никога няма да бъдете забравени!
Никога няма да бъдете забравени!
- Angel_Georgiev
- ентусиаст
-
РЕ:
По темата, а не за спама:), 2,5 ТДС е мотор, който се монтира не само в 3-та и 5-та, а и във флагмана 7-ма серия, а там повярвайте нищо случайно не се слага! Намери си запазена Е36 и няма да имаш проблеми! Друг е въпросът, че ако си пристрастен към купе-то там дизели няма, но ако имаше.....
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2