Море 2025г.?!...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus

Re: Море 2022г.?!...

Мнение от peshehodetz » 15 Апр 2022, 15:47

Малдивите и ние ги гледаме в последно време, жената чула от тук-там колко било върха и ме врънка. Аз като гледам полетите от при мен и 16 часа престой в Катар нещо хич ми се убива желанието за каквато и да е почивка. Иначе не знам колегата за какви мизерни хотели споменава, но от това което ми излиза от експедиа почти всичко е с оценка над 4.5 от 5 възможни.

https://www.expedia.com/Hotel-Search?adults=2&d1=2022-05-19&d2=2022-05-25&destination=Maldives&endDate=2022-05-25&regionId=109&rooms=1&semdtl=&sort=RECOMMENDED&startDate=2022-05-19&theme=&useRewards=false&userIntent=
Последна промяна peshehodetz на 15 Апр 2022, 21:14, променена общо 1 път
keep walking

Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Superexstatic » 15 Апр 2022, 20:58

Евтините хотели на Малдивите са по островите с местно население. Много българи отсядат примерно на о. Маафуши, където нощувките и храната излизат като в Китен и оттам си правят екскурзии до островите с ризорти, откъдето са яките снимки с океана и бунгалцата. Мен лично не ме кефи такъв вариант понеже се губи смисъла на дестинацията, но всеки сам си преценя и при ограничен бюджет може би е ок.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F10 535i
Мечтае да кара: BMW M6 F13

Мнение от Tsureto » 19 Апр 2022, 6:44

Абе май не е много много за тая тема ама да питам.
Къде ходите на спа в София с Мултиспорт?
Държа да е чисто! Сауна, парна баня и басейнче са ми задължителни.
Преди ходих в World Health Center на околовръстното, но ми писна от голи дедовци, а и е мръсно, не се поддържа...
Благодаря.
Who needs antidepressants when you can drive an BMW.

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 19 Апр 2022, 8:12

В съседната сграда има фитнес, там има само сауна и в 95% от случаите няма никой. Мързи ме да обикалям, но пък ми е интересно. За Пловдив ще кажа хотел Ландмарк :bchug: Фитнеса не става, но СПА-то си го бива.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 19 Апр 2022, 12:07

Landmark има един от най-добре оборудваните хотелски фитнеси в България изобщо. Старичко оборудване, но е супер на фона на безобразно скъпи хотели с 3 чифта дъмбели и една пейка. За СПА в София, фитнесите Флайс и Атама, във фитнеса в сградата срещу БНТ мисля, че също приемат Мултиспорт, а СПА-то доста ми го хвалят.
Never mistake motion for action...

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 19 Апр 2022, 12:17

Последно като бях в Ландмарк нямаше лежанка :mhihi: Въпреки това и аз бих го сложил към добре оборудваните на фона на другото.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e46 328i

Мнение от BaDxBoY » 19 Апр 2022, 12:39

Май Pulse няма кой да ги бутне, но за съжаление,мисля че не работят с мултиспорт.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 19 Апр 2022, 19:48

Пулс имат големи площи на ключови места. И до там. Лостове от Зрънчо. Не стават да ги натовариш с тежест, защото са еластични колкото циментов кол. Тежести пак от там. Няма как да дърпаш тяга читаво с тия талерки.

Тия работи се преживяват горе-долу. Но мизерията е страшна в някои от фитнесите.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530xd, LCI

Мнение от Anthony_J » 19 Апр 2022, 20:57

Аз само веднъж ходих в Пулс до Народното събрание и ми казаха, че не мога да дърпам тяга там, че това било клуб за спортуващи за здраве, че съм щял да вдигам шум и т.н. Аз попитах дали приличам на спортуващ за болест или на професионален атлет, готвещ се за състезание? После ги напсувах и си тръгнах. Иначе ми беше много удобна залата, на 30 метра от офиса ми.

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 20 Апр 2022, 10:03

Anthony_J написа:Аз само веднъж ходих в Пулс до Народното събрание и ми казаха, че не мога да дърпам тяга там, че това било клуб за спортуващи за здраве, че съм щял да вдигам шум и т.н. Аз попитах дали приличам на спортуващ за болест или на професионален атлет, готвещ се за състезание? После ги напсувах и си тръгнах. Иначе ми беше много удобна залата, на 30 метра от офиса ми.

:shock: Тия са баси палячовците значи :help:
Аз подобен случай в офис база в чужбина, влизам във фитнеса - 10 велоергометъра, 0 лежанки, 0 щанги, тежести до 10кг (дъмбели) и после шефа ме пита дали съм видял "залата", абе викам тя женска бре, началник :lol:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

ентусиаст
Аватар
Кара: Е90 330d
Мечтае да кара: по Аутобан
Детайли за колата: снегорин

Мнение от NGneer4eto » 21 Апр 2022, 19:39

ДОбри новини:
https://www.mfa.bg/embassies/greece/news/33644

Гърция се подготвя за нормален сезон. Дано да проявят разум и да свалят сертификатите до началото на сезона, както направиха всички!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 21 Апр 2022, 20:13

Anthony_J написа:Аз само веднъж ходих в Пулс до Народното събрание и ми казаха, че не мога да дърпам тяга там, че това било клуб за спортуващи за здраве, че съм щял да вдигам шум и т.н. Аз попитах дали приличам на спортуващ за болест или на професионален атлет, готвещ се за състезание? После ги напсувах и си тръгнах. Иначе ми беше много удобна залата, на 30 метра от офиса ми.

:shock: На мен са ми правили забележка, че тропам с дисковете в Младост. Ама да не ти дават изобщо да си изпълниш упражнението е много тъпо.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530xd, LCI

Мнение от Anthony_J » 22 Апр 2022, 8:12

Не само това. Не можело да съм с потник. Трябвало да имам поне къс ръкав, щото може да се потя и да изцапам. Аз им казах, че има вътре има жени по спортен сутиен само. Да, ама жените не се потяли толкова и не били космати (аз също не съм, ама нейсе). Казах им, че ако не искаха по 5 лв за кърпа, а ги даваха на всеки трениращ, хигиената щеше да е на много по-високо ниво, защото не видях никой да си слага кърпа на пейките освен мен. Абе, въобще, трагедия. Да не говорим, че тази зала беше обзаведена като за руски олигарх. Злато, барок. Ужасен кич. Сигурно съм олдскуул, не знам, ама нищо не ме грабна там, освен локацията.

П.П.
От 01.05. падат всички мерки в Гърция, с изключение на маските на закрито - в магазини и градски транспорт.

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 22 Апр 2022, 11:13

По принцип открай време най-невзрачните и мънички, евтинки зали са най-смислено оборудвани и ходят предимно хора, които само искат да тренират...
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 22 Апр 2022, 11:14

Като знам собственика на Пулс какъв гъз е нищо не ме учудва :mhihi:
Обаче хвана ниша с фитнес залите и явно хората налитат на модерните на такива места.
:yes:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата