Бихте ли се ваксинирали срещу CoVid?
Модератор: Общи модератори
Re: Бихте ли се ваксинирали срещу CoVid?
Тва ми звучи не на грип ами баш ковид на мен. Поне аз го карах по точно същия начин.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: хората към оринджпилване
- Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки
Грипът ако е истински грип, а не нарицателно за някаква настинка си е сериозна работа. И доколкото съм чувал, дори да си го карал, не го изкарваш по-леко с всеки следващ път. Има си там симптоми и върви като по учебник. Учудвам се, че не си имал болки в тялото.
Скоро децата тука караха адено вирус някакъв и лекарите го бъркаха по симптоми с корона, ама не беше. Та ако не си карал вирус от тоя тип първоначално се кара бая зле, но с всеки следващ път...абе в един момент просто ще подсмърчаш малко и толкова.
Скоро децата тука караха адено вирус някакъв и лекарите го бъркаха по симптоми с корона, ама не беше. Та ако не си карал вирус от тоя тип първоначално се кара бая зле, но с всеки следващ път...абе в един момент просто ще подсмърчаш малко и толкова.
- sub_eleven
- ентусиаст
-
- Кара: е85 M54B30
vicho написа:директно антибиотик от обяд
Като ти гледам лечението, сам си докарваш проблемите. Като започнем от понижаването на температурата веднага щом усетиш, че си болен, та стигнем до профилактичния антибиотик.
Повярвай ми, не съм природно по-здрав от теб, но оставям доколкото имам възможност организмът да се бори сам без да приемам хапчета на поразия. Това от години. Няма грипове и ковид веднъж като организмът се настрои не го шантажираш.
- streetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46, G20
- Мечтае да кара: RS Cosworth
- Детайли за колата: M54B22
B48B20
За грип си има лекарства - тамифлу например.
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
sub_eleven написа:Като ти гледам лечението, сам си докарваш проблемите. Като започнем от понижаването на температурата веднага щом усетиш, че си болен, та стигнем до профилактичния антибиотик.
може би не съм се изразил достатъчно правилно... оставих организма да се бори само с добавки, а антибиотик пих като видях 39.2 на термометъра и не спах цяла нощ преди това

streetz написа:За грип си има лекарства - тамифлу например.

аз му казвам "антибиотик", защото искаха рецепта за него... със сума странични ефекти и то често срещани при пациенти

п.с. междудругото на Рош (производителя) им правим софтуер... ирония
You said: "Time will change!" What if it changes you?
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
sub_eleven написа:vicho написа:директно антибиотик от обяд
Като ти гледам лечението, сам си докарваш проблемите. Като започнем от понижаването на температурата веднага щом усетиш, че си болен, та стигнем до профилактичния антибиотик.
Повярвай ми, не съм природно по-здрав от теб, но оставям доколкото имам възможност организмът да се бори сам без да приемам хапчета на поразия. Това от години. Няма грипове и ковид веднъж като организмът се настрои не го шантажираш.
И аз уж съм на тоя принцип, да не пия хапчета за щяло и нещяло, но не винаги се получава...
През март 4-5 дни бях с температура около 38 и кашлица, но не ми се виждаше сериозно, понеже и децата бяха така по няколко дни и се оправиха бързо.
Докато не вдигнах 39 градуса и след два часа бях като парцал - мускулни болки, отпадналост, задушаваща кашлица, втрисане, пълна програма. Пих един парацетамол без абсолютно никакъв ефект. След няколко часа още един пак с нулев ефект и накрая отидох в спешното, че 9-10 часа с 39 градуса температура ме пречупиха

4 системи и бях като нов на следващия ден, но все пак ми изписаха антибиотик, понеже имах някаква инфекция в кръвните изследвания.
ПСР-а беше отрицателен. Най-вероятно е било някакъв грип.
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- peshehodetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: Lexus
Лили Иванова се била ваксинирала с руската ваксина спутник. Ужас, това ако е вярно, тази наистина много сериозно е изкукуригала.
https://portal-21.com/1528/lili-ivanova/

keep walking
Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.
Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.
peshehodetz написа:Лили Иванова се била ваксинирала с руската ваксина спутник. Ужас, това ако е вярно, тази наистина много сериозно е изкукуригала.![]()
![]()
![]()
![]()
На тия години каква и ваксина да сложиш всичко е тото.

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Минала се е , можеше да бъде вече генно модифицирана с пфайзера 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
Тя е като шотландският боец така или иначе, та освен от остър и дълъг нож друго едва ли да я плаши. 

slatanic написа:Тя е като шотландският боец така или иначе, та освен от остър и дълъг нож друго едва ли да я плаши.

- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Споменават ми, че от 11 Април щели да отпуснат изизискванията за влизане в Гърция... Някой чул ли е нещо подобно?
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
- drifty
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
drifty написа:Аз пък четох някъде, че сме на път да приемем закон, според който СЗО ще има право да ни задължава да правим каквото иска /сиреч да се боцкаме/, когато и както си иска.
Не мога да намеря из интернет информация, но от по-вътрешен източник ми го потвърдиха това, че вече е факт. И че ЕС твори нови начини да се стреляме сами в краката. Време му е да се разпада на тоя съюз.

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Вътрешна информация от същия, който беше инженер в Лукойл и арендатор в Добруджа ли... сега е експерт в СЗО
Не знам за СЗО, ама според нашето си българското законодателство (и то не къде да е ми в конституцията) държавата винаги е можела да те задължи да се боцкаш. Няма нужда да се променя нищо. Така, че и да се разпадне и да не се разпадне "тоя съюз" все тая.

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- drifty
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
Не познавам инженери в Лукойл, нито арендатори в Добруджа. Приказваш глупости, колкото да си на всяка манджа мерудия.