Войната започна ...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

Re: Войната започна ...

Мнение от vladobate » 08 Апр 2022, 14:17

ekalchev написа:Ти мижеш ли да мислиш брз клипчета от ютубе? Свободата на един човек си заслужава да се отстоява с цената на живота му. Независимо дали един арабин се бие срещу американец или украинец срещу руснак. Чувал ли си изречението "свобода или смърт". Искаш ли да ти направя едно клипче в ютюбе да можеш да го осмислиш?

Я преведи, че не ти схванах . Оправдаваш убийства еднопосочно или друга ти беше идеята . Съвсем чистосърдечно питам .

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 08 Апр 2022, 14:19

Grozdanoff написа:
drago_pavlov написа:
Grozdanoff написа:Не ми отговаряш на въпроса, г-н 100 истински медии... Незнаеш какво да кажеш или?! Гововя за ФОРУМ, а не новини/пропаганда!

Аз не_интервал_знам кога ще се научиш да пишеш :mhihi:

Остави форума и кажи колко приятели руснаци имаш и си ги питал за мнението им? Нито един нали :mhihi:

Колежке, не ме занимавай с глупости... Аз не мога да разбера твоя проблем какъв е!? Цветето ти ли цъфна на пролет, ласки ли търсиш. До вчера зарибяваше Бат Йордан, сега незнам какво искаш от мен точно, но няма да ти го дам... :wave:

Задавам ти конкретен въпрос. И ти като нямаш предварително написана опорка реагираш като цървул - лични нападки и опити за остроумничене :mhihi:
Е не ти се получава :winky:

Grozdanoff написа:Ебаси, вече много шок ми идва на моменти, в тая тема... :mhihi:

Спокойно, високо ти идва нивото тук, но винаги можеш да се върнеш пред блока с бира в ръка и пакетче семки :yes:
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от vladobate » 08 Апр 2022, 15:59

Petrolhead написа:още малко фейкове от тази сутрин.

украинците сами са си хвърлили ракета искандер по ЖП гарата в крематорск.

внимавайте със снимките, фейкът е много добре направен и не е подходящ за чувствителни
https://www.pravda.com.ua/news/2022/04/8/7338073/?fbclid=IwAR37zbAOzZhg0rkP2y6Cn-nHc7cmN-ibO1PKR2MSf_IoA4VzqkYsCAJpIm4

Понеже си мишка и не ти прави впечатление какво мисля за теб, да се завторя ти си малоумник. В статията пише за свален отново от руснаци пътнически самолет и това ме отказа тотална повярвам на еднозначно обвинение към конкретен изпълнител на това човекопогубване. Та докъде стигна разследването за сваления въпросен пътнически самолет та това заключение от украинското държавно ръководство ? Знаеш ли ? Не . Няма и как защото такова не е имало или е било ала бала и удобно нагласено, за което става ясно ако проследиш историята на събитията по онова време.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от 3186 » 08 Апр 2022, 16:27

Не знам що изобщо се връзвате да спорите с господин Том Харди, дори тук има къде по-интересни и грамотни събеседници, за говорене по тази тема, от които да чуеш някаква относително аргументирана гледна точка.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 08 Апр 2022, 16:36

vladobate написа:

внимавайте със снимките, фейкът е много добре направен и не е подходящ за чувствителни
https://www.pravda.com.ua/news/2022/04/8/7338073/?fbclid=IwAR37zbAOzZhg0rkP2y6Cn-nHc7cmN-ibO1PKR2MSf_IoA4VzqkYsCAJpIm4

Понеже си мишка и не ти прави впечатление какво мисля за теб, да се завторя ти си малоумник. В статията пише за свален отново от руснаци пътнически самолет и това ме отказа тотална повярвам на еднозначно обвинение към конкретен изпълнител на това човекопогубване. Та докъде стигна разследването за сваления въпросен пътнически самолет та това заключение от украинското държавно ръководство ? Знаеш ли ? Не . Няма и как защото такова не е имало или е било ала бала и удобно нагласено, за което става ясно ако проследиш историята на събитията по онова време.

Пич, @Petrolhead е украинец и има право да мрази руснаците, както и да гледа пристрастно на нещата!
Недейте напада момчето.
Иначе има хъс, за съжаление громи руснаците само чрез компютъра.

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: колело

Мнение от FaceOff » 08 Апр 2022, 16:37

Grozdanoff написа:
bioz написа:Ние сме отвратителни

Много хора ще се припознаят, жалко за тях.

..Живота на обикновенния руснак не се е променил в икономически аспект, странно как така хората не са разбрали за този "смазващ икономиката им" ефект от ЕС и САЩ санкции...

Не съм икономист, та много моля някой такъв да поясни, какво означава да се вдигне ОЛП двойно? Ама не от 1 на 2, а от 10 на 20??? Силно вярвам кат горния коуега, че това по НИКАКЪВ начин няма да се отрази в 'икомомически смисъл' на обикновенния човек.. руснак, българин, марсианец..

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от vladobate » 08 Апр 2022, 16:51

Е.Димитров написа:
vladobate написа:

Пич, @Petrolhead е украинец и има право да мрази руснаците, както и да гледа пристрастно на нещата!
Недейте напада момчето.
Иначе има хъс, за съжаление громи руснаците само чрез компютъра.

За пръв път разбирам, че е украинец . И никакси определенията ми не са свързани с националната му принадлежност, както и многократно съм заявявал Неподкрепата си към насилие от който и да било. Но да наричаш някой путлерист и т.н. само защото изразява и друга гледна точка е проява на тъпоумие, което и искам да подчертая дебело. И както ясно показва историята правителствените политики и войни се водят не заради благоденствието на народа , което не се разбира и постоянното лаене и накъсване човек срещу човек е пагубно точно поради лишеното от адекватна реакция у хората.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i
Мечтае да кара: E39 ALPINA B10

Мнение от Grozdanoff » 08 Апр 2022, 16:55

Петрола и аз го съжалявам, но пише само простотии, нормално е човек да го нареди...
alx написа:Маратона април го избягах грубо за 3 часа което за аматьор като мене хич не е зле- рова е квалификационно време на две възрастови групи под моята. Висок съм малко над 180см и тежа 82кг сутрин… пиша ги тези неща щото явно нещо правя вярно :)

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: колело

Мнение от FaceOff » 08 Апр 2022, 17:04

Важното е, че ти пишеш само умнотии, докато гледаш портрета на стената, и пускаш по някоя сълза, то и аз да ти кажа поскам по една, като чета с кво умиление пишеш за великата съвеЦка армия
Междувременно ЕС прие пети пакет санкции срещу русия, в същото време и Япония прие сериозен пакет санкции срещу русия, но всичко е точно, щом портрета така казва..

Потребител
Аватар

Мнение от Petrolhead » 08 Апр 2022, 17:06

да се уточним, до тук съм украинска мишка на максимум 12 години, живееща в дубай, която нарича хората путлеристи, която трябва да ходи на война, защото един чичо в бмв форума така казва.

забавни хора сте.
щеше да е добре да има някакви модератори наоколо. но предполагам имат по-важни неща от това да гасят страстите на банда чичаци.

иначе, продължаваме с фейковете.
украинците първо си избиват бабичките и сополивите нацистчета, после обвиняват великата държава, а после пускат фалшиви новини от името на същата тая велика държава. схема върху схемата
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

Потребител
Аватар

Мнение от Petrolhead » 08 Апр 2022, 17:18

нека добавя и това.
ако си мечтаете за мириса на руски ботуш да се усети и в България, имайте предвид неговите особености.
собствениците на по-новички коли, особенно джипове да си знаят какво ги чака. тези с е46 и е60 не мисля че има за какво да се притесняват

https://motolko.help/ru-news/soldaty-vs-rf-vyvozyat-iz-belarusi-ukradennye-u-ukrainczev-mashiny-i-skupayut-zoloto-na-vorovannye-dengi/

за незнаещите руски

беларуска група журналисти, забелязват голям брой автомобили без номера със знаци V, които циркулират из градовете на беларусия.
автомобилите се оказват крадени от Украйна, пълни с крадени вещи пак от Украйна.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: овца във вълча кожа...

Мнение от hell's angel » 08 Апр 2022, 17:35

Понеже разгромиха руската армия отдавна, бандеровците взеха да дрънкат на струната как руснаците убивали беззащитните мирни граждани... Tия свинщини с пленниците, само мотивират руснаците. А помията която се лее по тях и вътрешните предателства само ги обединяват, и тая война ще става само по-кръвопролитна. Аз лично не виждам за какво продължават да наливат масло в огъня с т'ва въоръжаване. А и не малък процент от това оръжие попада в руснаците. Само да не се окаже накрая, че 404-те не са били нужни на никого, а е нужна войната.
Ubi dubium, ibi libertas

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 08 Апр 2022, 18:32

Aбе вие опцията за скриване на мнения по автор не я ли ползУвате ..
Аз си имам няколко такиви, щото мненията им са шайт на 98% и ако кликна от любопитство да погледна все пак, после съжалявам :lol:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от vladobate » 08 Апр 2022, 18:56

Petrolhead написа:да се уточним, до тук съм украинска мишка на максимум 12 години, живееща в дубай, която нарича хората путлеристи, която трябва да ходи на война, защото един чичо в бмв форума така казва.

забавни хора сте.
щеше да е добре да има някакви модератори наоколо. но предполагам имат по-важни неща от това да гасят страстите на банда чичаци.

иначе, продължаваме с фейковете.
украинците първо си избиват бабичките и сополивите нацистчета, после обвиняват великата държава, а после пускат фалшиви новини от името на същата тая велика държава. схема върху схемата

Много много си зле, толкова си глътнал бастуна, че не виждаш 50 санта пред теб. Въобще не са предвиждали да удрят гарата в Крематорск. Ударили са Лозовая, Павлоград и Синельниково , което е доста по на запад . Оттам снабдяват с оръжие и военна техника украинските военни части до Донбас, където е струпана голяма армия и целта на руснаците е да я разбият с което да се предреши най-накрая изхода от този военен конфликт . Ща залея с клипове на украински жители проплакали от терора на украинската армия ама я кажи първо кое е първо яйцето или кокошката па тогаз може и да се разберем кой крив и кой прав. Да го бяхте отлюспили тоя вашия президент дето цяла Европа му крива и се разпорежда кой какви санкции да си само направи. Па едни избори врътнете, нека украинския народ да си каже тежката дума и ако е рекъл Господ и мнозинството от населението па може и да си го върнете на власт "адаша" ама надали. Или пък коренно различно управление по-хуманно вместо да връзвате хора по дърветата и да тормозите ....закони ли ви липсват, съдилища ли ....къде сте тръгнали Европейци да ставате . Той коня отиде в ряката кат президента ви дърпаше дявола за опашката подкокоросван от най-големите гяволи пълнили гушите на богаташчетата ви за да си прокарат тъпата жажда за контрол и бъдещи грабежи на суверенни държави , щото не сте само вие богопомазани със суверинитет , капиш ...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от drevnia » 08 Апр 2022, 20:10

Степане осъзнай се.
Атака с точка-у по гарата на Краматорск. Укрите се опитват да изкарат руснаците виновни отново, но не им се получава. Арестович (министъра на пропагандата Smile ) твърди, че ракетата е искандер. Снимките говорят друго обаче

https://t.me/warfakes/2051

степане я виж се и тука какви сте https://t.me/swodki/63148

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата